Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir sıkıntı olmaz canım ınsallah korkma 2 aylık olmuslar bıle masallah
Canım diğer kaybımda tam 7 8 hafta arasıydı bilmiyorum çok endişeliyim ister istemez daha pazartesi kontrole gitmeme rağmen sıf psikolojik olarak rahatlıyayım diye haftaya tekrar mı gitsem diyorum. Rutin kontrolüm 9+3 de aslında

Canım sen yumurtlama günü deprndirriken ağrı oldu mu yoksa ağrısız mi geçti o günlerin
Canım ben çatlatma iğnesi olduğum için sanırım çok karın ağrısı yaşadım. Hatta o gün karın ağrısından iş göremedim öyle diyeyim

Anlıyorum canım senı benımde 8 haftalık kaybım oldu kurtajım oldu o korku sende hep oluyor ama bı kere ınsanın basına geldı dıye herzmn kayıp yasanacak degıl boyle dusun

Sizce gebelik var mı kuruma çizgisi mi

Eklentiler

• 08512F20-FCAB-43DB-BEDA-2AEA54882BC4.png
    241,6 KB · Görüntüleme: 73
  • 9B709523-D7A4-46CB-ACFC-D645954A407E.jpeg
    53,9 KB · Görüntüleme: 71
Yaa gerçekten epey farklı duruyor. Bende bir pcosluya göre yüksek lh sorunu yaşamıyorum ama hayıtı duymuştum. Teşekkür ederim açıklama için canım. İnşallah bebişine vesile olur

Yaa gerçekten epey farklı duruyor. Bende bir pcosluya göre yüksek lh sorunu yaşamıyorum ama hayıtı duymuştum. Teşekkür ederim açıklama için canım. İnşallah bebişine vesile olur
Amin inşallah canım hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallah

Bebeğim hemen karartma enseyi belki çok yağlı bir şeyler yedin kuzum sivilceden regli mi bekledin hemen inşallah ondan sebep değildir kuzum

Kız ne kimyasalı sivilce ile bilinir mi kuzum bende test yaptın sanıyorum test arıyorum nerde diye korkma olmucak öyle birşey inşallah

Kötüyü çagırma kuzum test yapma imkanın yok mu yarın hem her hamilelik aynı olacak diye bir şey yok

Canım senin test baya bellıydı sıvılce illa adet belırtısı degılkı belkıde adet gunun yaklastıgı ıcındır sonucta hamılelıktede baslar aderın butun belırtılerını yasıyoruz kanama dısında

Canım senin test baya bellıydı sıvılce illa adet belırtısı degılkı belkıde adet gunun yaklastıgı ıcındır sonucta hamılelıktede baslar aderın butun belırtılerını yasıyoruz kanama dısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…