Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir sıkıntı olmaz canım ınsallah korkma 2 aylık olmuslar bıle masallah
Canım diğer kaybımda tam 7 8 hafta arasıydı bilmiyorum çok endişeliyim ister istemez daha pazartesi kontrole gitmeme rağmen sıf psikolojik olarak rahatlıyayım diye haftaya tekrar mı gitsem diyorum. Rutin kontrolüm 9+3 de aslında🤦😂

Canım sen yumurtlama günü deprndirriken ağrı oldu mu yoksa ağrısız mi geçti o günlerin 🙏
Canım ben çatlatma iğnesi olduğum için sanırım çok karın ağrısı yaşadım. Hatta o gün karın ağrısından iş göremedim öyle diyeyim

Canım diğer kaybımda tam 7 8 hafta arasıydı bilmiyorum çok endişeliyim ister istemez daha pazartesi kontrole gitmeme rağmen sıf psikolojik olarak rahatlıyayım diye haftaya tekrar mı gitsem diyorum. Rutin kontrolüm 9+3 de aslında🤦😂
Anlıyorum canım senı benımde 8 haftalık kaybım oldu kurtajım oldu o korku sende hep oluyor ama bı kere ınsanın basına geldı dıye herzmn kayıp yasanacak degıl boyle dusun

Sizce gebelik var mı kuruma çizgisi mi

Eklentiler

• 08512F20-FCAB-43DB-BEDA-2AEA54882BC4.png
    08512F20-FCAB-43DB-BEDA-2AEA54882BC4.png
    241,6 KB · Görüntüleme: 73
  • 9B709523-D7A4-46CB-ACFC-D645954A407E.jpeg
    9B709523-D7A4-46CB-ACFC-D645954A407E.jpeg
    53,9 KB · Görüntüleme: 71
Bu çay değil ama birebir içeriğindeki bitkileri kullanıp gebe kalanları çok okudum burda canım. Ben yeni başladım 15 gündür içiyorum işe yaradığını düşünüyorum. Ovülasyon testlerim hep koyu çıkıyordu geçtiğimiz aylarda daha sonra hormon testi yaptırdım ve lh hormonumun yüksek olduğunu öğrendim. Çaya adetin 1. Günü başladım 1 gün 1 tane diğer gün sabah akşam içtim. Adet bitimi ovülasyona başladım normal silik çıkıyor yavaş yavaş koyulaşmaya başladı bu çayın lh hormonunu düşürdüğünü düşünüyorum. Ayrıca yumurtlama akıntım olmazdı benim şuan baya baya akıntım var. Bak ovülasyon testlerinide atayım ilk foto geçtiğimiz ayların. 2. Bu ayın
Yaa gerçekten epey farklı duruyor. Bende bir pcosluya göre yüksek lh sorunu yaşamıyorum ama hayıtı duymuştum. Teşekkür ederim açıklama için canım. İnşallah bebişine vesile olur 🌸

Yaa gerçekten epey farklı duruyor. Bende bir pcosluya göre yüksek lh sorunu yaşamıyorum ama hayıtı duymuştum. Teşekkür ederim açıklama için canım. İnşallah bebişine vesile olur 🌸
Amin inşallah canım hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallah 🙏🏻💕

Mervenur277 Mervenur277 melisaa93 melisaa93 melegim can melegim can savascii savascii kızlar sanırım ben adet olucam 🙃 sivilcem çıktı😭😭 adetten bir kaç gün önce çıkar 1 tane de olsa 😔😔
Ya testler yanlış ya da kimyasal oluyor... Bilemedim... Hayırlısı hakkımızda 🤲🤲
Bebeğim hemen karartma enseyi belki çok yağlı bir şeyler yedin kuzum sivilceden regli mi bekledin hemen inşallah ondan sebep değildir kuzum 😘🤲🏻

Mervenur277 Mervenur277 melisaa93 melisaa93 melegim can melegim can savascii savascii kızlar sanırım ben adet olucam 🙃 sivilcem çıktı😭😭 adetten bir kaç gün önce çıkar 1 tane de olsa 😔😔
Kız ne kimyasalı sivilce ile bilinir mi kuzum bende test yaptın sanıyorum test arıyorum nerde diye korkma olmucak öyle birşey inşallah

Mervenur277 Mervenur277 melegim can melegim can ama benim öyle oluyor canlar, iki hamileliğimde çıkmadı sivilcem. Kimyasaldan da çıkmadı ama kanamam başlamadan 1 2 gün önce çıkmıştı. Hayırlısı olsun canlar🤲🤲🤲 bekleyip göreceğiz 👀
Kötüyü çagırma kuzum test yapma imkanın yok mu yarın hem her hamilelik aynı olacak diye bir şey yok

Canım senin test baya bellıydı sıvılce illa adet belırtısı degılkı belkıde adet gunun yaklastıgı ıcındır sonucta hamılelıktede baslar aderın butun belırtılerını yasıyoruz kanama dısında

Canım senin test baya bellıydı sıvılce illa adet belırtısı degılkı belkıde adet gunun yaklastıgı ıcındır sonucta hamılelıktede baslar aderın butun belırtılerını yasıyoruz kanama dısında

X