Anında yuvarlanarak yatıyorumTutar tutar kuzum içini ferah tut zamanı geldiğinde öyle bir tutar ki annesiyalnız hiç vakit kaybetmeden şort üstü yat ve kalçanın altına yastık koy
Tamam canım teşekkür ederimFemometer testlerin markası canım diğer testlerden bence bir farkı yok
Ben de sabah ve öğlen yaptım pikti garanti olsun diye sabah ilişki düşünmüştüm gece daha mı mantıklıSen kendini daha iyi tanıyorsun tabi vücut saatine göre hareket edersin artıkBen öğlen piki gördüm geceye çatladı
Benim bildiğim beta HCG belli bir yükselişe geçiyorsa döllenme olmuş ama tutunamamış oluyor her doktor farklı konuşuyor bilemedim . Normalde beta HCG kolay kolay yükselmiyor vücutta. Zaten kimyasal olayı da döllenme oluyor tutunamadan atılıyor adetle çok yüksek bir beta HCG olmuyor diye biliyorumDoktor böyle minik değerde kimyasal olmaz demişti
Takip etmek daha doğru bence canım ya test yap yada vücudunu dinle. Çatlama olduğuna dair herhangi bir ağrı sızı oluyor mu? Yoksa sık sık ovülasyon testi yap.Gece mi mantıklı sabah mı bilmiyorum ama pik gördükten sonra 3 gün üst üste sonrada bir gün arayla 3 4 kez daha değerlendirmek mantıklı. Bende dün arkadaşlara sordum en mantıklı bu yolBen de sabah ve öğlen yaptım pikti garanti olsun diye sabah ilişki düşünmüştüm gece daha mı mantıklı
Eee test yaptın mıValla kızlar ben bu ay elenicem herhaldebat tarihi dündü dünden beri ara ara kasık ağrısı ve karın ağrısı var ha geldi ha gelecek
Yok yapmıyorum sonra benimle dalga geçiyolar burdaEee test yaptın mı
Senin bat tarihin dün olmuyor ki canım ovülasyon günü üstüne 14 sayacaksınYok yapmıyorum sonra benimle dalga geçiyolar burdaovülasyonun 8.günündeyim bebeğim olsada çıkmazmış zaten. Normalde adet gecikmelerim olmaz belki stres yapmışımdır ondan gecikmiş olabilir çünki benim ilk gebelik denemem
Bebis o zaman adetin gecikmiş olmuyor zatennn ovulasyondan 14 gün sonrasidir bat gününYok yapmıyorum sonra benimle dalga geçiyolar burdaovülasyonun 8.günündeyim bebeğim olsada çıkmazmış zaten. Normalde adet gecikmelerim olmaz belki stres yapmışımdır ondan gecikmiş olabilir çünki benim ilk gebelik denemem
Canlar benim ovülasyondan sonra kısa sürüyor maalesefSenin bat tarihin dün olmuyor ki canım ovülasyon günü üstüne 14 sayacaksın
Bebis o zaman adetin gecikmiş olmuyor zatennn ovulasyondan 14 gün sonrasidir bat günün
Neyle takıp ediyorsun ovulasyonu canım 7 gün sürmesi normal değil eğer gerçekten öyle ise kadın doğumla görüş istersenCanlar benim ovülasyondan sonra kısa sürüyor maalesefgeçen ay da ovülasyondan 7 gün sonra olmuştum luteal faz çok kısa benim.
En az 10 gün sürmeli benim bildiğimNeyle takıp ediyorsun ovulasyonu canım 7 gün sürmesi normal değil eğer gerçekten öyle ise kadın doğumla görüş istersen
Canım benımde dündü gecmişti az önce geldı olacaksan senınkıde elı kulagındadırValla kızlar ben bu ay elenicem herhaldebat tarihi dündü dünden beri ara ara kasık ağrısı ve karın ağrısı var ha geldi ha gelecek
O bende de vardı be canım hepsi dışarı çıkmış gibi oluyordu ama normalmiş o doktor da demişti dışarıya gelenden korkma kalitesiz spermler onlar demiştiAnında yuvarlanarak yatıyorumama peçeteye silince bakıyorum hepsi dışarda
Aynen bu normal bi durum değil benim bildiğim kadarıyla daNeyle takıp ediyorsun ovulasyonu canım 7 gün sürmesi normal değil eğer gerçekten öyle ise kadın doğumla görüş istersen
Benimde öyle canım çok aşırı değil ama sağ kasığımda ve belimin sağ tarafında ağrı var özellikle kasığım yanıyor gibi garip bence çatlıyorKızlar benim sol kasığımdan belime vuran feci bir ağrı var regli ağrısı gibi yumurtam çatladı sanırım ve göğüs uçlarım da çok az bir hassasiyet oluştu en son ilişkim 16 mayısta oldu değerlendirmeyi düşündüm böyle olunca ilk defa böyle bir ağrıyla karşı karşıyayımsizde böyle oluyor mu?
Koştum değerlendirmeye hiç riske atmak istemedimBenimde öyle canım çok aşırı değil ama sağ kasığımda ve belimin sağ tarafında ağrı var özellikle kasığım yanıyor gibi garip bence çatlıyor
Cnm bnde 4,1 ile öğrenmiştimTestlerde boyle cikti. Daha once degeri 5in altinda olup sonradan yukselen oldu mu burda?