- 8 Aralık 2019
- 2.508
- 2.886
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle kızlar şuan bu gece pik olur benceSıvı alımına çok dikkat ederek yap canım en az iki saat sıvı alma ve tuvalete gitme
Olur olur kuzum bu pikte sayılır bence bugünü ve yarını değerlendir balımBöyle kızlar şuan bu gece pik olur bence
Bugünle birlikte 3 günü üst üste değerlendireyim diyorum bide böyle deneyeyimOlur olur kuzum bu pikte sayılır bence bugünü ve yarını değerlendir balım
Of bende kararsızım ya değerlendirsem mi diyorum 2.ye yaptım bende böyle çıktı ama çatlama önemli diye bekliyorumBöyle kızlar şuan bu gece pik olur bence
Sanki çatlamış gibi canım biraz daha silik geldi banaOf bende kararsızım ya değerlendirsem mi diyorum 2.ye yaptım bende böyle çıktı ama çatlama önemli diye bekliyorum
Banada öyle geldi ama bekledikçe yukardakiyle aynı olduSanki çatlamış gibi canım biraz daha silik geldi bana
Banada öyle geldi ama bekledikçe yukardakiyle aynı oldu
Tutar tutar kuzum içini ferah tut zamanı geldiğinde öyle bir tutar ki annesi yalnız hiç vakit kaybetmeden şort üstü yat ve kalçanın altına yastık koyBen de giden bir iki damla bari ilerlesin diye bu şekilde yatıyorum inş tutar canım
Sabah anca pik görürüm gibi geliyor bana ertesi gün çatlarSabaha çatlar gibi canım L A L
Bencede gece pik olacak Bugünü boş geçme yinedeBöyle kızlar şuan bu gece pik olur bence
Çok sağol kuzummm Allah razı olsun aaa ben vajinal muayene de kalp atışlarının görülebileceğini bilmiyordum çok iyi oldu öğrendiğim sesini duyamıyoruz ama atışlar görünüyor muAmin amin canım inşallah Allah razı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah ben hep 6+4 günlükken vajinal muayene ile kalp atışını görüyordum ama normal sesli kalp atışına daha var canım 1000 oldu mu da görünüyor kese vajinal ultrason ile ama doktorlar garanti olsun diye en az 1200 beta istiyor pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz mutlaka etiketle beni de
Gece çatlarsa peki? Bence riske atmaOf bende kararsızım ya değerlendirsem mi diyorum 2.ye yaptım bende böyle çıktı ama çatlama önemli diye bekliyorum
Gece çatlamaz bence yarın pik görürüm ertesi gün çatlar tam pik durmuyor çünküGece çatlarsa peki? Bence riske atma
Canım vajinal muayeneyi çok mecbur kalmadıkça yaptırmasan daha iyi sanki. Doktorların bazıları önermiyormuş o yüzden söyleyim dedimÇok sağol kuzummm Allah razı olsun aaa ben vajinal muayene de kalp atışlarının görülebileceğini bilmiyordum çok iyi oldu öğrendiğim sesini duyamıyoruz ama atışlar görünüyor mu
Sen kendini daha iyi tanıyorsun tabi vücut saatine göre hareket edersin artık Ben öğlen piki gördüm geceye çatladıGece çatlamaz bence yarın pik görürüm ertesi gün çatlar tam pik durmuyor çünkü
Hep öyle olduğu için ama belli de olmaz, ben yinede bekleyim artık hayırlısı olsunSen kendini daha iyi tanıyorsun tabi vücut saatine göre hareket edersin artık Ben öğlen piki gördüm geceye çatladı
Tamam canım çok teşekkür ederim dikkate alcam doktora da istemediğimi söylerimCanım vajinal muayeneyi çok mecbur kalmadıkça yaptırmasan daha iyi sanki. Doktorların bazıları önermiyormuş o yüzden söyleyim dedim