Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de dahil edin son adet tarihi 16 Mart olacak beklenen adet 15 Nisan

ama bu ay 27 şubat yumurtlama günüydü 16 mart adet zamanı ben bugün reglime 9 gün olmasına rağmen kan testi yaptım 1.20 çıktı. Acaba değişir mi bilmiyorum çok üzüldüm dayanamadım erkenden yaptım

Beni de dahil edin son adet tarihi 16 Mart olacak beklenen adet 15 Nisan

ama bu ay 27 şubat yumurtlama günüydü 16 mart adet zamanı ben bugün reglime 9 gün olmasına rağmen kan testi yaptım 1.20 çıktı. Acaba değişir mi bilmiyorum çok üzüldüm dayanamadım erkenden yaptım
Canım çok erken yaptırmışsın değişebilir tabikide

Canım çok erken yaptırmışsın değişebilir tabikide
İnşallah değişir. Değişirse yazarım buraya 🌸 ama bakın şöyle belirtiler var yumurtlama dönemi geçmesine rağmen akıntı var hafif hafif (bende iltihap filan yok normalde böyle akıntı olmaz bu dönem kupkuru olur) kasığımda bi his var hafif bi ağrı batma gibi, bide ara ara dipten ayaktan bi baş dönmeai gibi bi şey geliyor

Canım bende klomen kullanıyorum.İlk kullanışım mı
Geçen sene mart-nisan-mayıs döneminde de kısa bir tedavi sürecim oldu femara ve ovitrelle fakat çok bilinçli hareket edemedim olmadı bu 4.kez olacak eğer olmazsa gonalf iğnesiyle deneyecekmişiz😔

İnşallah değişir. Değişirse yazarım buraya 🌸 ama bakın şöyle belirtiler var yumurtlama dönemi geçmesine rağmen akıntı var hafif hafif (bende iltihap filan yok normalde böyle akıntı olmaz bu dönem kupkuru olur) kasığımda bi his var hafif bi ağrı batma gibi, bide ara ara dipten ayaktan bi baş dönmeai gibi bi şey geliyor
Daha yumurtlama olalı 4-5 gün olmuştur canım ovülasyonla takip ettin mi

Geçen sene mart-nisan-mayıs döneminde de kısa bir tedavi sürecim oldu femara ve ovitrelle fakat çok bilinçli hareket edemedim olmadı bu 4.kez olacak eğer olmazsa gonalf iğnesiyle deneyecekmişiz😔
Kızlar bu dediğiniz ilaçlar tüp bebekte mi kullanılıyor yoksa normal tedavide mi?

Daha yumurtlama olalı 4-5 gün olmuştur canım ovülasyonla takip ettin mi
Benim döngüm 30-32 arası, yumurtlama 27 şubattı uygulamadan baktım bi de fiziksel olarak yumurtlama olduğuna inandığım gün ve çevresindeki günlerde denedim, 9 gün sonra yani 16 martta adet olmam lazım. İlişkiden sonraki 8. Gün , kan testi negatif. Bakalım değişir belki

Benim döngüm 30-32 arası, yumurtlama 27 şubattı uygulamadan baktım bi de fiziksel olarak yumurtlama olduğuna inandığım gün ve çevresindeki günlerde denedim, 9 gün sonra yani 16 martta adet olmam lazım. İlişkiden sonraki 8. Gün , kan testi negatif. Bakalım değişir belki
Bak canım hala bi ihtimal var

Eklentiler

• 03F004CD-B1B1-40A7-8923-A1816B8E64EC.jpeg
    03F004CD-B1B1-40A7-8923-A1816B8E64EC.jpeg
    48,1 KB · Görüntüleme: 65
Cnm erken yapmışsın kan testini
Acele etme düşük değerle öğrenmek inan sonrası daha stresli

Bende gidicem 16sında ama ne diyeceğimi bilmiyorum 😀
Hakkaten canım ya biraz abartayım ki doktor ilgilensin istiyorum😁Bu yumurta oluşumunu ve çatlamasını sağlayan ilaçlar varmış sanırım acaba bana da verirler mi her ay hamileymiş gibi hissedip adet olmak beni çok yordu. Acaba yumurtlama olmuyor mu hiç baktırmadım

X