Canım diğer kaybımda tam 7 8 hafta arasıydı bilmiyorum çok endişeliyim ister istemez daha pazartesi kontrole gitmeme rağmen sıf psikolojik olarak rahatlıyayım diye haftaya tekrar mı gitsem diyorum. Rutin kontrolüm 9+3 de aslındaBir sıkıntı olmaz canım ınsallah korkma 2 aylık olmuslar bıle masallah
Canım ben çatlatma iğnesi olduğum için sanırım çok karın ağrısı yaşadım. Hatta o gün karın ağrısından iş göremedim öyle diyeyimCanım sen yumurtlama günü deprndirriken ağrı oldu mu yoksa ağrısız mi geçti o günlerin
Anlıyorum canım senı benımde 8 haftalık kaybım oldu kurtajım oldu o korku sende hep oluyor ama bı kere ınsanın basına geldı dıye herzmn kayıp yasanacak degıl boyle dusunCanım diğer kaybımda tam 7 8 hafta arasıydı bilmiyorum çok endişeliyim ister istemez daha pazartesi kontrole gitmeme rağmen sıf psikolojik olarak rahatlıyayım diye haftaya tekrar mı gitsem diyorum. Rutin kontrolüm 9+3 de aslında
Yaa gerçekten epey farklı duruyor. Bende bir pcosluya göre yüksek lh sorunu yaşamıyorum ama hayıtı duymuştum. Teşekkür ederim açıklama için canım. İnşallah bebişine vesile olurBu çay değil ama birebir içeriğindeki bitkileri kullanıp gebe kalanları çok okudum burda canım. Ben yeni başladım 15 gündür içiyorum işe yaradığını düşünüyorum. Ovülasyon testlerim hep koyu çıkıyordu geçtiğimiz aylarda daha sonra hormon testi yaptırdım ve lh hormonumun yüksek olduğunu öğrendim. Çaya adetin 1. Günü başladım 1 gün 1 tane diğer gün sabah akşam içtim. Adet bitimi ovülasyona başladım normal silik çıkıyor yavaş yavaş koyulaşmaya başladı bu çayın lh hormonunu düşürdüğünü düşünüyorum. Ayrıca yumurtlama akıntım olmazdı benim şuan baya baya akıntım var. Bak ovülasyon testlerinide atayım ilk foto geçtiğimiz ayların. 2. Bu ayın
Amin inşallah canım hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallahYaa gerçekten epey farklı duruyor. Bende bir pcosluya göre yüksek lh sorunu yaşamıyorum ama hayıtı duymuştum. Teşekkür ederim açıklama için canım. İnşallah bebişine vesile olur
Aslında kırmızı duruyor cızgı ama ne kadar sure sonunda cıktıSizce gebelik var mı kuruma çizgisi mi
Ne zaman çıktı ve hangi marka test canımSizce gebelik var mı kuruma çizgisi mi
Bebeğim hemen karartma enseyi belki çok yağlı bir şeyler yedin kuzum sivilceden regli mi bekledin hemen inşallah ondan sebep değildir kuzumMervenur277 melisaa93 melegim can savascii kızlar sanırım ben adet olucam sivilcem çıktı adetten bir kaç gün önce çıkar 1 tane de olsa
Ya testler yanlış ya da kimyasal oluyor... Bilemedim... Hayırlısı hakkımızda
Kız ne kimyasalı sivilce ile bilinir mi kuzum bende test yaptın sanıyorum test arıyorum nerde diye korkma olmucak öyle birşey inşallahMervenur277 melisaa93 melegim can savascii kızlar sanırım ben adet olucam sivilcem çıktı adetten bir kaç gün önce çıkar 1 tane de olsa
Kötüyü çağırma balım Allah'ın izniyle hiçbir seycik yoktur bebistir oMervenur277 melegim can ama benim öyle oluyor canlar, iki hamileliğimde çıkmadı sivilcem. Kimyasaldan da çıkmadı ama kanamam başlamadan 1 2 gün önce çıkmıştı. Hayırlısı olsun canlar bekleyip göreceğiz
Kötüyü çagırma kuzum test yapma imkanın yok mu yarın hem her hamilelik aynı olacak diye bir şey yokMervenur277 melegim can ama benim öyle oluyor canlar, iki hamileliğimde çıkmadı sivilcem. Kimyasaldan da çıkmadı ama kanamam başlamadan 1 2 gün önce çıkmıştı. Hayırlısı olsun canlar bekleyip göreceğiz
Yok canım köydeyim, koca da tepemde... Günüm geçmeden test yapmamı istemiyor. Yaptıklarımı demedimKötüyü çagırma kuzum test yapma imkanın yok mu yarın hem her hamilelik aynı olacak diye bir şey yok
Hayırlısı canoKötüyü çağırma balım Allah'ın izniyle hiçbir seycik yoktur bebistir o
Beklemekten başka çare yok o zaman güzel sonuçlansın inşallahYok canım köydeyim, koca da tepemde... Günüm geçmeden test yapmamı istemiyor. Yaptıklarımı demedim
Canım senin test baya bellıydı sıvılce illa adet belırtısı degılkı belkıde adet gunun yaklastıgı ıcındır sonucta hamılelıktede baslar aderın butun belırtılerını yasıyoruz kanama dısındaMervenur277 melisaa93 melegim can savascii kızlar sanırım ben adet olucam sivilcem çıktı adetten bir kaç gün önce çıkar 1 tane de olsa
Canım senin test baya bellıydı sıvılce illa adet belırtısı degılkı belkıde adet gunun yaklastıgı ıcındır sonucta hamılelıktede baslar aderın butun belırtılerını yasıyoruz kanama dısındaMervenur277 melisaa93 melegim can savascii kızlar sanırım ben adet olucam sivilcem çıktı adetten bir kaç gün önce çıkar 1 tane de olsa
İğne yaparken benimde öyleydi.bubay kendiliğinden çatladıCanım ben çatlatma iğnesi olduğum için sanırım çok karın ağrısı yaşadım. Hatta o gün karın ağrısından iş göremedim öyle diyeyim