Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdik ama hiç ağrım olmadı normal mi bu.atrş takibi de yaptım Çatlamış önceki aylar çok ağrı olurdu.sixin de ağrı olmadan yumurtlama dönemi oldu mu

Canım geçmiş olsun dinlenmen lazım ayaklarını başından bi tık yukarıda tutarak uzan iş yapma kanamalar düşük riski oluyor dikkat et kendine. İnşallah sağ salim kucağına alırsın
Cok teşekkür ederim canim maalesef çalıştigim için dinlenmiyorum yarınin tatil olması iyi oldu benim icin dinlenirim

12 gun bugunde test yaptim negatif malesef fakat ozur dilerim adet oncesi hic akintim olmazdi 10 kala kesilirdi suan beyaz akintim var rahim filminden falan mi kaynakli acaba bilgisi olan varmi

Eklentiler

• IMG_20230518_082235.jpg
    114,6 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20230518_081847.jpg
    127,9 KB · Görüntüleme: 45
12 gun bugunde test yaptim negatif malesef fakat ozur dilerim adet oncesi hic akintim olmazdi 10 kala kesilirdi suan beyaz akintim var rahim filminden falan mi kaynakli acaba bilgisi olan varmi
Yumurtlamadan sonra beyaz kremsi akıntı bir çok kişide olabiliyor canım.normal diye biliyorum bende de bazı aylar oluyor bazen olmuyor

Belki de gecikiyor catlaman devam et bebegim benjm de hep geç çatlar çok geç görürüm ateste
Canım ben 10. Veya 11 gün olurdu bugün 14.Gün 8.Gün gün doktora gitmiştim devlete bir yumurta ölçtü .8milimdi baya yumurta vardı diğerlerinin ölçüsünü bilmiyorum

Canım ben 10. Veya 11 gün olurdu bugün 14.Gün 8.Gün gün doktora gitmiştim devlete bir yumurta ölçtü .8milimdi baya yumurta vardı diğerlerinin ölçüsünü bilmiyorum
8 ml küçük kuzum yumurtalar günde en az 1 ml büyüyor desek çatlama için yine küçük bence 3 4 güne görürsün çatlama inşallah

savascii kuzum sen öyle dedikten sonra içim rahat etmedi bugün başka bir doktora daha gösterdim çok iyi bir doktor demiş mutlaka gebelikten önce de başlamali kan sulandırıcı ya homozigot tehlikeli demiş gerçekten bu kullanma diyen doktoru hiç anlamiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…