Sen hastaneyi ara telefondan bağlamalarını iste. Uzak bir yerde yaşadığını da söylersin gerekli görürse çağırır seniDoktorumun numarasi yokki bende arastirma hastanesi oldugu icin numara verecegini de sanmiyorum. Bir de uzak bir ilcede yasiyorum haftaya burdaki hastanede keseyi gorursem sonra kendi doktoruma giderim dedim ama suan kafam cok karisti ne yapacagimi sasirdim
Tamam bir sansimi deneyeyim o zaman benSen hastaneyi ara telefondan bağlamalarını iste. Uzak bir yerde yaşadığını da söylersin gerekli görürse çağırır seniBir şey olmazda işte önlem amaçlı doktor bilsin ona göre hareket edersin
Geç döllenme olmadıysa tahmini regli günü belirgin çizgi olması lazımMerhaba kızlar benim bat bugün adet görmedim test yaptım ama negatif aynı gün test yapan arkadaşlar var mı
Hafta olarak düşünmeyin regli 12.günde yumurtlama olmuş döngü kısa, değerinizde sorun yok bence. Sağlıklı bir hamilelik olsun inşallahKızlar merhaba son adet tarihim 30 Nisan. 11 Mayıs yumurtlama oldu bugün kan testim 335 geldi. 3 haftalık duruma göre yüksek değil mi bilgisi olan var mı
Teşekkür ederim aminHafta olarak düşünmeyin regli 12.günde yumurtlama olmuş döngü kısa, değerinizde sorun yok bence. Sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah
Bence normal canımKızlar merhaba son adet tarihim 30 Nisan. 11 Mayıs yumurtlama oldu bugün kan testim 335 geldi. 3 haftalık duruma göre yüksek değil mi bilgisi olan var mı
2-3 gün sonra tekrarlayın isterseniz kafanıza takılırsa. Erkenden öğrenince biraz tedirgin ediyor insanıTeşekkür ederim amin
Kızlar testlerimin bu şekilde çıktığını yazmıştım şimdi beta hcg sonucumu aldım 1,93 çıktı 11. Günüm malesefSelam kızlar çatlatma iğnemin 10 ve 11 günü test yaptım dünden beri ara ara kahverengi akıntım var adet değil sizce ümitlenmeli miyim
TeşekkürlerBence normal canım
Dayanabilirsem eğer bir hafta sonra vereceğim inşallah2-3 gün sonra tekrarlayın isterseniz kafanıza takılırsa. Erkenden öğrenince biraz tedirgin ediyor insanı
Canım bu haftasına göre çizgi çıkartan test değilmi t1 de silik çizgi var vallaKızlaarr daha önce bu testi kullanan oldumu ???
Savasci öbür gruba gelseneCanım bu haftasına göre çizgi çıkartan test değilmi t1 de silik çizgi var valla
Evet evet ondan kuzum ilk defa kullanıyorum bende. Görüyorum çizgiyiCanım bu haftasına göre çizgi çıkartan test değilmi t1 de silik çizgi var valla
Ayyy hamile birimi var yoksaSavasci öbür gruba gelseneMayıs hazirana
Canım ben bunu araştırmıştım testin her bölümü farklı betayı algılıyordu haftası yüksekse 4 çizgi birden çıkartıyordu. Senin anında çıktı çizgin demi kuruma felan değil bariz gözüküyor çünküEvet evet ondan kuzum ilk defa kullanıyorum bende. Görüyorum çizgiyiinşallah yanıltmazda koyulduğunuda görürüm. 1 tane almıştım bundan 2 tanede prodoctor erken gebelik var sabahta onu denerim bakalım. Bu testin hcg ölçümü 25 miş. Prodoctorun bilmiyorum gerçi. Ay çok heycanlıyım yarında evlilik yıl dönümümüz inşallah koyulaştığını görürürümde güzel bi süpriz yaparım
Evet evet hemen çıktı ilk 5 dkda gördüm.Canım ben bunu araştırmıştım testin her bölümü farklı betayı algılıyordu haftası yüksekse 4 çizgi birden çıkartıyordu. Senin anında çıktı çizgin demi kuruma felan değil bariz gözüküyor çünkü
Aaa inşallah evlilik yıl dönümü hediyeniz olur bebişiniz yarın bizimde evlilik yıl dönümümüzEvet evet ondan kuzum ilk defa kullanıyorum bende. Görüyorum çizgiyiinşallah yanıltmazda koyulduğunuda görürüm. 1 tane almıştım bundan 2 tanede prodoctor erken gebelik var sabahta onu denerim bakalım. Bu testin hcg ölçümü 25 miş. Prodoctorun bilmiyorum gerçi. Ay çok heycanlıyım yarında evlilik yıl dönümümüz inşallah koyulaştığını görürürümde güzel bi süpriz yaparım