- 18 Haziran 2022
- 4.147
- 5.854
İnşallah bebegimmmAyy bekliyorumİnşAllah sevindirici bir sonuç çıkar
Çok teşekkür ederim hiç birimizin inşallahHep ederim herkes için rabbim kucağınızı emeğinizi boşa çıkarmasın
Canım senim maşallah güzel artmışKızlar süreci paylaşıyorum sürekli sizle ama inşallah sıkmıyorumdur16 mayısta beta hcg 312 ydi bugün yani 19 mayısta 1024 olmuş hemen yazmak istedim size
Çok sağol canım benim randevuyu zaten pazartesiye ancak alabildim o zamana kadar heralde görünür keseCanım senim maşallah güzel artmış1200 oldu mu keseyi rahatlıkla görürler
Canım vakti geldiyse öyle bir olur ki. Yazmadan da araştırdım biraz hamile kalan da varmış hiç moralini bozma hemen ilişki olur olmaz sırtüstü yat ve beline yastık koy benim doktorum öyle demiştiKızlar kadın üstteyken hamile kalan var mı? Kalkınca hepsi akıyor doğal olarak ama mecburen bu şekilde ilişki yaşıyoruz
Ben de giden bir iki damla bari ilerlesin diye bu şekilde yatıyorum inş tutar canımCanım vakti geldiyse öyle bir olur ki. Yazmadan da araştırdım biraz hamile kalan da varmış hiç moralini bozma hemen ilişki olur olmaz sırtüstü yat ve beline yastık koy benim doktorum öyle demişti
Amin amin canım inşallah Allah razı olsunÇok sağol canım benim randevuyu zaten pazartesiye ancak alabildim o zamana kadar heralde görünür keseama sanırım kalp atışlarına daha var demi. Rabbim en kısa zaman da sana da nasip etsin canım arkadaşım birdahaki aya senden de güzel haber bekliyorum
Ablam 2. Çocuğuna öyle kalmıştı canım tek ilişki ileKızlar kadın üstteyken hamile kalan var mı? Kalkınca hepsi akıyor doğal olarak ama mecburen bu şekilde ilişki yaşıyoruz
Yaa inşallahAblam 2. Çocuğuna öyle kalmıştı canım tek ilişki ileAllah nasip ederse eder
Bizde yiyelim o zamanArkadaşlar havuç yiyordu bol bol, yumurtanın çatlaması için
İnşallah bebeğim ya çok seviyorum siziii yarım saat sonra yapicamm
Yaptın mı canım testiİnşallah bebeğim ya çok seviyorum siziii yarım saat sonra yapicamm
İlk çatlayan yumurtaya göre yarın ikinci çatlayana göre 23 ü canımBunda da çok hafif görüyorum ama en iyisi sabah bencedeKaç gün kaldı regline
Su damlatmak yanıltıcı bence canım doğru bir uygulama olduğunu düşünmüyorumEki Görüntüle 3249973 buda sabahkinin şu damlatilmis halı