Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
daha vakit olsaydı sperm testi vermesini isterdim ama tam gününe geldik o yüzden göze alcam sanırım. eğer bu ayda olmazsa doktora gidip takip yaptırcam.Hayırlısıyla olur inşAllah.
aylar önce testlerimde ikinci çizgi hafif belirip 2 gün sonra tamamen kayboldu ve tam gününde regl olmuştum sende o zaman kimyasal olabileceğini söylemiştin ama kanda baktırmadığım için kesin olarak bilmiyorum. belkide sperm sorunu vardır yada benden kaynaklıdır.Dekolman yaşayanların hepsi bir seneden önce hamile kalamamış gördüğüm kadarıyla
En doğrusunu sen bilirsin bebeğim ama bizim kimyasal eşimden kaynaklo imiş doktor öyle söyledi ama bu ay tekrar test verdik çok şükür düzelmiş değerler hayırlısı olsun sıkıntı yapma bebeğim eminim en güzel zamanda sana gelicektir bebişin

En doğrusunu sen bilirsin bebeğim ama bizim kimyasal eşimden kaynaklo imiş doktor öyle söyledi ama bu ay tekrar test verdik çok şükür düzelmiş değerler hayırlısı olsun sıkıntı yapma bebeğim eminim en güzel zamanda sana gelicektir bebişin
rabbime çok şükür dermansız derdimiz yok :) inşAllah hayırla sağlıkla kısa zamanda nasip olur :KK36:

Selam kızlar benim Bi arkadaşım da son derece ciddi polikistik over çıkmış en son femara kullanmış ama fayda etmemiş doktora gidip geliyor sizce ne kullanmalı 1 yıldır falan evli korunmasız ilişki yaşıyor ne önerirsiniz ona

savascii savascii kuzum sen öyle dedikten sonra içim rahat etmedi bugün başka bir doktora daha gösterdim çok iyi bir doktor demiş mutlaka gebelikten önce de başlamali kan sulandırıcı ya homozigot tehlikeli demiş gerçekten bu kullanma diyen doktoru hiç anlamiyorum ya
Balım ben sana o yüzden işte dedim başka birine daha danış diye senin genin kesinlikle iğne kullanmanı gerektiren bir şekilde çıkmıştı ya. Banada 3 doktor kesinlikle iğne kullanacaksın öğrendiğin anda demişti 1 tanesi sadece ayrık otu gibi gerek yok demişti ben onu hiç umursamadım gerek olmasa diğer bebeğimin kalbi durmazdı sonuçta

Selam kızlar benim Bi arkadaşım da son derece ciddi polikistik over çıkmış en son femara kullanmış ama fayda etmemiş doktora gidip geliyor sizce ne kullanmalı 1 yıldır falan evli korunmasız ilişki yaşıyor ne önerirsiniz ona
Canım bal tarçın kürü de kullanabilir femara ile birlikte yumurta geliştirici bu kür bende işe yaradı

Balım ben sana o yüzden işte dedim başka birine daha danış diye senin genin kesinlikle iğne kullanmanı gerektiren bir şekilde çıkmıştı ya. Banada 3 doktor kesinlikle iğne kullanacaksın öğrendiğin anda demişti 1 tanesi sadece ayrık otu gibi gerek yok demişti ben onu hiç umursamadım gerek olmasa diğer bebeğimin kalbi durmazdı sonuçta
Aynen bebeğim ya aglicaktim resmen bana da iki doktor iğne kullanman gerek dedi sadece bu doktor bir şeye gerek yok dedi hatta bugün sorduğum doktor gebelikten önce de coraspin kullan dedi bu ay reglim gelsin baslicam coraspine eğer gebelik oluşursa da direk iğneye başlarım kuzum reçete lazım mı iğne için clexane 0.4

X