Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sperm sorunu yoksa her gün değerlendir Canım benim takip ettiğim bi kaç tane doktor var onlarda aynı görüşte. Spermin her zaman tazesi makbuldür diyolar😂
Merhaba canım sen tek yumurtayla ıkız gebelık yasıyordunn nasılsın suan gebelık nasıl gıdıyor kacıncı haftandasın

Kızlar merhaba 💕 yumurtlama akıntısı su gibi olabilir mi ? Benim yumurtlama zamanım bu günler ve resmen su gibi akıntım var aktığını hissediyorum 🤷‍♀️

En doğrusunu sen bilirsin bebeğim ama bizim kimyasal eşimden kaynaklo imiş doktor öyle söyledi ama bu ay tekrar test verdik çok şükür düzelmiş değerler hayırlısı olsun sıkıntı yapma bebeğim eminim en güzel zamanda sana gelicektir bebişin
Canım değerleri hatırlıyor musun? İleri hızlı yüzde kaçtı? Kaç milyondu toplamda.

Bu son hali mi canım? Bu baya iyi çıkmış maşallah 🧿🧿🧿 varikosel varken hatırlıyor musun peki değerleri?
Varikosel varken test vermedi eşim bebeğim zaten 4 sene önce ameliyat olmuştu tek taraflı bu sefer ağrım var diye gitti kendisi tahmin etti varikosel diye gittik doktor test istedi dedi ona göre ameliyat edelim eşim dedi hocam gerek yok ben ameliyat istiyorum

Varikosel varken test vermedi eşim bebeğim zaten 4 sene önce ameliyat olmuştu tek taraflı bu sefer ağrım var diye gitti kendisi tahmin etti varikosel diye gittik doktor test istedi dedi ona göre ameliyat edelim eşim dedi hocam gerek yok ben ameliyat istiyorum
Bu sefer çift taraflı çıkmıştı ama solda 3. Grande sağ da da 1 yeni yeni başlıyor dedi doktor

Hımm anladım canım teşekkür ederim 🥰

Kızlar yumurtlama tarihi 6 mayıs çatlama tarihi 8 mayıs. Hangi tarihte idrar testi yapmam lazım? Bugün yaptım negatif çıktı

X