Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hanımlar İbrahim şaraoclugunun hamile kalmak için önerdiği incir kürü varmış bunu kullanan var mı acaba nasıl yapılıyor bilgisi olan varsa söyleyebilir mi

Bu nedir biraz acıklayabilir misiniz :)
Yumurtlamaya yardımcı bi takviye tamamen bitkisel clife yazarsanız instagrama çıkar ordan incelemenizi tavsiye ederim. Bir fenomenin söylediğine göre de pcoslu kadınlarda daha çok etkili olduğu görülmüş. Normal de macundu ama kapsül şekli cıkmıs onu kullanıcam bende nasipse

Bende macununu aldım hsg çekildiğim için regli bitmişti haliyle kullanmak nasip olmadı dolapta öylece duruyor bu ay regl olursam kullanmaya başlıcam
Benim de adetin 5.günü döngümün 7-8 günlerinde başlamış olucam inşallah direkt geldiği günün akşamı kullanıma baslıcam pcos olduğum için zaten düzenli bir yumurtlama yok inşallah yumurtlamayı hissedebilirim bu ay. Sayesinde onu da hissedecekmişim

Ay valla aynılarını yaşıyoruz benimde aynı şekilde habire tuvalete koşuyorum günlük ped takmasam çamaşırım ıslanıyor bide benim kasık ve bel ağrım hiç geçmedi

Şifa olsun inşallah 3 kullanımda daha etkili diyorlar ama ilk kullanımda da etki alan çok insan var inşallah biri de siz olursunuz

Şifa olsun inşallah 3 kullanımda daha etkili diyorlar ama ilk kullanımda da etki alan çok insan var inşallah biri de siz olursunuz
İnşallah ya bu ay bende rahim filmi çekilmiştim tek artısı gecikmeyen adet oldu

Bir de kapsül 60 adetmiş 20 günde yumurtlama görsem aslında 3 aylık bi kutu gibi oluyo mantıklı bir iş oldu

Tamam çok teşekkür ederim ben araştırayım :)

Bir de kapsül 60 adetmiş 20 günde yumurtlama görsem aslında 3 aylık bi kutu gibi oluyo mantıklı bir iş oldu
Kampüsülünü görseydim alırdım bende 3 ay gitmez canım sende

Yok yok 3 ay gitmez ama 2 ayı çıkarır
O olabilir bak
İnşallah gebelik anlamında artısı olur çok amiin
Aminnnn bugün özellikle regl olucam sanıyorum ağrılarım var, tuvalete koşuyorum kupkuruyum göğüste hassasiyet 0 bugün iftarda yemek yerken karnıma ağrı girdi bir süre kaldım öyle rabbim inşallah hayırlara çıkarır 8 günüm kaldı çokta erken bu belirtiler ama.. Bir umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…