Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kadın üstteyken hamile kalan var mı? Kalkınca hepsi akıyor doğal olarak ama mecburen bu şekilde ilişki yaşıyoruz

Canım senim maşallah güzel artmış 1200 oldu mu keseyi rahatlıkla görürler
Çok sağol canım benim randevuyu zaten pazartesiye ancak alabildim o zamana kadar heralde görünür kese ama sanırım kalp atışlarına daha var demi. Rabbim en kısa zaman da sana da nasip etsin canım arkadaşım birdahaki aya senden de güzel haber bekliyorum

Kızlar kadın üstteyken hamile kalan var mı? Kalkınca hepsi akıyor doğal olarak ama mecburen bu şekilde ilişki yaşıyoruz
Canım vakti geldiyse öyle bir olur ki. Yazmadan da araştırdım biraz hamile kalan da varmış hiç moralini bozma hemen ilişki olur olmaz sırtüstü yat ve beline yastık koy benim doktorum öyle demişti

Canım vakti geldiyse öyle bir olur ki. Yazmadan da araştırdım biraz hamile kalan da varmış hiç moralini bozma hemen ilişki olur olmaz sırtüstü yat ve beline yastık koy benim doktorum öyle demişti
Ben de giden bir iki damla bari ilerlesin diye bu şekilde yatıyorum inş tutar canım

Amin amin canım inşallah Allah razı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah ben hep 6+4 günlükken vajinal muayene ile kalp atışını görüyordum ama normal sesli kalp atışına daha var canım 1000 oldu mu da görünüyor kese vajinal ultrason ile ama doktorlar garanti olsun diye en az 1200 beta istiyor pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz mutlaka etiketle beni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…