Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bemcede normal canım bence benim lekelenme adetten sayıldı

Valla benim kaç defa böyle çıktı adet olmadım ilaç zoruyla oldum . En son çatlatma iğnesi de de 6.5 çıkmıştı doktor progesteron fitil verdi değer yükselsin adet olursan olabilirsin gebelik varsa da tutunsun bu sayede dedi kullandım biraz yükseldi gebelik yoktu daha kullanırken adet oldum . Benim bildiğim belli bir seviyede oluyor luteal faz vs evrelerinde
Ben grafiğe göre yorumladım ama en doğrusunu doktor söyleyecektir hem ultrasonda görür rahim kalınlığından regl olup olmayacağını ☺️

Benim lekelenmelerim adetten sayıldıysa deger normal canım. Bugün ögrenecez bakalım belkide kist oldu yine klomenden dolayı
Hayırlısı olsun canım inşallah kist olmamıştır. Gidince haber ver etiketle canım 😊 Bu arada Benim 6.5 çıkan değerim de iğne sonrası 14. Gündü bu değerden sonra hamile olmadığım halde progesteron fitil kullanmıştım . Çatlatma sonrası 7. Gün ise 38 küsürlü birşey çıkmıştı . Karşılaştırmayı yapalım diye detaylı yazayım dedim belki bir yararı dokunur okuyanlara da☺️

Hayırlısı olsun canım inşallah kist olmamıştır. Gidince haber ver etiketle canım 😊 Bu arada Benim 6.5 çıkan değerim de iğne sonrası 14. Gündü bu değerden sonra hamile olmadığım halde progesteron fitil kullanmıştım . Çatlatma sonrası 7. Gün ise 38 küsürlü birşey çıkmıştı . Karşılaştırmayı yapalım diye detaylı yazayım dedim belki bir yararı dokunur okuyanlara da☺️
Seninki aşırı yüksek çıkmış hamilelik yoksa o progesteronla nasıö adet oldun. Öyle oldugu zaman vucud kendini hamile olarak algılayıp adet gelmez normalde igneden dolayı mı yükseldi

Seninki aşırı yüksek çıkmış hamilelik yoksa o progesteronla nasıö adet oldun. Öyle oldugu zaman vucud kendini hamile olarak algılayıp adet gelmez normalde igneden dolayı mı yükseldi
Sen 6.5 ile adet olamamışsın dogru anladıysam benimki 0.69 kuzum 1 bile degil yani

merhaba bana yardımcı olur musunuz,bu ay esimle yumurtlama günlerinde ilişki yaşadık ve dün adet olmam gerekiyordu.1 haftadır ara ara kasık batması yaşıyorum,ha oldum ha olacağım derken henüz adet olmadım.sabah test yaptım negatif,ama yumurtlama gününde gibi beyaz akıntım var sürekli.sizce bunun nedeni nedir.

merhaba bana yardımcı olur musunuz,bu ay esimle yumurtlama günlerinde ilişki yaşadık ve dün adet olmam gerekiyordu.1 haftadır ara ara kasık batması yaşıyorum,ha oldum ha olacağım derken henüz adet olmadım.sabah test yaptım negatif,ama yumurtlama gününde gibi beyaz akıntım var sürekli.sizce bunun nedeni nedir.
Bence bir kaç güne başlar reglin. Stres yaptıysan ondan bile gecikmiş olabilir

Yok canım çatlamadan sonra yükseliyor iki hafta yüksek kalıyor sonra düşüşe geçiyor gebelik yoksa ki zaten 38 den 6 ya kadar düştü doktor da şaşırmıştı döllendi de tutunamadı mı acaba diye düşündü baya pıhtılı adet olmuştum

Yok canım çatlamadan sonra yükseliyor iki hafta yüksek kalıyor sonra düşüşe geçiyor gebelik yoksa ki zaten 38 den 6 ya kadar düştü doktor da şaşırmıştı döllendi de tutunamadı mı acaba diye düşündü baya pıhtılı adet olmuştum
Olabilir canım bende öyle düşünüyorum tutunamamıştır büyük ihtimal

Sen 6.5 ile adet olamamışsın dogru anladıysam benimki 0.69 kuzum 1 bile degil yani
O yüzden diyorum ya adet olmazsın takviye şart diye kuzum . Ben yanlış yorumda bulunmamak için de baktım netten 5 20 arası olması lazımmış adet için adet olmuşsan 0.1 ve 1 arası oluyormuş sen de bak istersen nete .

Olabilir canım bende öyle düşünüyorum tutunamamıştır büyük ihtimal
Benim iki çatlatma iğnemde de yüksek çıkmıştı biri 40.48 biri 38 küsürlüydü doktor ikisinde de şaşırdı çünkü bana progesteron da vermemişti değerim yüksek çıkınca ikisinde de döllendi de tutunmadı mı diye düşündü ikincisinde artık hamile olmadığımı öğrendiğinde progesteron bakmıştı 6 çıkınca vermişti fitili

X