- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.107
Amiin amin inşallahEvet kuzum bugün oldum, nasip böyleymiş. Nisan ayında hep birlikte hamiş olcaz inşallah
İnositol içerik folik asit kullanmaya başladım ama tadı o kadar kötü ki çaya karıştırmadan içemiyorumKızlar herhangi bir takviye kullanan var mı gebe kalabilmek için destekleyici, vitamin vs
Allah huzurlu hayırlı sağlıklı ömür versinAmin inşallah canım benim inan kendimden çok sizleri düşünüyorum 3 tane evlâdım var olmazsa rabbim onlara ömür versin o kadar emek veriyor uğraşıyorsunuz sizler için çok dua ediyorum
Allah huzurlu hayırlı sağlıklı ömür versin
Ben acaba farklı bir doktora mı gitsem diye düşünmeye başladım. Bana sadece ilaç veriyor normal hiç takviye vermiyor. Neyse sorarım olmadı unutmazsam. Gerçi normal zamanda ben zaten D vitamini balık hapı falan bunları kendim kullanıyorum acaba tahlillere baktı da geek mi görmedi. Bilemedim.Kızların sormuşsunuz takviye kullanan var mı diye ben kullanıyorum. Pholicaps kullanıyorum bu polikistikler için yumurtalıkların sağlıklı olması nedenli verildi. OMEGA 3 verdi, devit verdi d vitaminim çok düşüktü, B12 değerim iyi ama yine de verdi, folik asit verdi bir de. Kimyasaldan önce sadece folik asit başlatmıştı. Kimyasal geçirince bunların hepsini verdifnd_50 A Afratafrac
Çok teşekkür ederim canım benim ben de sadece folik asit kullanıyordum ama acaba başka bir şey kullanmam gerekir mi bilemedimKızların sormuşsunuz takviye kullanan var mı diye ben kullanıyorum. Pholicaps kullanıyorum bu polikistikler için yumurtalıkların sağlıklı olması nedenli verildi. OMEGA 3 verdi, devit verdi d vitaminim çok düşüktü, B12 değerim iyi ama yine de verdi, folik asit verdi bir de. Kimyasaldan önce sadece folik asit başlatmıştı. Kimyasal geçirince bunların hepsini verdifnd_50 A Afratafrac
Doktorun mu özellikle verdi canım sen mi onu tercih ettinİnositol içerik folik asit kullanmaya başladım ama tadı o kadar kötü ki çaya karıştırmadan içemiyorumama yumurta oluşacağı zamanlar hissettiriyor kendini.
Kuzum d vitamini genel olarak herkeste eksik oluyor valla hemen hemen. Bunlar zaten takviye ilaç değil kendin de alabilirsinBen acaba farklı bir doktora mı gitsem diye düşünmeye başladım. Bana sadece ilaç veriyor normal hiç takviye vermiyor. Neyse sorarım olmadı unutmazsam. Gerçi normal zamanda ben zaten D vitamini balık hapı falan bunları kendim kullanıyorum acaba tahlillere baktı da geek mi görmedi. Bilemedim.
Normal sağlık ocağında tahlil yaptırıp eksik varsa alabilirsin kuzum benceÇok teşekkür ederim canım benim ben de sadece folik asit kullanıyordum ama acaba başka bir şey kullanmam gerekir mi bilemedim
Valla kuzum bekleyebilrsen BAt'ını bekle. Ama şu anda yaparsan da eğer bebek varsa çıkma ihtimali olabilir.Bat 2 nisan erken gebelik testi ne zaman yapmalıyım kızlar
Mfk nın fodegaaı vardı ondan içeyim ben de o zamanKuzum d vitamini genel olarak herkeste eksik oluyor valla hemen hemen. Bunlar zaten takviye ilaç değil kendin de alabilirsin
Hastanede çalışıyorum kan versem olup olmadığı belli olur muValla kuzum bekleyebilrsen BAt'ını bekle. Ama şu anda yaparsan da eğer bebek varsa çıkma ihtimali olabilir.
İç kuzum. Ne için o pekiMfk nın fodegaaı vardı ondan içeyim ben de o zaman
Yoğun kıvamlı değil su gibi ama bi yapışkanlık varKıvamı nasıl bende de oluyor ama çatlama dört gün önce idi dünden beri akıntı su gibi
Ben kimyasal geçirdiğimde bana hiç bişey vermedi herşey yolunda tahlillerde sorun yok dediKızların sormuşsunuz takviye kullanan var mı diye ben kullanıyorum. Pholicaps kullanıyorum bu polikistikler için yumurtalıkların sağlıklı olması nedenli verildi. OMEGA 3 verdi, devit verdi d vitaminim çok düşüktü, B12 değerim iyi ama yine de verdi, folik asit verdi bir de. Kimyasaldan önce sadece folik asit başlatmıştı. Kimyasal geçirince bunların hepsini verdifnd_50 A Afratafrac