Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen bol bol değerlendir belki pazartesiye kalmadan çatlarsa :)
İlişki önerdi zaten canım bugün ve cumartesi pazar. Dün olmuştı zaten bugünü es geçecem yarın ve cumartesiyi degerlendirecem. Bak bakim ayeş tabloma yarın çatlamaz demi akşama kadar 18mm olur mu

Eklentiler

• 89C5A0FD-D080-4B2A-A81C-5CE406755C72.jpeg
    89C5A0FD-D080-4B2A-A81C-5CE406755C72.jpeg
    121,1 KB · Görüntüleme: 74
İlişki önerdi zaten canım bugün ve cumartesi pazar. Dün olmuştı zaten bugünü es geçecem yarın ve cumartesiyi degerlendirecem. Bak bakim ayeş tabloma yarın çatlamaz demi akşama kadar 18mm olur
Canım bence hıc rıske atma doktorda takıpte kal yumurtanın catlayıp catlamadıgına baktır yada buyumeye devam edecekmı etmeyeckmı benım gecen ay 14 mm olan yumurtalar 4 5 gun sonra gıttım yıne aynılardı buyumemişlerdi takıpte olmanda fayda var bırde ıncır ve havuc suyu kaynat ıc bu 5 6 gun ıcerısınde

Canım bence hıc rıske atma doktorda takıpte kal yumurtanın catlayıp catlamadıgına baktır yada buyumeye devam edecekmı etmeyeckmı benım gecen ay 14 mm olan yumurtalar 4 5 gun sonra gıttım yıne aynılardı buyumemişlerdi takıpte olmanda fayda var bırde ıncır ve havuc suyu kaynat ıc bu 5 6 gun ıcerısınde
Canım ateş takibide yapıyorum ya ordan anlıyorum çatladıgını . Ve aksine bende çatlama sıkıntısı yok erken çatlar diye korkuyoruz. Klomende kullanmadım bu ay. Doktor gelmene gerek yok dedi gitsem niye geldin der 😂😂

Kızlar ben doktordan geldim benim lekelenmeleri adet saymış ve klomensiz yumurtam 16mm olmuş pazartesiye kadar çatlar dedi çok mutlu oldum
Çok sevindim canım 🌺 ilacın etkisi 2 ay sürüyormuş normalde ☺️ Ama niye o kadar az olmuş kanaman peki birşey demedi mi ? Kansızlık falan var mı sen de

Yok canım çatlamadan sonra yükseliyor iki hafta yüksek kalıyor sonra düşüşe geçiyor gebelik yoksa ki zaten 38 den 6 ya kadar düştü doktor da şaşırmıştı döllendi de tutunamadı mı acaba diye düşündü baya pıhtılı adet olmuştum
Bişey sormak istiyorum bende aşılama yaptırdım dr haftasına Progesteron testi istedi 20.87 çıktı aşılamadan önce sadece yumurta takibi yapmıştık o ayda yine istemişti 5,6 çıkmıştı arada bu kadar fark olmasının sebebi çatlatma iğnesinin etkisi olablir mi yada femara kullandım ondan dolayı olablir mi ?

Çok sevindim canım 🌺 ilacın etkisi 2 ay sürüyormuş normalde ☺️ Ama niye o kadar az olmuş kanaman peki birşey demedi mi ? Kansızlık falan var mı sen de
Yok bişe demedi kist felanda yok. Belki bu bir işaret belki tutacak bu ay gayet güzel dedi pazartesi duphaston başlıcam günde 1 defa 7 gün içecegim

Bişey sormak istiyorum bende aşılama yaptırdım dr haftasına Progesteron testi istedi 20.87 çıktı aşılamadan önce sadece yumurta takibi yapmıştık o ayda yine istemişti 5,6 çıkmıştı arada bu kadar fark olmasının sebebi çatlatma iğnesinin etkisi olablir mi yada femara kullandım ondan dolayı olablir mi ?
Aşılama çatlatma iğnesi sonrası progesteron yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için isteniyor . Ne kadar yüksek çıkarsa o kadar kaliteli yumurtlanmış ve yumurta çatlamış demek oluyor , gebelik varsa artıyor. İlaçların etkisi var illaki femara ile kaliteli yumurta elde ediliyor o yüzden progesteron yüksek çıkıyor

Aşılama çatlatma iğnesi sonrası progesteron yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için isteniyor . Ne kadar yüksek çıkarsa o kadar kaliteli yumurtlanmış ve yumurta çatlamış demek oluyor , gebelik varsa artıyor. İlaçların etkisi var illaki femara ile kaliteli yumurta elde ediliyor o yüzden progesteron yüksek çıkıyor
Çok güzel açıklamışsınız çok teşekkür ederim ☺️

Selam kızlar çatlatma iğnemin 10 ve 11 günü test yaptım dünden beri ara ara kahverengi akıntım var adet değil sizce ümitlenmeli miyim

Eklentiler

• C356B495-18FC-42A0-924A-F6A23686B7FD.jpeg
    C356B495-18FC-42A0-924A-F6A23686B7FD.jpeg
    95,9 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar merhaba nasılsınız?
Umarım herkes iyidir. Ben bugün doktora gittim keseyi gördüm 5+4 dedi doktor kan tahlili yaptırdı ama tahlilde tsh değerim 3.0158 çıktı. Kadın doğum doktorum Bi sıkıntı yok dedi yalnız aile hekimim ilaç başlaman lazım dedi.
Kafam karıştı açıkcası
Şu 1 haftadır çok üzüldüm çok stres oldum dedim acaba oda etkilemiş olabilir mi diye düşündüm.
Bazen de şey diyorlar beta çıktıkça bu hormonlar düşer çıkar diyorlar sizce Bi sıkıntı var mı acaba

Kızlar merhaba nasılsınız?
Umarım herkes iyidir. Ben bugün doktora gittim keseyi gördüm 5+4 dedi doktor kan tahlili yaptırdı ama tahlilde tsh değerim 3.0158 çıktı. Kadın doğum doktorum Bi sıkıntı yok dedi yalnız aile hekimim ilaç başlaman lazım dedi.
Kafam karıştı açıkcası
Şu 1 haftadır çok üzüldüm çok stres oldum dedim acaba oda etkilemiş olabilir mi diye düşündüm.
Bazen de şey diyorlar beta çıktıkça bu hormonlar düşer çıkar diyorlar sizce Bi sıkıntı var mı acaba
Benceyok canım stres yapma alan doktoru aile hekiminden daha çok litaratür bilir

X