Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlama tarihi 6 mayıs çatlama tarihi 8 mayıs. Hangi tarihte idrar testi yapmam lazım? Bugün yaptım negatif çıktı
Canım benim de 8inde çatladı. Aşılama oldum. 20 Mayıs'ta test yapacağım. İstersen sen de öyle dene.

İnsülin direncin var mı canım ? Oda yüksek olunca lh yüksek çıkıyormuş. Benim sınırdaydı o yüzden glifor kullanıyorum. Bak çayıda atayım sana çok uyguna aldım iki kutusunu . Tükenmiş gerçi
Merhaba bu çayı ne için öneriyorlar canım pcosluyum yararı olur mu acaba ?

Aynen bebeğim ya aglicaktim resmen bana da iki doktor iğne kullanman gerek dedi sadece bu doktor bir şeye gerek yok dedi hatta bugün sorduğum doktor gebelikten önce de coraspin kullan dedi bu ay reglim gelsin baslicam coraspine eğer gebelik oluşursa da direk iğneye başlarım kuzum reçete lazım mı iğne için clexane 0.4
Canım parayla alırsan çok pahalı önce reçeteyle alırsın 2 iğne 15 tl gibi bi ücret ödüyorsun kese gözükten sonra doktor rapor çıkarıyor ondan sonra hiç para vermiyorsun iğneye. İyiki başka doktora daha danışmışsın canım çok sevindim senin adına😍

Merhaba canım sen tek yumurtayla ıkız gebelık yasıyordunn nasılsın suan gebelık nasıl gıdıyor kacıncı haftandasın
Merhaba canım benim bebekler çift yumurta ikizi ama doktor kontrolünde çatlatma iğnesi olurken tek yumurtam vardı sonradan başka yumurtam daha gelişip çatlamış sanırım. İlk zamanlar riskliydi bebeklerden birinin yerleşimi ama şuan iki kese yan yana geldi iyi gidiyor çok şükür. Ben daha önceki kaybımı kalp atışı duyduktan sonra yaşadığım için bu haftalarda biraz gerginim açıkçası biran önce 10 hafta olsun herşeyin yolunda olduğunu öğreneyim istiyorum. Şuan 7+5 im

Canım parayla alırsan çok pahalı önce reçeteyle alırsın 2 iğne 15 tl gibi bi ücret ödüyorsun kese gözükten sonra doktor rapor çıkarıyor ondan sonra hiç para vermiyorsun iğneye. İyiki başka doktora daha danışmışsın canım çok sevindim senin adına😍
Çok teşekkür ederim bebeğim o zaman ben doktorumla görüşürüm çok teşekkür ederim 😘😍

Merhaba canım benim bebekler çift yumurta ikizi ama doktor kontrolünde çatlatma iğnesi olurken tek yumurtam vardı sonradan başka yumurtam daha gelişip çatlamış sanırım. İlk zamanlar riskliydi bebeklerden birinin yerleşimi ama şuan iki kese yan yana geldi iyi gidiyor çok şükür. Ben daha önceki kaybımı kalp atışı duyduktan sonra yaşadığım için bu haftalarda biraz gerginim açıkçası biran önce 10 hafta olsun herşeyin yolunda olduğunu öğreneyim istiyorum. Şuan 7+5 im
Bir sıkıntı olmaz canım ınsallah korkma 2 aylık olmuslar bıle masallah

Canım sen yumurtlama günü deprndirriken ağrı oldu mu yoksa ağrısız mi geçti o günlerin 🙏

Öyle mi teşekkür ederim bi araştırayım. Kullanıp gebelik elde eden var mı acaba siz yeni mi başladınız ?
Bu çay değil ama birebir içeriğindeki bitkileri kullanıp gebe kalanları çok okudum burda canım. Ben yeni başladım 15 gündür içiyorum işe yaradığını düşünüyorum. Ovülasyon testlerim hep koyu çıkıyordu geçtiğimiz aylarda daha sonra hormon testi yaptırdım ve lh hormonumun yüksek olduğunu öğrendim. Çaya adetin 1. Günü başladım 1 gün 1 tane diğer gün sabah akşam içtim. Adet bitimi ovülasyona başladım normal silik çıkıyor yavaş yavaş koyulaşmaya başladı bu çayın lh hormonunu düşürdüğünü düşünüyorum. Ayrıca yumurtlama akıntım olmazdı benim şuan baya baya akıntım var. Bak ovülasyon testlerinide atayım ilk foto geçtiğimiz ayların. 2. Bu ayın

Eklentiler

• D532A054-97D2-40EA-9FA9-081A6C911ABA.png
    D532A054-97D2-40EA-9FA9-081A6C911ABA.png
    419,7 KB · Görüntüleme: 36
  • 13BF3392-E845-420B-A6CC-8D4E522B623F.png
    13BF3392-E845-420B-A6CC-8D4E522B623F.png
    209,5 KB · Görüntüleme: 36
X