Erken yapmışım dimi? Dönme ihtimali var mı?Henüz erken canım bence ayın 20sinde yapmalısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken yapmışım dimi? Dönme ihtimali var mı?Henüz erken canım bence ayın 20sinde yapmalısın
Canım benim de 8inde çatladı. Aşılama oldum. 20 Mayıs'ta test yapacağım. İstersen sen de öyle dene.Kızlar yumurtlama tarihi 6 mayıs çatlama tarihi 8 mayıs. Hangi tarihte idrar testi yapmam lazım? Bugün yaptım negatif çıktı
Canım daha 11. Günündesin. Kana 10 günde, idrara en erken 12 günde düşebiliyor. Yani daha erken. İdrara düşmemiş olabilir. Moralini bozma kuzumErken yapmışım dimi? Dönme ihtimali var mı?
İnşallah 20sinde ikimizde güzel haberler alırızCanım benim de 8inde çatladı. Aşılama oldum. 20 Mayıs'ta test yapacağım. İstersen sen de öyle dene.
Var bence bugün 9.günün daha. 11 Den sonra silik görünüyor geneldeErken yapmışım dimi? Dönme ihtimali var mı?
Bana doktor dedi o sıvıyı gördün mü 4 5 gün aralıksız yap her an çatlıyor çünkü bazen sıvı çatlamadan önce de akabiliyormuş . Sen bugün ve 3 4 gün daha yap yapabiliyorsanızAaa dün gece belkide pik oldu baya koyuydu ama pik değildi. Bugün daha silik mesela
Rabbim hayırlısı ile sağlıklı Bi evlat nasip etsin bende o arkadaş ta denicezDene canım ama adetin 4. Günü başlayın yumurtlama görene kadar ondan sonra devam etmeyin ben denedigim ay gebe kaldım ama kimyasal oldu maalesef
Yazını okur okumaz değerlendirdim ahahahBana doktor dedi o sıvıyı gördün mü 4 5 gün aralıksız yap her an çatlıyor çünkü bazen sıvı çatlamadan önce de akabiliyormuş . Sen bugün ve 3 4 gün daha yap yapabiliyorsanız
O arkadaş benim ama ben kendim adet göremiyorum bende polikistik over var o yüzden hapla adet görüyorum şuan takipli hasta olarak gözüktüğüm için vermiyor doktor bana ilaçRabbim hayırlısı ile sağlıklı Bi evlat nasip etsin bende o arkadaş ta denicez
Merhaba bu çayı ne için öneriyorlar canım pcosluyum yararı olur mu acaba ?İnsülin direncin var mı canım ? Oda yüksek olunca lh yüksek çıkıyormuş. Benim sınırdaydı o yüzden glifor kullanıyorum. Bak çayıda atayım sana çok uyguna aldım iki kutusunu . Tükenmiş gerçi
Pcos için adet düzenleme için yumurtlama için öneriyorlar canım hormon dengesizliklerine iyi geliyormuşMerhaba bu çayı ne için öneriyorlar canım pcosluyum yararı olur mu acaba ?
Canım parayla alırsan çok pahalı önce reçeteyle alırsın 2 iğne 15 tl gibi bi ücret ödüyorsun kese gözükten sonra doktor rapor çıkarıyor ondan sonra hiç para vermiyorsun iğneye. İyiki başka doktora daha danışmışsın canım çok sevindim senin adınaAynen bebeğim ya aglicaktim resmen bana da iki doktor iğne kullanman gerek dedi sadece bu doktor bir şeye gerek yok dedi hatta bugün sorduğum doktor gebelikten önce de coraspin kullan dedi bu ay reglim gelsin baslicam coraspine eğer gebelik oluşursa da direk iğneye başlarım kuzum reçete lazım mı iğne için clexane 0.4
Merhaba canım benim bebekler çift yumurta ikizi ama doktor kontrolünde çatlatma iğnesi olurken tek yumurtam vardı sonradan başka yumurtam daha gelişip çatlamış sanırım. İlk zamanlar riskliydi bebeklerden birinin yerleşimi ama şuan iki kese yan yana geldi iyi gidiyor çok şükür. Ben daha önceki kaybımı kalp atışı duyduktan sonra yaşadığım için bu haftalarda biraz gerginim açıkçası biran önce 10 hafta olsun herşeyin yolunda olduğunu öğreneyim istiyorum. Şuan 7+5 imMerhaba canım sen tek yumurtayla ıkız gebelık yasıyordunn nasılsın suan gebelık nasıl gıdıyor kacıncı haftandasın
Çok teşekkür ederim bebeğim o zaman ben doktorumla görüşürüm çok teşekkür ederimCanım parayla alırsan çok pahalı önce reçeteyle alırsın 2 iğne 15 tl gibi bi ücret ödüyorsun kese gözükten sonra doktor rapor çıkarıyor ondan sonra hiç para vermiyorsun iğneye. İyiki başka doktora daha danışmışsın canım çok sevindim senin adına
Bir sıkıntı olmaz canım ınsallah korkma 2 aylık olmuslar bıle masallahMerhaba canım benim bebekler çift yumurta ikizi ama doktor kontrolünde çatlatma iğnesi olurken tek yumurtam vardı sonradan başka yumurtam daha gelişip çatlamış sanırım. İlk zamanlar riskliydi bebeklerden birinin yerleşimi ama şuan iki kese yan yana geldi iyi gidiyor çok şükür. Ben daha önceki kaybımı kalp atışı duyduktan sonra yaşadığım için bu haftalarda biraz gerginim açıkçası biran önce 10 hafta olsun herşeyin yolunda olduğunu öğreneyim istiyorum. Şuan 7+5 im
Öyle yapıcam İnşAllah canım yumurtlama da gerçekleşiyor galiba sol tarafımda çok ağrı var bu halde değerlendircem İnşAllah sağlıkla gelir bu aymelisaa93 canım bencede 3 gün üst üste değerlendir. Bende kimyasal yaşadığım ay öyle yapmıştık.
Canım sen yumurtlama günü deprndirriken ağrı oldu mu yoksa ağrısız mi geçti o günlerinMerhaba canım benim bebekler çift yumurta ikizi ama doktor kontrolünde çatlatma iğnesi olurken tek yumurtam vardı sonradan başka yumurtam daha gelişip çatlamış sanırım. İlk zamanlar riskliydi bebeklerden birinin yerleşimi ama şuan iki kese yan yana geldi iyi gidiyor çok şükür. Ben daha önceki kaybımı kalp atışı duyduktan sonra yaşadığım için bu haftalarda biraz gerginim açıkçası biran önce 10 hafta olsun herşeyin yolunda olduğunu öğreneyim istiyorum. Şuan 7+5 im
Öyle mi teşekkür ederim bi araştırayım. Kullanıp gebelik elde eden var mı acaba siz yeni mi başladınız ?Pcos için adet düzenleme için yumurtlama için öneriyorlar canım hormon dengesizliklerine iyi geliyormuş
Bu çay değil ama birebir içeriğindeki bitkileri kullanıp gebe kalanları çok okudum burda canım. Ben yeni başladım 15 gündür içiyorum işe yaradığını düşünüyorum. Ovülasyon testlerim hep koyu çıkıyordu geçtiğimiz aylarda daha sonra hormon testi yaptırdım ve lh hormonumun yüksek olduğunu öğrendim. Çaya adetin 1. Günü başladım 1 gün 1 tane diğer gün sabah akşam içtim. Adet bitimi ovülasyona başladım normal silik çıkıyor yavaş yavaş koyulaşmaya başladı bu çayın lh hormonunu düşürdüğünü düşünüyorum. Ayrıca yumurtlama akıntım olmazdı benim şuan baya baya akıntım var. Bak ovülasyon testlerinide atayım ilk foto geçtiğimiz ayların. 2. Bu ayınÖyle mi teşekkür ederim bi araştırayım. Kullanıp gebelik elde eden var mı acaba siz yeni mi başladınız ?