Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar bugun bir erken bir de kaset test yaptim ikisinde de silik cizgi vardi gidip kan verdim adetime 4 gun var kan verdim 4.7 cikmis e nabizdan baktim doktora da soramadim bilgisi olan varsa bilgilendirebilir misiniz?
Çok sınırda çıkmış canım yükselebilir 🙂

Eklentiler

• IMG_3490.jpeg
    IMG_3490.jpeg
    80,4 KB · Görüntüleme: 52
5in altında çıkarda gebelik yok deniliyor o yüzden çıkma ihtimali o yüzden olamaz senin çok arada bir değer olmuş yükselme ihtimali var 2 gün daha bekle tekrarla testi canım N Nur5434

Çok sağol kuzummm Allah razı olsun🥰🥰 aaa ben vajinal muayene de kalp atışlarının görülebileceğini bilmiyordum çok iyi oldu öğrendiğim sesini duyamıyoruz ama atışlar görünüyor mu
Evet ben iki gebeliğimde de öyle öğrenmiştim diğer şekil duyamadan kaybettim zaten malesef . Vajinal ultrasonda böyle sıçrıyor gibi oluyor 🤩 çok tatlı bir görüntü . Sesi duyamıyorum canım malesef küçük olunca ama kalp atışı olup olmadığını söyler doktor sorarsan ☺️

Merhaba kizlar bugun bir erken bir de kaset test yaptim ikisinde de silik cizgi vardi gidip kan verdim adetime 4 gun var kan verdim 4.7 cikmis e nabizdan baktim doktora da soramadim bilgisi olan varsa bilgilendirebilir misiniz?
Canım çok ara bir değer eğer yükselmezse adet olursun yükselirse vardır . Bu değerde doktor 2 gün sonra kan tekrarı ister. Benim iki kez öyle olduğu için biliyorum. Ama ben adet olmuştum ertesi gün . 5 ve üstü gebelik şüphesi 10 ve üstü kesin gebelik oluyor

Ben ilk gebeliğimde kan verdiğimde 2 çıkmıştı 2 gün sonra 10.98 ile öğrendim . Bekle 2 gün sonra tekrar test ver yükselip yükselmediğine bak canım. İnşallah vardır 🙏🏻☺️

Evet ben iki gebeliğimde de öyle öğrenmiştim diğer şekil duyamadan kaybettim zaten malesef . Vajinal ultrasonda böyle sıçrıyor gibi oluyor 🤩 çok tatlı bir görüntü . Sesi duyamıyorum canım malesef küçük olunca ama kalp atışı olup olmadığını söyler doktor sorarsan ☺️
Oyyşşşş kurban olurum yaaaa pıtır pıtır görünüyo demekki😍😍😍 inşallah aksilik olmadan pazartesi götürürüm mutlaka yazarım kuzum❤️

Canım çok ara bir değer eğer yükselmezse adet olursun yükselirse vardır . Bu değerde doktor 2 gün sonra kan tekrarı ister. Benim iki kez öyle olduğu için biliyorum. Ama ben adet olmuştum ertesi gün . 5 ve üstü gebelik şüphesi 10 ve üstü kesin gebelik oluyor
Benim 11 canım bi seferinde ama ertesi gün adet gelmişti.

X