- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.660
Kooooş ay sanki bu biraz daha pembemsiGidip kan mi versem emin olurum hem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kooooş ay sanki bu biraz daha pembemsiGidip kan mi versem emin olurum hem
Kız bende inanamıyorum diye heralde çizgi bir görünüp bir kayboluyorKooooş ay sanki bu biraz daha pembemsi
Kız ikinci çizgi baya belli ya git kan ver emin ol ilacına başla canım varsada yoksada ögren riske atma
Kanda çıkarsa da çok küçük bir değer çıkacaktır ama en azından bir şeyler netleşir senin ikinci yumurta atağa geçmiş büyük ihtimalleKız bende inanamıyorum diye heralde çizgi bir görünüp bir kayboluyor
Ayy hangi marka bu canım?
Balım koş bekleme yapma
İnşallah bebeğimKanda çıkarsa da çok küçük bir değer çıkacaktır ama en azından bir şeyler netleşir senin ikinci yumurta atağa geçmiş büyük ihtimalle
Miratech erken gebelik canımAyy hangi marka bu canım?
Kız valla heyecan yaptım hastane uzak eşimi beklicemBalım koş bekleme yapma
Aspirin varsa iç sen zararı olmaz kuzumİnşallah bebeğim
Miratech erken gebelik canım
Kız valla heyecan yaptım hastane uzak eşimi beklicem
Bende onunla öğrenmiştim inşallah kan sonucunu daa merakla bekliyorum canım hayırlısıyla inşallahİnşallah bebeğim
Ay çatlarııımmm bizi de haberdar et canımİnşallah bebeğim
Bugün test alırken coraspin de aldım kuzumAspirin varsa iç sen zararı olmaz kuzum
Ayy inşallah kuzum heyecanlandımBende onunla öğrenmiştim inşallah kan sonucunu daa merakla bekliyorum canım hayırlısıyla inşallah
Tabiki bebeğim size haber etmezsem de ben catlarimAy çatlarııımmm bizi de haberdar et canım
Canım senin yükselir hamilesindir kesin . Benim 4.8 çıkmıştı ama testte hiç çizgi çıkmıyordu sende bariz pembe var yükseleceğini gösteriyor tebrik ederim içini ferah tut evde testin varsa koyulaşma takibi yap yoksa pazartedş gidip direkt kan ver bak bakalım yükselmiş miTestlerde boyle cikti. Daha once degeri 5in altinda olup sonradan yukselen oldu mu burda?
Kız ikinci çizgi baya belli ya git kan ver emin ol ilacına başla canım varsada yoksada ögren riske atma
Kızlar sizde nasıl göz var ya helal olsun ben kör oldum anlayacağım diyeKooooş ay sanki bu biraz daha pembemsi
Bundada gölge var gibi canımKızlar bunlarda da görüyor musunuz
Bak canım ben görüyorumKızlar bunlarda da görüyor musunuz
Evet görüyorum canım çizgi, aklın rahatlar canım, bence verebilirsinGidip kan mi versem emin olurum hem
Ne güzel çatlamış canım benim hala tam pikte değil galiba ben dün akşam çatladı sanıyordumkızlar dün gece pik olmuş sanırım. İlk attığım dünün ovüsü 2. Bugünün