Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
savascii savascii canım nasılsınız? Gittin mi doktora?
Canım ben 2-3 günde bir acile gidiyorum ya mide bulantısına dayanamıyorum ya migrenim tutuyor 🤦🏼‍♀️ en son dün gittim çok şükür bebişler iyiydi normal muayenem haftaya Salı günü sen nasılsın adetin geçeli kaç gün oldu?

Canım ben 2-3 günde bir acile gidiyorum ya mide bulantısına dayanamıyorum ya migrenim tutuyor 🤦🏼‍♀️ en son dün gittim çok şükür bebişler iyiydi normal muayenem haftaya Salı günü sen nasılsın adetin geçeli kaç gün oldu?
Çok geçmiş olsun canim.
Biran önce bulantılarin biter inşallah.
Malatya tayin işiniz ne oldu ?
Depremden dolayı ertelediniz mi ?

Kızlar yumurtlama üzerinden 7 gü. Geçti ve bakar mısınız aslında yumurtlama olmamış.prpgesteron baktırdım.srtık cidden kime inanocaz bilmiyorum.sözdr en iyi hastaneye gidiyoruz bi dünya para veriyoruz ama doktor zahmet edip progesteron bile istemedi ben kendim yaptım..zaten ovulasyonda pik hiç görmedim işkillendim.24mm dediği gün bile testte pik yoktu
Aynı durumdan bende muzdaripip canım benimde yumurta doktor kontrolünde çatladı leke gelince yerleşmemi diye düşündüm bende baktırdım 0.69 oldu acaba yanlış günde mi baktırıyoruz

Yaa çok geçmiş olsun canım😔😔 benimde migrenim var ama hamileliklerde çok olmuyor çok şükür 🤲
Adet geçeli 5 gün oldu

Aynı durumdan bende muzdaripip canım benimde yumurta doktor kontrolünde çatladı leke gelince yerleşmemi diye düşündüm bende baktırdım 0.69 oldu acaba yanlış günde mi baktırıyoruz
Beniö yumurtlamadann4 gün sonra kanamam oldu.acaba o mu etkiledi progesteron değerini diye düşündüm ay valla kafshıyiyecez.birsz artık bunları düşünmemek istiyorum.biz araştırdıkça içinden çıkılmaz hal alıyor 😂

melisaa93 melisaa93 gecen gun dekolmanla ilgili dekolmandan sonra bir yil hamile kalinmiyormus diye yazdigin mesaji gorunce acaba mi diye dusunup cok uzuldum. Ben de 22 aralikta 33+5 te dekolman yasadim doktorum 6.aydan sonra musade etti ben bu aydan biraktim korunmayi ve simdi hamileyim tabi daha cok yeni ne olacagini bilemeyiz ama sana da yazmak istedim insallah en kisa zamanda sen de hayirlisiyla hamile kalirsin bebeklerimizi bu sefer saglikla kucagimiza aliriz🥺🌸

Yumurtlamadan 1 hafta sonra baktırman gerek canım.sen kaç gün sonrası baktın? Bide doktoruna gösterdin mi sonucu

melisaa93 melisaa93 gecen gun dekolmanla ilgili dekolmandan sonra bir yil hamile kalinmiyormus diye yazdigin mesaji gorunce acaba mi diye dusunup cok uzuldum. Ben de 22 aralikta 33+5 te dekolman yasadim doktorum 6.aydan sonra musade etti ben bu aydan biraktim korunmayi ve simdi hamileyim tabi daha cok yeni ne olacagini bilemeyiz ama sana da yazmak istedim insallah en kisa zamanda sen de hayirlisiyla hamile kalirsin bebeklerimizi bu sefer saglikla kucagimiza aliriz🥺🌸
Yaaa ne diyosunn canım tebrik ederimmm çok mutlu oldum hem senin için hemde kendim için 😍 bana umut oldun. Benim 29 haziranda bir yıl olacak temmuzdan önce olmaz diye dert ediyordum şimdi enerjim yükseldi 🥰 sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah 🤲🏻 Peki nasıl bir yol izledin öncesinde hiç test yaptırdın mı ve şimdi herhangi bir ilaç kullanıyor musun?

Yaaa ne diyosunn canım tebrik ederimmm çok mutlu oldum hem senin için hemde kendim için 😍 bana umut oldun. Benim 29 haziranda bir yıl olacak temmuzdan önce olmaz diye dert ediyordum şimdi enerjim yükseldi 🥰 sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah 🤲🏻 Peki nasıl bir yol izledin öncesinde hiç test yaptırdın mı ve şimdi herhangi bir ilaç kullanıyor musun?
Benim gebelik sekerim oldugu icin doktorum ondan olabilecegini dusundu ve biraz rahat bir doktor oldugu icin cok fazla bir sey yapmadi genetik testleri gerekli gormedi bazi kan tahlilleri yapti sıkinti gormed. Basta o da 1 yil demisti ama ben nisan ayinda gidip hamile kalmak istedigimi ancak oyle iyi olabilecegimi soyledim muayene ettikten sonra folik asit yazdi 6.ayinda korunmayi birak ama ben 5.ayda birakip hamile kaldim🙈bana hamile kalinca gel ona gore onlem aliriz dedi simdi daha yeni öğrendim hamile oldugumu, gittigimde bakalim ogrenicez neler yapacagimizi insallah saglikla ilerler de☺️

İnsallah sen de bu ay hayirlisiyla hamile oldugunu ogrenirsin cok bile sabretmissin ben dayanamadim icimdeki aciyi dindirebilecek tek seyin yeni bir gebelik sevinci oldugunu dusundum hep

Merhaba kızlar adetime 4 gün vardı 21 inde lekelenme şeklinde geldi 22 sinde kana döndü 3 ped falan geldi 23 ünde yine yok denecek kadar leke ve bitti bu adet mi ya anlamadım bir gün falan sürdü böyle bir durum yaşayan varmı

Çok geçmiş olsun canim.
Biran önce bulantılarin biter inşallah.
Malatya tayin işiniz ne oldu ?
Depremden dolayı ertelediniz mi ?
Depremden dolayı erteledik canım zaten hamileliğim dağlıkla devam ederse ücretsiz izne ayrılırım Malatya’da eşyalı bir ev tutarız bu süre içerisinde işe döneceğim zamanda napacağımıza karar veririz

Yaa çok geçmiş olsun canım😔😔 benimde migrenim var ama hamileliklerde çok olmuyor çok şükür 🤲
Adet geçeli 5 gün oldu
Ya benim tuhaf bir şekilde bu hamileliğim zor geçiyor özellikle son 1 haftadır her gün baş ağrısı çekiyorum mutlaka. Sen bebeği görmeye ne zaman gideceksin canım direk kalp atışına mi gitmeyi düşünüyorsun?

Ya kızlar hiç mi yaşayan yok aranızda.ara kanama denen şey acaba.??2 günlük gelen kırmızı 10 15 damla kanamam oldu yumurtlamadan 5 gün sonra.dün doktora gittim adet sayıcaz dedi.Ama yinede içim rahat değil.bunubyaşayan oldumu.adete 10 gün kala kanama gelen çok hafif bu ay femara aldım.adetin 11.günü yumurtalmıltım
Bu bana hayatımda 2-3 kez oldu yumurtlama sonrası catlama olmayıp kiste dönüşünce ara kanama yapmış demişti doktor ilaç kullanmıştım geçmişti acaba öyle bisey mi sizin de

X