- 14 Mayıs 2021
- 4.439
- 8.645
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz beni istediğiniz yaşta dusunebilirsiniz amaŞeyy bende gördüm inan bnde şaşırdım yaşına
Hazırım hazırım
Ben 25 civarı düşünmüştüm canımSiz beni istediğiniz yaşta dusunebilirsiniz ama
Ne güzel genç anne olmayı tadacaksın canım senin adına çok mutlu oldum pek 19 diyemesemde 30 yaşında hissetmiyorum zatenHep derler olgunsun diye her yaştan kişiyle anlasabiliyorum canım çok şükür evet öyle bir karakterim var ben sizin değil de siz benim yaşıma yakınsınız bence ben hepinizi 19 görüyorum ruhunuz genç
Yaa guzelim ya maşallah balım kız ne güzelsin sen
Bekliyoeuuum
Tamammı mutlu oldunmu bebısmBekliyoeuuum
Evet bende kendimj o yönden şanslı hissediyorum nasip olursa inşallahNe güzel genç anne olmayı tadacaksın canım senin adına çok mutlu oldum pek 19 diyemesemde 30 yaşında hissetmiyorum zaten
Oo bızım gruptakı herkes yıkılıyooor bı gorseentesekkur ederım kuzucum o senın guzel bakıslarınYaa guzelim ya maşallah balım kız ne güzelsin sen
Meloşu da görsem iyi olurdu diğerlerinin gösterdiği sırada ben gorememistim maalesefOo bızım gruptakı herkes yıkılıyooor bı gorseentesekkur ederım kuzucum o senın guzel bakısların
Hadı o zaman sıra sende melısoooşşş melisaa93Meloşu da görsem iyi olurdu diğerlerinin gösterdiği sırada ben gorememistim maalesef
Nereye gıttın kızzzzBekliyoeuuum
Bence o daha yapicaksin zannediyor profilinde bekliyorHadı o zaman sıra sende melısoooşşş melisaa93
Onun ıcın ıkıncı kere daha koydum bıda koyamam valla ele gune karsıBence o daha yapicaksin zannediyor profilinde bekliyor
Keşke şu forumlari sifreleyebilsek rahat rahat koyardikOnun ıcın ıkıncı kere daha koydum bıda koyamam valla ele gune karsı
Oh beee gördüm rahatladım biliyo musun tam kafamda canlandırdığım profile yakınsın gözümde de böyle sarışın havalı güzel bir kızdın aynı öyleymişsin maşaAllah benim kankilerimeTamammı mutlu oldunmu bebısm
Ay vallahi özellikle seçilmiş gibi hepsi ne güzel kızlardı öyleOo bızım gruptakı herkes yıkılıyooor bı gorseentesekkur ederım kuzucum o senın guzel bakısların
Tesekkur ederımm melısoşummm yenı totemımız bu olsun 3. Muzde guzel haberler alalım hadı ınsallah bu ayOh beee gördüm rahatladım biliyo musun tam kafamda canlandırdığım profile yakınsın gözümde de böyle sarışın havalı güzel bir kızdın aynı öyleymişsin maşaAllah benim kankilerime