Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor böyle minik değerde kimyasal olmaz demişti
Benim bildiğim beta HCG belli bir yükselişe geçiyorsa döllenme olmuş ama tutunamamış oluyor her doktor farklı konuşuyor bilemedim . Normalde beta HCG kolay kolay yükselmiyor vücutta. Zaten kimyasal olayı da döllenme oluyor tutunamadan atılıyor adetle çok yüksek bir beta HCG olmuyor diye biliyorum

Ben de sabah ve öğlen yaptım pikti garanti olsun diye sabah ilişki düşünmüştüm gece daha mı mantıklı
Takip etmek daha doğru bence canım ya test yap yada vücudunu dinle. Çatlama olduğuna dair herhangi bir ağrı sızı oluyor mu? Yoksa sık sık ovülasyon testi yap.Gece mi mantıklı sabah mı bilmiyorum ama pik gördükten sonra 3 gün üst üste sonrada bir gün arayla 3 4 kez daha değerlendirmek mantıklı. Bende dün arkadaşlara sordum en mantıklı bu yol

Senin bat tarihin dün olmuyor ki canım ovülasyon günü üstüne 14 sayacaksın

Bebis o zaman adetin gecikmiş olmuyor zatennn ovulasyondan 14 gün sonrasidir bat günün

Kızlar benim sol kasığımdan belime vuran feci bir ağrı var regli ağrısı gibi yumurtam çatladı sanırım ve göğüs uçlarım da çok az bir hassasiyet oluştu en son ilişkim 16 mayısta oldu değerlendirmeyi düşündüm böyle olunca ilk defa böyle bir ağrıyla karşı karşıyayım sizde böyle oluyor mu?

Benimde öyle canım çok aşırı değil ama sağ kasığımda ve belimin sağ tarafında ağrı var özellikle kasığım yanıyor gibi garip bence çatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…