- 25 Eylül 2022
- 9.176
- 13.293
- 36
Varsa testin yap canımO zaman ben 7-8 gibi tekrar bi test yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varsa testin yap canımO zaman ben 7-8 gibi tekrar bi test yapayım
5 tane falan kaldı yaparım bakalımVarsa testin yap canım
Benimde iki gündür öyleydi hatta daha silikti üzüldüm bu ay olmucak yumurtlama diye bugün pik gördüm seninde pik olacak gibi duruyor silik değil çünküHala pik olmadııı 16. Günüm bugün
Ay inşallahBenimde iki gündür öyleydi hatta daha silikti üzüldüm bu ay olmucak yumurtlama diye bugün pik gördüm seninde pik olacak gibi duruyor silik değil çünkü
Her zaman aynı günlerde yumurtlama olmuyor o yüzden morelini bozma sen 6 gibi tekrar yap pik olacak gibi duruyorAy inşallah
Renk tonu nasıl canım pembelik var mı Baya belli çünkü çizgiEki Görüntüle 3249918 kizlar yaa kuruma mi buu sabahki testim tam kurumamış da şu an kuruyor melisaa93 T TASUU diğer güzel anne adaylarım
Kuruma gibi duruyor ama bunda pembelikte var bilemedim bence biraz daha sabredip 2 gün sonra tekrarlayınEki Görüntüle 3249918 kizlar yaa kuruma mi buu sabahki testim tam kurumamış da şu an kuruyor melisaa93 T TASUU diğer güzel anne adaylarım
İnsanı heyecanlandırıyor bu çizgiler. Umarım bebiştir canım. Kaçıncı dakikada çıktı?Eki Görüntüle 3249918 kizlar yaa kuruma mi buu sabahki testim tam kurumamış da şu an kuruyor melisaa93 T TASUU diğer güzel anne adaylarım
Valla canım kuruma galiba ya fener tutunca yeri bembeyaz aslında test daha tam kurumamis şu an kuruyor ama flaş tutunca bembeyaz yeriRenk tonu nasıl canım pembelik var mı Baya belli çünkü çizgi
Ay kız 3 saat idrar tutup yapicam ben bu heyecanla bekleyemem yarın da köye gidicez varsa kan vereyim hemenKuruma gibi duruyor ama bunda pembelikte var bilemedim bence biraz daha sabredip 2 gün sonra tekrarlayın
Aynen kuzum ya umarım öyledir ben sabah beş dakika bekledim görmeyince gittim uyudum komsudaydim şimdi geldim eve ki test bu şekildeİnsanı heyecanlandırıyor bu çizgiler. Umarım bebiştir canım. Kaçıncı dakikada çıktı?
Sıvı alımına çok dikkat ederek yap canım en az iki saat sıvı alma ve tuvalete gitme5 tane falan kaldı yaparım bakalım
Tamam canımSıvı alımına çok dikkat ederek yap canım en az iki saat sıvı alma ve tuvalete gitme
Teşekkür ederim yapacağımHer zaman aynı günlerde yumurtlama olmuyor o yüzden morelini bozma sen 6 gibi tekrar yap pik olacak gibi duruyor
Testlerde yanıltıcı olabiliyor ama bir umut varsa peşinden gidelim Bir kaç saate yada sabah testi tekrarlasan baksak İlk 10 dk sonrasını dikkate almayın diyorlar ama biz duramıyoruzValla canım kuruma galiba ya fener tutunca yeri bembeyaz aslında test daha tam kurumamis şu an kuruyor ama flaş tutunca bembeyaz yeri
Sabırsızlıkla bekliyorum o zamanAy kız 3 saat idrar tutup yapicam ben bu heyecanla bekleyemem yarın da köye gidicez varsa kan vereyim hemen
Aynen öyle ya kuruma gibi geldi bana da bilemedim bir kaç saate tekrarlayacam balımTestlerde yanıltıcı olabiliyor ama bir umut varsa peşinden gidelim Bir kaç saate yada sabah testi tekrarlasan baksak İlk 10 dk sonrasını dikkate almayın diyorlar ama biz duramıyoruz
Dua edin ya valla anlamadım ben bu işiSabırsızlıkla bekliyorum o zaman
Ayy bekliyorum İnşAllah sevindirici bir sonuç çıkarAynen öyle ya kuruma gibi geldi bana da bilemedim bir kaç saate tekrarlayacam balım
Hep ederim herkes için rabbim kucağınızı emeğinizi boşa çıkarmasınDua edin ya valla anlamadım ben bu işi