Ya öyle düşünme sivilcede gebelik belirtisi olabiliyormuş hem her hamilelik aynı olmayabiliyor bence sen kafanı rahatlat strese sokma kendiniMervenur277 melisaa93 melegim can @savascii kızlar sanırım ben adet olucam sivilcem çıktı adetten bir kaç gün önce çıkar 1 tane de olsa
Ya testler yanlış ya da kimyasal oluyor... Bilemedim... Hayırlısı hakkımızda
İyi yaptın canım inşallah tutarYazını okur okumaz değerlendirdim ahahah
Aynen benimde kasık ağrılarım başlamıştı biraz şüphelenmiştim hamilelik mi acaba diye sonra baktım sivilce çıkmaya başladı dedim kesin adet olucam hamilelikte ne alaka sivilce diye . Daha sonra hamile olduğumu öğrendim.Ya öyle düşünme sivilcede gebelik belirtisi olabiliyormuş hem her hamilelik aynı olmayabiliyor bence sen kafanı rahatlat strese sokma kendini
İnşallah inşallah
Yaptım bebeğim tamamen negatiflesti
Cano senin ateş çok güzel gidiyor ama... iğne işlerinden çok anlamıyorum ama inşallah koyulaşma başlar yarından sonraYaptım bebeğim tamamen negatiflesti
Cano senin ateş çok güzel gidiyor ama... iğne işlerinden çok anlamıyorum ama inşallah koyulaşma başlar yarından sonra
Aynen bebeğim bende ateşten umitlendim koşa koşa test yaptım boş bekliyorum balımCano senin ateş çok güzel gidiyor ama... iğne işlerinden çok anlamıyorum ama inşallah koyulaşma başlar yarından sonra
İnşallah bebegjm yaBencede ateşi çok güzel ilerliyor. Ne zaman döllendi ne zaman yerleşti bilemeyiz o nedenle kırmızı gelene kadar ümit vardır
Yapar canım çünkü yumurtalıkları uyararak yumurtaları büyütüyor bu da ağrıya neden oluyor. Bende de olmuştuKızlar Bi şey sorcam femara kasıklarda ağrı yapar mı
Arkadaşlar havuç yiyordu bol bol, yumurtanın çatlaması içinİyi o zaman bende her boş bulduğum anı değerlendirmeye çalışıyorum belki kendi kendine çatlar yumurtalar dimi ihtimaller
Benimde böyleydi akşama kadar pik olabilir canım. Benim böyle iken diger günü doktora gittim çatlamıştıHala pik olmadııı16. Günüm bugün
Benimde 17 de pik olmuştu canım sıkma canınıHala pik olmadııı16. Günüm bugün
İnşallah olur yarınBenimde 17 de pik olmuştu canım sıkma canını
O zaman ben 7-8 gibi tekrar bi test yapayımBenimde böyleydi akşama kadar pik olabilir canım. Benim böyle iken diger günü doktora gittim çatlamıştı