Hadi inşallah kuzumBugun 4 gun var yumurtlamanin 10. Gunu
Pardon canım 20 Nisan ama ben nisanda 2 sefer hasta oldum ilk oldum 10 gün leke leke sonra 20 sinde oldum 6 gün sürdü normalden az geldiBat değil canım en son ne zaman regl oldun demek istedim
Canım hem şubat hem mart klomen çatlatma falan kullandım faydasını göremedim ramazanda rahat bıraktım 1 haftadır göğüs uclarım acıyor bide hafif midem bulanıyor bel ağrım kaskı ağrım var ama hafif bu ay adet olsaydım tekrar başlıcaktım tedaviye ama öylesine test yaptım cuma günü resimdeki gibi çıktı bugün tekrar ettim kan verdim ilk attığım resim gibi çıktı
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inanın daha sevinemedim çünkü bir düşüğüm var nasıl olucak bilmiyorum rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsinAy maşallah canım darısı bize
Çok şükür kuzumYaaa tebrik ederimmm rabbim gönlünden geçeni nasip etmiş
Canım hem şubat hem mart klomen çatlatma falan kullandım faydasını göremedim ramazanda rahat bıraktım 1 haftadır göğüs uclarım acıyor bide hafif midem bulanıyor bel ağrım kaskı ağrım var ama hafif bu ay adet olsaydım tekrar başlıcaktım tedaviye ama öylesine test yaptım cuma günü resimdeki gibi çıktı bugün tekrar ettim kan verdim ilk attığım resim gibi çıktı
Sağlıkla alıcaksın kucağına kaygılanma sakınİnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inanın daha sevinemedim çünkü bir düşüğüm var nasıl olucak bilmiyorum rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin
3 haftalık falansin canımPardon canım 20 Nisan ama ben nisanda 2 sefer hasta oldum ilk oldum 10 gün leke leke sonra 20 sinde oldum 6 gün sürdü normalden az geldi
Hayırlısı canım ama rabbim ikiz isteyene versin inşallahSağlıkla gelsin kuzun canım, nedense içime ikiz doğdu... Hayırlısı
İnşallah canım bide bu ay sadece 2 sefer ilişki olduSağlıkla alıcaksın kucağına kaygılanma sakın
Daha eşime söylemedim acaba beklemelimiyim sizce3 haftalık falansin canım
Aynen öyle aralarında da 1 hafta varNasip olunca oluyor işte canım benim
Testin markası ne canımVerdim çıktı şimdi 140 çıktı acaba kaç haftalık
Maşallah canım baya koyu adet günün mü yada geçtimiKızlar hamileyim galiba
Aminnn inşallahÇok şükür kuzumSağlıkla kucağıma almak nasip olsun inşallah amin
Artı medTestin markası ne canım