- 1 Aralık 2022
- 129
- 112
- 29
3 gün var günümeMaşallah canım baya koyu adet günün mü yada geçtimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün var günümeMaşallah canım baya koyu adet günün mü yada geçtimi
3 gün var derken canım kaç günde bir oluyorsun adet geçne ay oldugun adet tarihine göre mi 3 gün var3 gün var günüme
Evet batı 18 imiş kuzum satı ise 20 Nisan3 gün var derken canım kaç günde bir oluyorsun adet geçne ay oldugun adet tarihine göre mi 3 gün var.
Bende merakla beklıyordum canım ınanki ahh bu testler yenı ayda ınsallahh pozıtıf test atacaksın buna ınanıyorum
Sen ne yaptın canım gunlerımız hemen hemen aydıydı sanırım senınle3 gün var derken canım kaç günde bir oluyorsun adet geçne ay oldugun adet tarihine göre mi 3 gün var
Hayirlisi olsun insallah bende goremedim kasett test kesin sonuc gibi diger testlere gore ama ilk idrarla bir daha dene bence
Benide heveslendirdin ben sabah yapacaktim ama duramadim ama yinede ilk idrarda netlesir
Ben adeti bekliyorum kuzum ben geçen ay 22 nisanda oldum adet ama 25 günde bir oluyorum genelde bu ayda 18 mayısta olmam lazım en geö ama yumurtam çatlayalı 13 gün oldu bugün. 10. Gün 11. Gün 12. Gün test yaptım bişe çıkmadı bugünde yapmadımSen ne yaptın canım gunlerımız hemen hemen aydıydı sanırım senınle
Saglık ocagı yapıyor canımKızlar bir şey soracağım. Yarın reglimin 3. günü. Hormon testi yaptırmak istiyorum da sağlık ocaklarında yapıyorlar mı yoksa hastahanede mi yapılması gerekiyor?
Kacıncı gununcanımBenide heveslendirdin ben sabah yapacaktim ama duramadim ama yinede ilk idrarda netlesir
Aynı benım gıbısın canım benımde 4 mayıs catladı agrıma gore 18 mayıs bat benımde cumartesı gun negatıftı igneden 11. Gün yani doktora gore yarına kan vermem gerek ama vermeyecegım test yaparsam yaparım zaten varsa muakkak cıkıyor yoksada yokturBen adeti bekliyorum kuzum ben geçen ay 22 nisanda oldum adet ama 25 günde bir oluyorum genelde bu ayda 18 mayısta olmam lazım en geö ama yumurtam çatlayalı 13 gün oldu bugün. 10. Gün 11. Gün 12. Gün test yaptım bişe çıkmadı bugünde yapmadım
Valla ben artık umut etmiyorum olacağını da sanmıyorum açıkcası. Mucize lazım o da beni bulmaz . Kasıma kadar Boş boş takılacam Kasım'da hsg ile belli olur ki bana göre son kürtajda bir sıkıntı oldu en başından beri böyle düşünüyorum bakalım hayırlısı olursa olur olmazsa hayatıma bakarım . Teşekkür ederim canım iyi temennilerin için . Rabbim en kısa zamanda hayırla sana nasip etsin inşallahBende merakla beklıyordum canım ınanki ahh bu testler yenı ayda ınsallahh pozıtıf test atacaksın buna ınanıyorum
Benım catlamanın 11. Gunu bugun catlamadan 9 gunun ve ıgnenın 11.gunu negatıftı ben gebelık beklemıyorum. AmaBen adeti bekliyorum kuzum ben geçen ay 22 nisanda oldum adet ama 25 günde bir oluyorum genelde bu ayda 18 mayısta olmam lazım en geö ama yumurtam çatlayalı 13 gün oldu bugün. 10. Gün 11. Gün 12. Gün test yaptım bişe çıkmadı bugünde yapmadım
Hiç umudunu yıtırme lütfen bır bakarsın bebegın senı bulurValla ben artık umut etmiyorum olacağını da sanmıyorum açıkcası. Mucize lazım o da beni bulmaz . Kasıma kadar Boş boş takılacam Kasım'da hsg ile belli olur ki bana göre son kürtajda bir sıkıntı oldu en başından beri böyle düşünüyorum bakalım hayırlısı olursa olur olmazsa hayatıma bakarım . Teşekkür ederim canım iyi temennilerin için . Rabbim en kısa zamanda hayırla sana nasip etsin inşallah
Canım sağlık ocağında yeterince vitamin ve hormona bakamıyorlar diye biliyorum. Kadın doğumdan alman lazım randevuyu.Kızlar bir şey soracağım. Yarın reglimin 3. günü. Hormon testi yaptırmak istiyorum da sağlık ocaklarında yapıyorlar mı yoksa hastahanede mi yapılması gerekiyor?
Yok canım lekenme görüyorum dün göğüslerim acıyordu bugün sabah kalktım şişliği inmiş acısı geçmiş bu da adet olacam demek genelde adet olacağım zaman öyle oluyor çatlama iğnesi yaptığımda da iki ay öyle oldu çok geçmedi adet oldum büyük ihtimal yine aynısı olur . Yine de yapayım muallakta kalmayayım dedimHayirlisi olsun insallah bende goremedim kasett test kesin sonuc gibi diger testlere gore ama ilk idrarla bir daha dene bence
Ahahaha alemsin Kuzum ben göremedim ya sen görüyor musun çizgi falan çünkü bazen insan görüyor ama foto da belli olmuyor ya ondan dedim . Valla olsa ilk idrar değil son idrar olsa yine çıkar iki gebeliğimde de gün için de öğrenmiştim hatta biri akşam üzeriydi diğeri de saat 17. 00 gibiydi öğrenmiştim ilki 10.98 ile diğeri 336 ile testte çıkmıştı varsa çıkar zaten hiç ilk idrara gerek yok kuzumBenide heveslendirdin ben sabah yapacaktim ama duramadim ama yinede ilk idrarda netlesir
Sağlık ocağı yapmıyor kadın doğum doktoruna gitmen gerekiyor canımKızlar bir şey soracağım. Yarın reglimin 3. günü. Hormon testi yaptırmak istiyorum da sağlık ocaklarında yapıyorlar mı yoksa hastahanede mi yapılması gerekiyor?
28 günde bir oluyorum ama Pcos’dan ya ayda 2 sefer yada 2 ayda bir olmaya başlamıştım yada düzenli 28 günde 1 oluyordum3 gün var derken canım kaç günde bir oluyorsun adet geçne ay oldugun adet tarihine göre mi 3 gün var