- 25 Eylül 2022
- 9.176
- 13.293
- 36
Her ay önümüzdeki aya kala kala level atladık zaten olsun devam olacak inşallahİnşallah canım ya
Kesinlikle önümüzdeki aya kaldı hissediyorum bu sefer iğne falan yapmayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her ay önümüzdeki aya kala kala level atladık zaten olsun devam olacak inşallahİnşallah canım ya
Kesinlikle önümüzdeki aya kaldı hissediyorum bu sefer iğne falan yapmayacağım
Cok teşekkür ederim canim maalesef çalıştigim için dinlenmiyorum yarınin tatil olması iyi oldu benim icin dinlenirimCanım geçmiş olsun dinlenmen lazım ayaklarını başından bi tık yukarıda tutarak uzan iş yapma kanamalar düşük riski oluyor dikkat et kendine. İnşallah sağ salim kucağına alırsın
Eki Görüntüle 3249237 yok kızlar ya hepsi aynı sanırım iğneden testte çok hassas ondan çıkıyor bu saatten sonra dönmez pozitife melegim can melisaa93 @TASUU C cnlrm ve diğer canım kızlar
[/QUTE]
Canım Kaçıncı günün bugün?
13. Günmüş... Canım yok hiç umudunu kaybetme. Aşılama mıydı senin? Aşılama sonrası mı 13. Gün? 16. Güne kadar çıkmayanlar var.Zor bebeğim ya bugün 13. Gün bu günden sonra dönen olmamıştır hayırlısı olsun ne diyelim sağol yorumun için
İnşallah kuzum yaHer ay önümüzdeki aya kala kala level atladık zaten olsun devam olacak inşallah
Aşılama değil bebeğim çatlatma iğnesi uyguladık sadece13. Günmüş... Canım yok hiç umudunu kaybetme. Aşılama mıydı senin? Aşılama sonrası mı 13. Gün? 16. Güne kadar çıkmayanlar var.
İnsallah donerEki Görüntüle 3249237 yok kızlar ya hepsi aynı sanırım iğneden testte çok hassas ondan çıkıyor bu saatten sonra dönmez pozitife melegim can melisaa93 @TASUU C cnlrm ve diğer canım kızlar
İnşallahİnsallah doner
Ateş göstermedi canım kiOlsun kuzum belli olmaz belki oldu yumurtlama
Tamam canım hem daha belirgin olur inşallahYok canım elimde test yok, köydeyim. Pazar İstanbul'a döneceğiz. Anca pazartesi Salı adet olmazsam.
Belki de gecikiyor catlaman devam et bebegim benjm de hep geç çatlar çok geç görürüm atesteAteş göstermedi canım ki
Sen ne yaptın cnım adet oldunmuHer ay önümüzdeki aya kala kala level atladık zaten olsun devam olacak inşallah
Yumurtlamadan sonra beyaz kremsi akıntı bir çok kişide olabiliyor canım.normal diye biliyorum bende de bazı aylar oluyor bazen olmuyor12 gun bugunde test yaptim negatif malesef fakat ozur dilerim adet oncesi hic akintim olmazdi 10 kala kesilirdi suan beyaz akintim var rahim filminden falan mi kaynakli acaba bilgisi olan varmi
Canım ben 10. Veya 11 gün olurdu bugün 14.Gün 8.Gün gün doktora gitmiştim devlete bir yumurta ölçtü .8milimdi baya yumurta vardı diğerlerinin ölçüsünü bilmiyorumBelki de gecikiyor catlaman devam et bebegim benjm de hep geç çatlar çok geç görürüm ateste
8 ml küçük kuzum yumurtalar günde en az 1 ml büyüyor desek çatlama için yine küçük bence 3 4 güne görürsün çatlama inşallahCanım ben 10. Veya 11 gün olurdu bugün 14.Gün 8.Gün gün doktora gitmiştim devlete bir yumurta ölçtü .8milimdi baya yumurta vardı diğerlerinin ölçüsünü bilmiyorum
İnşallah canım yaa bu seferde boş geçerse üzülürüm8 ml küçük kuzum yumurtalar günde en az 1 ml büyüyor desek çatlama için yine küçük bence 3 4 güne görürsün çatlama inşallah
Asla stres yapma morelini düşürme kuzum goruceksin inşallahİnşallah canım yaa bu seferde boş geçerse üzülürüm