Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
savascii savascii kuzum sen öyle dedikten sonra içim rahat etmedi bugün başka bir doktora daha gösterdim çok iyi bir doktor demiş mutlaka gebelikten önce de başlamali kan sulandırıcı ya homozigot tehlikeli demiş gerçekten bu kullanma diyen doktoru hiç anlamiyorum ya
Artık doktorlara olan güvenimiz sarsıldı gerçekten. Umursamadan ya da dalgınlıkla mı böyle şeyler söylüyorlar anlamıyorum ama onların hataları bizim hayatımızı etkiliyor

İnşAllah canım benim😍 eşim sperm testi yaptırmadı o yüzden üst üste değerlendirmekten emin olamıyorum ama ya tutarsa ☺️ Olmazsa diğer ay test yaptırsın
Kuzum benim eşim sprem testinin kötü çıktığı zamanlar biz bir kere üst üste ilişki oldu tuttu tabi ama kimyasal oldu biz o zaman bilmiyorduk kimyasaldan sonra eşim test verdi ki varikosel varmış inşallah sizin sağlıkla tutunur kuzum

Kuzum benim eşim sprem testinin kötü çıktığı zamanlar biz bir kere üst üste ilişki oldu tuttu tabi ama kimyasal oldu biz o zaman bilmiyorduk kimyasaldan sonra eşim test verdi ki varikosel varmış inşallah sizin sağlıkla tutunur kuzum
daha vakit olsaydı sperm testi vermesini isterdim ama tam gününe geldik o yüzden göze alcam sanırım. eğer bu ayda olmazsa doktora gidip takip yaptırcam.Hayırlısıyla olur inşAllah.
aylar önce testlerimde ikinci çizgi hafif belirip 2 gün sonra tamamen kayboldu ve tam gününde regl olmuştum sende o zaman kimyasal olabileceğini söylemiştin ama kanda baktırmadığım için kesin olarak bilmiyorum. belkide sperm sorunu vardır yada benden kaynaklıdır.Dekolman yaşayanların hepsi bir seneden önce hamile kalamamış gördüğüm kadarıyla

X