Yumurtlamaya yardımcı bi takviye tamamen bitkisel clife yazarsanız instagrama çıkar ordan incelemenizi tavsiye ederim. Bir fenomenin söylediğine göre de pcoslu kadınlarda daha çok etkili olduğu görülmüş. Normal de macundu ama kapsül şekli cıkmıs onu kullanıcam bende nasipseBu nedir biraz acıklayabilir misiniz :)
Benim de adetin 5.günü döngümün 7-8 günlerinde başlamış olucam inşallah direkt geldiği günün akşamı kullanıma baslıcam pcos olduğum için zaten düzenli bir yumurtlama yok inşallah yumurtlamayı hissedebilirim bu ay. Sayesinde onu da hissedecekmişimBende macununu aldım hsg çekildiğim için regli bitmişti haliyle kullanmak nasip olmadı dolapta öylece duruyor bu ay regl olursam kullanmaya başlıcam
Ay valla aynılarını yaşıyoruz benimde aynı şekilde habire tuvalete koşuyorum günlük ped takmasam çamaşırım ıslanıyor bide benim kasık ve bel ağrım hiç geçmediCanım adetten sonra hep kuruydum mart 15 16 da akıntım geldi tamam dedim yumurtlama zamanı sonra kesildi sonra ayın 20. Sinde bi başladı akıntım hiç gitmiyor sürekli devam ediyor hiçbi belirtimde yok sadece deprem bölgelerine yakın olduğumuzdan çok fazla depremi hissettiğimiz için başım dönüyor bende bunu depreme yoruyorum çünkü herhangi bi belirtim yok akıntı dışında bugün ayın 29 u 9 gündür akıntım sürekli hatta adet oldum zannediyorum olmuyorum
Şifa olsun inşallah 3 kullanımda daha etkili diyorlar ama ilk kullanımda da etki alan çok insan var inşallah biri de siz olursunuzBenim de adetin 5.günü döngümün 7-8 günlerinde başlamış olucam inşallah direkt geldiği günün akşamı kullanıma baslıcam pcos olduğum için zaten düzenli bir yumurtlama yok inşallah yumurtlamayı hissedebilirim bu ay. Sayesinde onu da hissedecekmişim
İnşallah ya bu ay bende rahim filmi çekilmiştim tek artısı gecikmeyen adet olduŞifa olsun inşallah 3 kullanımda daha etkili diyorlar ama ilk kullanımda da etki alan çok insan var inşallah biri de siz olursunuz
Bir de kapsül 60 adetmiş 20 günde yumurtlama görsem aslında 3 aylık bi kutu gibi oluyo mantıklı bir iş olduŞifa olsun inşallah 3 kullanımda daha etkili diyorlar ama ilk kullanımda da etki alan çok insan var inşallah biri de siz olursunuz
Ay pardon matematik intihar ediyor şuan iki aya yettirebilirsem ne alaBir de kapsül 60 adetmiş 20 günde yumurtlama görsem aslında 3 aylık bi kutu gibi oluyo mantıklı bir iş oldu
Prolaktin yükseltiyorhanımlar İbrahim şaraoclugunun hamile kalmak için önerdiği incir kürü varmış bunu kullanan var mı acaba nasıl yapılıyor bilgisi olan varsa söyleyebilir mi
Tamam çok teşekkür ederim ben araştırayım :)Yumurtlamaya yardımcı bi takviye tamamen bitkisel clife yazarsanız instagrama çıkar ordan incelemenizi tavsiye ederim. Bir fenomenin söylediğine göre de pcoslu kadınlarda daha çok etkili olduğu görülmüş. Normal de macundu ama kapsül şekli cıkmıs onu kullanıcam bende nasipse
İnşallah sizde kullanıp fayda görenlerden olursunuzTamam çok teşekkür ederim ben araştırayım :)
Bakalım bende artısı olacak mıİnşallah ya bu ay bende rahim filmi çekilmiştim tek artısı gecikmeyen adet oldu
Kampüsülünü görseydim alırdım bendeBir de kapsül 60 adetmiş 20 günde yumurtlama görsem aslında 3 aylık bi kutu gibi oluyo mantıklı bir iş oldu
Yok yok 3 ay gitmez ama 2 ayı çıkarırKampüsülünü görseydim alırdım bende3 ay gitmez canım sende
İnşallah gebelik anlamında artısı olur çok amiinBakalım bende artısı olacak mı
O olabilir bakYok yok 3 ay gitmez ama 2 ayı çıkarır
Aminnnnİnşallah gebelik anlamında artısı olur çok amiin
Kıvamı nasıl bende de oluyor ama çatlama dört gün önce idi dünden beri akıntı su gibiAy valla aynılarını yaşıyoruz benimde aynı şekilde habire tuvalete koşuyorum günlük ped takmasam çamaşırım ıslanıyor bide benim kasık ve bel ağrım hiç geçmedi
Ben dayanamadım 2 gün önce test yaptımAy valla aynılarını yaşıyoruz benimde aynı şekilde habire tuvalete koşuyorum günlük ped takmasam çamaşırım ıslanıyor bide benim kasık ve bel ağrım hiç geçmedi
Allah razı olsun inşallah hepimiz öyleİnşallah sizde kullanıp fayda görenlerden olursunuz