Cnm bnde 4,1 ile öğrenmiştim
Yükselecek o değer için rahat olsun, hamişsin
Bata kac gun kala boyle cikti ve sonra ne zaman arttiCnm bnde 4,1 ile öğrenmiştim
Yükselecek o değer için rahat olsun, hamişsin
Bata 5 gün vardı sanırımBata kac gun kala boyle cikti ve sonra ne zaman artti
Bende bendeeKoştum değerlendirmeye hiç riske atmak istemedim
Cok tesekkur ederim biraz gezindim de hep bu degerlerde gorenler kimyasal gecirmis gibi.Bata 5 gün vardı sanırım
3 gün sonra kan verdım 30 çıktı
Tekrar 3 gun sonra 48 çıktı ve kimyasal olmuştu
Canım hiç öyle düşünme benim arkadaşım adet günü 6 ile öğrenmişti. Ve şimdi 20 haftalık oldu. Sağlıkla gelsin bebişinCok tesekkur ederim biraz gezindim de hep bu degerlerde gorenler kimyasal gecirmis gibi.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum canım tutunamadıBenim bildiğim beta HCG belli bir yükselişe geçiyorsa döllenme olmuş ama tutunamamış oluyor her doktor farklı konuşuyor bilemedim . Normalde beta HCG kolay kolay yükselmiyor vücutta. Zaten kimyasal olayı da döllenme oluyor tutunamadan atılıyor adetle çok yüksek bir beta HCG olmuyor diye biliyorum
Cok teşekkür ederimCanım hiç öyle düşünme benim arkadaşım adet günü 6 ile öğrenmişti. Ve şimdi 20 haftalık oldu. Sağlıkla gelsin bebişin
Bebegim gecen ay cocuk istedigim icin özele genel muayneye gittim o gün doktor yumurtan catlamak uzere dedi zaten aksamina kasik agrilarım ve akıntılarım basladı. Buarada daha oncesinde hic yumurta takibi falan yapmadım cocuk denemedigimiz icin. Doktorun söylediği o günden 9 gün sonra adet oldum. (7 degilmis simdi baktım) arastirdigim da bende erken oldugunu gordum ama kendimi korkutmak istemedimCanlar benim ovülasyondan sonra kısa sürüyor maalesefgeçen ay da ovülasyondan 7 gün sonra olmuştum luteal faz çok kısa benim.
Hastane stresi ve hissettiğin paniği çok iyi anlıyorum canım. doktor seni muayene etti yumurtalıklarına rahmine baktı muhtemelen hormonlara da bakmıştır. Bir sıkıntı yok dediyse senin normalin budur.Bebegim gecen ay cocuk istedigim icin özele genel muayneye gittim o gün doktor yumurtan catlamak uzere dedi zaten aksamina kasik agrilarım ve akıntılarım basladı. Buarada daha oncesinde hic yumurta takibi falan yapmadım cocuk denemedigimiz icin. Doktorun söylediği o günden 9 gün sonra adet oldum. (7 degilmis simdi baktım) arastirdigim da bende erken oldugunu gordum ama kendimi korkutmak istemedimbilmiyorum zaten hastanelerden cok korkuyorum inanılmaz bir fobim var alttan muaynede falanda bayağı titredim. Döngü sürelerimi de anlattım kadına ama birşey söylemedi yani. Bugün 9. Gündeyim genelde adetimde şaşma olmaz sadece üzgün ve stresliysem gecikme yapar ama bilemiyorum.. sanki olacakmışım gibi kasık ve karın ağrısı var şimdi bu mesajlara da iyice gerildim ve stresim arttı Mervenur277
melisaa93
Eğer hamileysen yine testlerde negatif çıkarak reglin gecikebilirBebegim gecen ay cocuk istedigim icin özele genel muayneye gittim o gün doktor yumurtan catlamak uzere dedi zaten aksamina kasik agrilarım ve akıntılarım basladı. Buarada daha oncesinde hic yumurta takibi falan yapmadım cocuk denemedigimiz icin. Doktorun söylediği o günden 9 gün sonra adet oldum. (7 degilmis simdi baktım) arastirdigim da bende erken oldugunu gordum ama kendimi korkutmak istemedimbilmiyorum zaten hastanelerden cok korkuyorum inanılmaz bir fobim var alttan muaynede falanda bayağı titredim. Döngü sürelerimi de anlattım kadına ama birşey söylemedi yani. Bugün 9. Gündeyim genelde adetimde şaşma olmaz sadece üzgün ve stresliysem gecikme yapar ama bilemiyorum.. sanki olacakmışım gibi kasık ve karın ağrısı var şimdi bu mesajlara da iyice gerildim ve stresim arttı Mervenur277
melisaa93
Canım benimde yüzümde sivilceler çıktı ki hemde baya çıkmıştı ama hamile olduğumu öğrendim gebelikte de sivilce çıkıyor sanırımMervenur277 melisaa93 melegim can @savascii kızlar sanırım ben adet olucam sivilcem çıktı adetten bir kaç gün önce çıkar 1 tane de olsa
Ya testler yanlış ya da kimyasal oluyor... Bilemedim... Hayırlısı hakkımızda
Hastane stresi ve hissettiğin paniği çok iyi anlıyorum canım. doktor seni muayene etti yumurtalıklarına rahmine baktı muhtemelen hormonlara da bakmıştır. Bir sıkıntı yok dediyse senin normalin budur.Her zaman mı böyleydi yoksa son aylarda mı böyle oldu luteal fazın? Belki hormonlarında bir dalgalanma oldu onun için de erken olmuş olabilir.
Bebek düşünmeden öncesinde hiç takip etmedim canım cahilliğime verEğer hamileysen yine testlerde negatif çıkarak reglin gecikebilirLuteal fazı kısa sürenlerde böyle olabiliyor reglin 3 gün gecikince silik çizgi ile öğrenebilirsin
Canım benim bu 4. Hamileliğim olacak. 3. SÜ kimyasal oldu. Ve hiç birinde sivilce çıkmadı ki benim adet döneminde muhakkak çıkar. O yüzden öyle dedim. Uygulamaya göre bugün olmam gerek. Henüz bir şey yok bakalım. Kimyasaldan sonra 26 güne çekti son bir kaç aydır. 28 de gelecekse pazartesi de olabilir. Hakkımızda hagırlısıCanım benimde yüzümde sivilceler çıktı ki hemde baya çıkmıştı ama hamile olduğumu öğrendim gebelikte de sivilce çıkıyor sanırım
Öyle tabi canım hakkında hayırlısı ama bide diyorlar ya her hamilelik birbirine benzemez diye inşallah hamilelik vardırCanım benim bu 4. Hamileliğim olacak. 3. SÜ kimyasal oldu. Ve hiç birinde sivilce çıkmadı ki benim adet döneminde muhakkak çıkar. O yüzden öyle dedim. Uygulamaya göre bugün olmam gerek. Henüz bir şey yok bakalım. Kimyasaldan sonra 26 güne çekti son bir kaç aydır. 28 de gelecekse pazartesi de olabilir. Hakkımızda hagırlısı
Gidip kan mi versem emin olurum hem
Gelmez aşkım gelmez Allah'ın izniyleCanım benim bu 4. Hamileliğim olacak. 3. SÜ kimyasal oldu. Ve hiç birinde sivilce çıkmadı ki benim adet döneminde muhakkak çıkar. O yüzden öyle dedim. Uygulamaya göre bugün olmam gerek. Henüz bir şey yok bakalım. Kimyasaldan sonra 26 güne çekti son bir kaç aydır. 28 de gelecekse pazartesi de olabilir. Hakkımızda hagırlısı