KooooşGidip kan mi versem emin olurum hem
Kız bende inanamıyorum diye heralde çizgi bir görünüp bir kayboluyorKooooşay sanki bu biraz daha pembemsi
Kız ikinci çizgi baya belli ya git kan ver emin ol ilacına başla canım varsada yoksada ögren riske atma
Kanda çıkarsa da çok küçük bir değer çıkacaktır ama en azından bir şeyler netleşirKız bende inanamıyorum diye heralde çizgi bir görünüp bir kayboluyor
Ayy
Balım koş bekleme yapma
İnşallah bebeğimKanda çıkarsa da çok küçük bir değer çıkacaktır ama en azından bir şeyler netleşirsenin ikinci yumurta atağa geçmiş büyük ihtimalle
Miratech erken gebelik canımAyyhangi marka bu canım?
Kız valla heyecan yaptım hastane uzak eşimi beklicemBalım koş bekleme yapma
Aspirin varsa iç sen zararı olmaz kuzumİnşallah bebeğim
Miratech erken gebelik canım
Kız valla heyecan yaptım hastane uzak eşimi beklicem
Bende onunla öğrenmiştim inşallah kan sonucunu daa merakla bekliyorum canım hayırlısıyla inşallahİnşallah bebeğim
Ay çatlarııımmmİnşallah bebeğim
Bugün test alırken coraspin de aldım kuzumAspirin varsa iç sen zararı olmaz kuzum
Ayy inşallah kuzum heyecanlandımBende onunla öğrenmiştim inşallah kan sonucunu daa merakla bekliyorum canım hayırlısıyla inşallah
Tabiki bebeğim size haber etmezsem de ben catlarimAy çatlarııımmmbizi de haberdar et canım
Canım senin yükselir hamilesindir kesin . Benim 4.8 çıkmıştı ama testte hiç çizgi çıkmıyordu sende bariz pembe var yükseleceğini gösteriyorTestlerde boyle cikti. Daha once degeri 5in altinda olup sonradan yukselen oldu mu burda?
Kız ikinci çizgi baya belli ya git kan ver emin ol ilacına başla canım varsada yoksada ögren riske atma
Kızlar sizde nasıl göz var ya helal olsun ben kör oldum anlayacağım diyeKooooşay sanki bu biraz daha pembemsi
Bundada gölge var gibi canımKızlar bunlarda da görüyor musunuz
Bak canım ben görüyorumKızlar bunlarda da görüyor musunuz
Evet görüyorum canım çizgi, aklın rahatlar canım, bence verebilirsinGidip kan mi versem emin olurum hem
Ne güzel çatlamış canımkızlar dün gece pik olmuş sanırım. İlk attığım dünün ovüsü 2. Bugünün