Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 53
Böyle kızlar şuan bu gece pik olur bence
Of bende kararsızım ya değerlendirsem mi diyorum 2.ye yaptım bende böyle çıktı ama çatlama önemli diye bekliyorum 🥺

Eklentiler

• Screenshot_20230519_161704_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20230519_161704_com.android.gallery3d.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 55
Amin amin canım inşallah Allah razı olsun 🥰 sağ salim kucağına alırsın inşallah ❤️🧿 ben hep 6+4 günlükken vajinal muayene ile kalp atışını görüyordum ama normal sesli kalp atışına daha var canım 🥰 1000 oldu mu da görünüyor kese vajinal ultrason ile ama doktorlar garanti olsun diye en az 1200 beta istiyor 🥰 pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz mutlaka etiketle beni de
Çok sağol kuzummm Allah razı olsun🥰🥰 aaa ben vajinal muayene de kalp atışlarının görülebileceğini bilmiyordum çok iyi oldu öğrendiğim sesini duyamıyoruz ama atışlar görünüyor mu

Çok sağol kuzummm Allah razı olsun🥰🥰 aaa ben vajinal muayene de kalp atışlarının görülebileceğini bilmiyordum çok iyi oldu öğrendiğim sesini duyamıyoruz ama atışlar görünüyor mu
Canım vajinal muayeneyi çok mecbur kalmadıkça yaptırmasan daha iyi sanki. Doktorların bazıları önermiyormuş o yüzden söyleyim dedim

Merhaba kizlar bugun bir erken bir de kaset test yaptim ikisinde de silik cizgi vardi gidip kan verdim adetime 4 gun var kan verdim 4.7 cikmis e nabizdan baktim doktora da soramadim bilgisi olan varsa bilgilendirebilir misiniz?

X