Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar herhangi bir takviye kullanan var mı gebe kalabilmek için destekleyici, vitamin vs
İnositol içerik folik asit kullanmaya başladım ama tadı o kadar kötü ki çaya karıştırmadan içemiyorum ama yumurta oluşacağı zamanlar hissettiriyor kendini.

Kızlar süt gibi beyaz akıntı gelmeye başladı bugün inşallah yanılmıyorumdur

Amin inşallah canım benim inan kendimden çok sizleri düşünüyorum 3 tane evlâdım var olmazsa rabbim onlara ömür versin o kadar emek veriyor uğraşıyorsunuz sizler için çok dua ediyorum
Allah huzurlu hayırlı sağlıklı ömür versin

Kızların sormuşsunuz takviye kullanan var mı diye ben kullanıyorum. Pholicaps kullanıyorum bu polikistikler için yumurtalıkların sağlıklı olması nedenli verildi. OMEGA 3 verdi, devit verdi d vitaminim çok düşüktü, B12 değerim iyi ama yine de verdi, folik asit verdi bir de. Kimyasaldan önce sadece folik asit başlatmıştı. Kimyasal geçirince bunların hepsini verdi fnd_50 A Afratafrac

Ben acaba farklı bir doktora mı gitsem diye düşünmeye başladım. Bana sadece ilaç veriyor normal hiç takviye vermiyor. Neyse sorarım olmadı unutmazsam. Gerçi normal zamanda ben zaten D vitamini balık hapı falan bunları kendim kullanıyorum acaba tahlillere baktı da geek mi görmedi. Bilemedim.

Çok teşekkür ederim canım benim ben de sadece folik asit kullanıyordum ama acaba başka bir şey kullanmam gerekir mi bilemedim

Kuzum d vitamini genel olarak herkeste eksik oluyor valla hemen hemen. Bunlar zaten takviye ilaç değil kendin de alabilirsin

Hayırlı günler klomen ile bu ay başladım günlerimi kaçırmadım birliktelik yaşadım pazar sondu yumurtlama fakat pazartesi doktora gittim bana sağdan yumurtanın çatladigini söyledi doktor 2 Gün ara ile iliski dedi ovulasyon testim silik cizgili neden yumurtlama bukadar uzun sürdü birde adete 11 gün var ama karsiklarim ağrıyor bazen karnim şiş gibi geliyor kafayı yiyecem sizce hamilelik belirtisi mi kasik ağrısı yumurta catladi ya olur mu yani bana yardımcı olursanız sevinirim

Ben kimyasal geçirdiğimde bana hiç bişey vermedi herşey yolunda tahlillerde sorun yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…