İnşallah canım ya bugün ateşi ölçmeyince moralim bozuldu sadece uyudum 3buçuk.4 saate yakın sabah tekrar o zmn ölçtüm girmedimAsla stres yapma morelini düşürme kuzum goruceksin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ya bugün ateşi ölçmeyince moralim bozuldu sadece uyudum 3buçuk.4 saate yakın sabah tekrar o zmn ölçtüm girmedimAsla stres yapma morelini düşürme kuzum goruceksin inşallah
Leke gelmeye başladı canım akşama çogalır gelmese şaşardım zatenSen ne yaptın cnım adet oldunmu
Olsun canım devam et ölçmeyeİnşallah canım ya bugün ateşi ölçmeyince moralim bozuldu sadece uyudum 3buçuk.4 saate yakın sabah tekrar o zmn ölçtüm girmedim
Yaa geldi mi bebeğim benimki de bir an önce gelse de doktor degistiricem benLeke gelmeye başladı canım akşama çogalır gelmese şaşardım zaten
Edecem umudum yok ama yinede ölçecem ilk sayfada ateş tablom var baksana tuhaf bu ay sankiOlsun canım devam et ölçmeye
Artık doktorlara olan güvenimiz sarsıldı gerçekten. Umursamadan ya da dalgınlıkla mı böyle şeyler söylüyorlar anlamıyorum ama onların hataları bizim hayatımızı etkiliyorsavascii kuzum sen öyle dedikten sonra içim rahat etmedi bugün başka bir doktora daha gösterdim çok iyi bir doktor demiş mutlaka gebelikten önce de başlamali kan sulandırıcı ya homozigot tehlikeli demiş gerçekten bu kullanma diyen doktoru hiç anlamiyorum ya
Evet kuzum geliyor sökülemiyor bir türlü cumartesi giderim doktora tekrardanYaa geldi mi bebeğim benimki de bir an önce gelse de doktor degistiricem ben
Olsun bebeğim devam et yine de evet baktım biraz garip de hep aynı saatte olcuyorsun değil miEdecem umudum yok ama yinede ölçecem ilk sayfada ateş tablom var baksana tuhaf bu ay sanki
Çok doğru sonuçta iki dusugum olmuş değil mi niye riske atayım kiArtık doktorlara olan güvenimiz sarsıldı gerçekten. Umursamadan ya da dalgınlıkla mı böyle şeyler söylüyorlar anlamıyorum ama onların hataları bizim hayatımızı etkiliyor
Bugün ve yarıni da değerlendir bebeğim ondan sonra boş dolu devam et inşallah güzel haberi alırsınKankiler bende bugün piki gördüm şimdi ne yapsam bir dolu bir boş mu gitsem üst üste günleri mi değerlendirsem. Dün birliktelik oldu ama piki bugün gördüm Mervenur277 imagination forever melegim can Papatyamaviss pozitifbiri fnd_50 savascii ve diğer kankiler
Evet canım saatimi kuruyorum kızı kaldırmak için aynı saat hep ya yumurta çok tu ondan yada gelişemedi karışım yiyorum sürekliOlsun bebeğim devam et yine de evet baktım biraz garip de hep aynı saatte olcuyorsun değil mi
Canım sorun yoksa üst üste değerlendir sonra bi dolu bi boş gitKankiler bende bugün piki gördüm şimdi ne yapsam bir dolu bir boş mu gitsem üst üste günleri mi değerlendirsem. Dün birliktelik oldu ama piki bugün gördüm Mervenur277 imagination forever melegim can Papatyamaviss pozitifbiri fnd_50 savascii ve diğer kankiler
Aynen öyle basit bir şey değil ki riske atmak kolay olsun. Çok şükür ki sen kolay hamile kalabiliyorsunÇok doğru sonuçta iki dusugum olmuş değil mi niye riske atayım ki
İnşAllah canım benim eşim sperm testi yaptırmadı o yüzden üst üste değerlendirmekten emin olamıyorum ama ya tutarsa Olmazsa diğer ay test yaptırsınBugün ve yarıni da değerlendir bebeğim ondan sonra boş dolu devam et inşallah güzel haberi alırsın
Öyle yapcam canım ☺Biraz zorlayacak ama napalımCanım sorun yoksa üst üste değerlendir sonra bi dolu bi boş git
İnşallah görürsün bir kaç güne bebeğimEvet canım saatimi kuruyorum kızı kaldırmak için aynı saat hep ya yumurta çok tu ondan yada gelişemedi karışım yiyorum sürekli
Kuzum benim eşim sprem testinin kötü çıktığı zamanlar biz bir kere üst üste ilişki oldu tuttu tabi ama kimyasal oldu biz o zaman bilmiyorduk kimyasaldan sonra eşim test verdi ki varikosel varmış inşallah sizin sağlıkla tutunur kuzumİnşAllah canım benim eşim sperm testi yaptırmadı o yüzden üst üste değerlendirmekten emin olamıyorum ama ya tutarsa Olmazsa diğer ay test yaptırsın
daha vakit olsaydı sperm testi vermesini isterdim ama tam gününe geldik o yüzden göze alcam sanırım. eğer bu ayda olmazsa doktora gidip takip yaptırcam.Hayırlısıyla olur inşAllah.Kuzum benim eşim sprem testinin kötü çıktığı zamanlar biz bir kere üst üste ilişki oldu tuttu tabi ama kimyasal oldu biz o zaman bilmiyorduk kimyasaldan sonra eşim test verdi ki varikosel varmış inşallah sizin sağlıkla tutunur kuzum