Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk çatlayan yumurtaya göre yarın ikinci çatlayana göre 23 ü canım
Diğer grupta da bir arkadaş yazmış iki kez yumurtlamış. Regli 2 gün gecikince 19 beta ile öğrenmiş. İkinci yumurtadan olmuş belliki. Eğer sende de öyle bir durum olursa bir kaç gün daha beklemeliyiz

Bak canım bu mesaj Mervenur277

Diğer grupta da bir arkadaş yazmış iki kez yumurtlamış. Regli 2 gün gecikince 19 beta ile öğrenmiş. İkinci yumurtadan olmuş belliki. Eğer sende de öyle bir durum olursa bir kaç gün daha beklemeliyiz
Evet bebeğim öyle olmuş galiba ikinci çatlayanda ise o gün ilişki olmamış öncesi ve sonrası olmuş atesle olctugum için geç öğrendim sonradan catlayani inşallah öyledir az önceki yaptığım testte gölge goruyorum çıplak gözle belirgin ama umutlanmak istemiyorum boş yere o yüzden sabahı bekleyeceğim

Sabaha İnşAllah daha da belirginleşir dualarım seninle canım benim. Bende görüyorum testinde hafif gölge ama yinede testlerden ağzımız çok yandı pembe görene kadar sabredelim

Sabaha İnşAllah daha da belirginleşir dualarım seninle canım benim. Bende görüyorum testinde hafif gölge ama yinede testlerden ağzımız çok yandı pembe görene kadar sabredelim
Ay inşallah bebeğim yarın da silik de olsa görürsem acilde kan vereceğim çünkü düğüne gidicez hiç değilse coraspin almam lazım köyde olucam bekledikçe daha belirgin görünüyor gözüme ay inşallah görmek istediğim için görmüyorumdur melegim can

Eklentiler

• IMG20230519172836.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG20230519172829.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 48
Bence sen corasprini al şimdiden yanına ne olur ne olmaz İç gitsin zararı olacak değil ya

Bende görüyorum kuzum inşallah sabah bir tık koyu görürüz baım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…