- 18 Haziran 2022
- 4.149
- 5.856
Yok canjm çift yumurtaydi diğeri farklı uygulama ayın 9 u olarak gösteriyor öyle olsa da çıkardı günüme 5 gün kalmış oluyor bugün eğer öyle iseCanım tek yumurta mi vardı senin belki sonradan çatlayan oldu ateşin gayet iyi gidiyor
Canım takibe devam et belki koyulaşır hiç belli olmaz inşallah koyulaşırYok canjm çift yumurtaydi diğeri farklı uygulama ayın 9 u olarak gösteriyor öyle olsa da çıkardı günüme 5 gün kalmış oluyor bugün eğer öyle ise
Kırmızılar gelene kadar devam edicem çiçeğim yine de teşekkür ederimCanım takibe devam et belki koyulaşır hiç belli olmaz inşallah koyulaşır
Bnm bu ay yumurtlama olmayacak galiba aksi gibi ateşi ölçmeyi unuttum geç uyanınca hemen yataktan kalktımKırmızılar gelene kadar devam edicem çiçeğim yine de teşekkür ederim
Hayırlı olanı istiyoruz hep canım. Bu ay olmadıysa eğer arkasında bizim bilmediğimiz çok sebep vardır. Vazgeçmeden devam etmek önemli olanEki Görüntüle 3249237 yok kızlar ya hepsi aynı sanırım iğneden testte çok hassas ondan çıkıyor bu saatten sonra dönmez pozitifemelegim can melisaa93 T TASUU C cnlrm ve diğer canım kızlar
hala herşey olabilir cnm. Ama sonuç olumsuz da olabilir problem değil senin güzel enerjinle ne mucizeler olacakEki Görüntüle 3249237 yok kızlar ya hepsi aynı sanırım iğneden testte çok hassas ondan çıkıyor bu saatten sonra dönmez pozitifemelegim can melisaa93 T TASUU C cnlrm ve diğer canım kızlar
Sen test yaptın mı cnm
Yok canım elimde test yok, köydeyim. Pazar İstanbul'a döneceğiz. Anca pazartesi Salı adet olmazsam.Sen test yaptın mı cnm
Olsun kuzum belli olmaz belki oldu yumurtlamaBnm bu ay yumurtlama olmayacak galiba aksi gibi ateşi ölçmeyi unuttum geç uyanınca hemen yataktan kalktım
Aynen öyle bebeğim ne güzel söyledinHayırlı olanı istiyoruz hep canım. Bu ay olmadıysa eğer arkasında bizim bilmediğimiz çok sebep vardır. Vazgeçmeden devam etmek önemli olanBen inanıyorum çok yakın artık zamanı
Üzülmüyorum saten bebiş heyecanla diğer ayı bekliyorumhala herşey olabilir cnm. Ama sonuç olumsuz da olabilir problem değil senin güzel enerjinle ne mucizeler olacak
İnşallah bebeğim
Hayırlısı canım belki koyulaşır gün geçtikçeYok canjm çift yumurtaydi diğeri farklı uygulama ayın 9 u olarak gösteriyor öyle olsa da çıkardı günüme 5 gün kalmış oluyor bugün eğer öyle ise
Hayırlısı kuzum beklicez inşallah koyulaşır döner pozitife olmadı önümüzdeki ay bizimEki Görüntüle 3249237 yok kızlar ya hepsi aynı sanırım iğneden testte çok hassas ondan çıkıyor bu saatten sonra dönmez pozitifemelegim can melisaa93 T TASUU C cnlrm ve diğer canım kızlar
İnşallah canım yaHayırlısı canım belki koyulaşır gün geçtikçe
Kesinlikle önümüzdeki aya kaldı hissediyorum bu sefer iğne falan yapmayacağımHayırlısı kuzum beklicez inşallah koyulaşır döner pozitife olmadı önümüzdeki ay bizim
Boş bırakma kuzum :)Kızlar ovülasyon testim böyle yarın yada gece pik olur diye düşünüyorum. Bu gece zaten 02:30 gibi değerlendirmiştik. O yüzden bu akşamı boş bırakayım yarın değerlendireyim diyorum ?
Ay valla bıraktımBoş bırakma kuzum :)
Bırakmayın yapın her gün belli olmaz bu yumurtların işi inşallaj tutmuştur ama güzel sonuçlar alalım bende bekliyorum 8 gün var adeteAy valla bıraktım
Canım geçmiş olsun dinlenmen lazım ayaklarını başından bi tık yukarıda tutarak uzan iş yapma kanamalar düşük riski oluyor dikkat et kendine. İnşallah sağ salim kucağına alırsınEvet kesildi fakat kasiklarimda cok ağrı var adet olacakmisim gibi normalde de benim her ay ağrılı oluyor