Çok sınırda çıkmış canım yükselebilirMerhaba kizlar bugun bir erken bir de kaset test yaptim ikisinde de silik cizgi vardi gidip kan verdim adetime 4 gun var kan verdim 4.7 cikmis e nabizdan baktim doktora da soramadim bilgisi olan varsa bilgilendirebilir misiniz?
Çok sınırda çıkmış canım yükselebilir
Kaçırmaam hafta sonu zaten aman sabahlar olmasınBencede gece pik olacakBugünü boş geçme yinede
Aaaa ben çok net gördüm bebişiYaptım bebeğim @TASUU sabahkine de su damlattım kaybolmadi ama siliklesti ama belli gözle görülüyor bilemedim ya bence en garantisi sabah
Kız şahin bakışlı gerçekten mi çok net gördün ben zorla gördüm yaAaaa ben çok net gördüm bebişi
Evet ben iki gebeliğimde de öyle öğrenmiştim diğer şekil duyamadan kaybettim zaten malesef . Vajinal ultrasonda böyle sıçrıyor gibi oluyorÇok sağol kuzummm Allah razı olsunaaa ben vajinal muayene de kalp atışlarının görülebileceğini bilmiyordum çok iyi oldu öğrendiğim sesini duyamıyoruz ama atışlar görünüyor mu
Canım çok ara bir değer eğer yükselmezse adet olursun yükselirse vardır . Bu değerde doktor 2 gün sonra kan tekrarı ister. Benim iki kez öyle olduğu için biliyorum. Ama ben adet olmuştum ertesi gün . 5 ve üstü gebelik şüphesi 10 ve üstü kesin gebelik oluyorMerhaba kizlar bugun bir erken bir de kaset test yaptim ikisinde de silik cizgi vardi gidip kan verdim adetime 4 gun var kan verdim 4.7 cikmis e nabizdan baktim doktora da soramadim bilgisi olan varsa bilgilendirebilir misiniz?
Ben ilk gebeliğimde kan verdiğimde 2 çıkmıştı 2 gün sonra 10.98 ile öğrendim . Bekle 2 gün sonra tekrar test ver yükselip yükselmediğine bak canım. İnşallah vardırMerhaba kizlar bugun bir erken bir de kaset test yaptim ikisinde de silik cizgi vardi gidip kan verdim adetime 4 gun var kan verdim 4.7 cikmis e nabizdan baktim doktora da soramadim bilgisi olan varsa bilgilendirebilir misiniz?
Ahahahah baka baka profesyonel oldum valla benKız şahin bakışlı gerçekten mi çok net gördün ben zorla gördüm ya
İnşallah kuzum benimAhahahah baka baka profesyonel oldum valla benhatta eşime gösterirdim ne çizgisi be yok burda bişey derdi
Oyyşşşş kurban olurum yaaaa pıtır pıtır görünüyo demekkiEvet ben iki gebeliğimde de öyle öğrenmiştim diğer şekil duyamadan kaybettim zaten malesef . Vajinal ultrasonda böyle sıçrıyor gibi oluyorçok tatlı bir görüntü . Sesi duyamıyorum canım malesef küçük olunca ama kalp atışı olup olmadığını söyler doktor sorarsan
Benim 11 canım bi seferinde ama ertesi gün adet gelmişti.Canım çok ara bir değer eğer yükselmezse adet olursun yükselirse vardır . Bu değerde doktor 2 gün sonra kan tekrarı ister. Benim iki kez öyle olduğu için biliyorum. Ama ben adet olmuştum ertesi gün . 5 ve üstü gebelik şüphesi 10 ve üstü kesin gebelik oluyor
Canım o kimyasal oluyor işte . Kimyasal geçirmişsinBenim 11 canım bi seferinde ama ertesi gün adet gelmişti.
Mrb testlerinin markası ne acaba nereden aldınız memnun musunuz acabaOf bende kararsızım ya değerlendirsem mi diyorum 2.ye yaptım bende böyle çıktı ama çatlama önemli diye bekliyorum
Doktor böyle minik değerde kimyasal olmaz demiştiCanım o kimyasal oluyor işte . Kimyasal geçirmişsin
Femometer testlerin markası canım diğer testlerden bence bir farkı yokMrb testlerinin markası ne acaba nereden aldınız memnun musunuz acaba