Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben evde test yaptım tekrar negatif çıktı lekenmem arttı adet olacam galiba bekliyorum artık adeti 20 Mayıs adet tarihim sanırım erken gelecek. Demek ki o testlerde de çizgi çıkıyor kaset testten şaşmam artık ☺️ Haber verecem demiştim söyleyeyim dedim ☺️ @mervemum Y Yasmize A aysesngul
Bende merakla beklıyordum canım ınanki 🥺ahh bu testler yenı ayda ınsallahh pozıtıf test atacaksın buna ınanıyorum

Kızlar ben evde test yaptım tekrar negatif çıktı lekenmem arttı adet olacam galiba bekliyorum artık adeti 20 Mayıs adet tarihim sanırım erken gelecek. Demek ki o testlerde de çizgi çıkıyor kaset testten şaşmam artık ☺️ Haber verecem demiştim söyleyeyim dedim ☺️ @mervemum Y Yasmize A aysesngul
Hayirlisi olsun insallah bende goremedim kasett test kesin sonuc gibi diger testlere gore ama ilk idrarla bir daha dene bence

Benide heveslendirdin ben sabah yapacaktim ama duramadim 😅 ama yinede ilk idrarda netlesir

Eklentiler

• IMG_20230515_171809.jpg
    IMG_20230515_171809.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20230515_171741.jpg
    IMG_20230515_171741.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 73
Sen ne yaptın canım gunlerımız hemen hemen aydıydı sanırım senınle
Ben adeti bekliyorum kuzum ben geçen ay 22 nisanda oldum adet ama 25 günde bir oluyorum genelde bu ayda 18 mayısta olmam lazım en geö ama yumurtam çatlayalı 13 gün oldu bugün. 10. Gün 11. Gün 12. Gün test yaptım bişe çıkmadı bugünde yapmadım

Kızlar bir şey soracağım. Yarın reglimin 3. günü. Hormon testi yaptırmak istiyorum da sağlık ocaklarında yapıyorlar mı yoksa hastahanede mi yapılması gerekiyor?

Ben adeti bekliyorum kuzum ben geçen ay 22 nisanda oldum adet ama 25 günde bir oluyorum genelde bu ayda 18 mayısta olmam lazım en geö ama yumurtam çatlayalı 13 gün oldu bugün. 10. Gün 11. Gün 12. Gün test yaptım bişe çıkmadı bugünde yapmadım
Aynı benım gıbısın canım benımde 4 mayıs catladı agrıma gore 18 mayıs bat benımde cumartesı gun negatıftı igneden 11. Gün yani doktora gore yarına kan vermem gerek ama vermeyecegım test yaparsam yaparım zaten varsa muakkak cıkıyor yoksada yoktur

Bende merakla beklıyordum canım ınanki 🥺ahh bu testler yenı ayda ınsallahh pozıtıf test atacaksın buna ınanıyorum
Valla ben artık umut etmiyorum olacağını da sanmıyorum açıkcası. Mucize lazım o da beni bulmaz . Kasıma kadar Boş boş takılacam Kasım'da hsg ile belli olur ki bana göre son kürtajda bir sıkıntı oldu en başından beri böyle düşünüyorum bakalım hayırlısı olursa olur olmazsa hayatıma bakarım . Teşekkür ederim canım iyi temennilerin için . Rabbim en kısa zamanda hayırla sana nasip etsin inşallah 😘

Benım catlamanın 11. Gunu bugun catlamadan 9 gunun ve ıgnenın 11.gunu negatıftı ben gebelık beklemıyorum. Ama

Valla ben artık umut etmiyorum olacağını da sanmıyorum açıkcası. Mucize lazım o da beni bulmaz . Kasıma kadar Boş boş takılacam Kasım'da hsg ile belli olur ki bana göre son kürtajda bir sıkıntı oldu en başından beri böyle düşünüyorum bakalım hayırlısı olursa olur olmazsa hayatıma bakarım . Teşekkür ederim canım iyi temennilerin için . Rabbim en kısa zamanda hayırla sana nasip etsin inşallah 😘
Hiç umudunu yıtırme lütfen bır bakarsın bebegın senı bulur

Kızlar bir şey soracağım. Yarın reglimin 3. günü. Hormon testi yaptırmak istiyorum da sağlık ocaklarında yapıyorlar mı yoksa hastahanede mi yapılması gerekiyor?
Canım sağlık ocağında yeterince vitamin ve hormona bakamıyorlar diye biliyorum. Kadın doğumdan alman lazım randevuyu.

Hayirlisi olsun insallah bende goremedim kasett test kesin sonuc gibi diger testlere gore ama ilk idrarla bir daha dene bence
Yok canım lekenme görüyorum dün göğüslerim acıyordu bugün sabah kalktım şişliği inmiş acısı geçmiş bu da adet olacam demek genelde adet olacağım zaman öyle oluyor çatlama iğnesi yaptığımda da iki ay öyle oldu çok geçmedi adet oldum büyük ihtimal yine aynısı olur . Yine de yapayım muallakta kalmayayım dedim ☺️

Benide heveslendirdin ben sabah yapacaktim ama duramadim 😅 ama yinede ilk idrarda netlesir
Ahahaha alemsin 😂 Kuzum ben göremedim ya 🙄 sen görüyor musun çizgi falan çünkü bazen insan görüyor ama foto da belli olmuyor ya ondan dedim . Valla olsa ilk idrar değil son idrar olsa yine çıkar 🤣 iki gebeliğimde de gün için de öğrenmiştim hatta biri akşam üzeriydi diğeri de saat 17. 00 gibiydi öğrenmiştim ilki 10.98 ile diğeri 336 ile testte çıkmıştı ☺️ varsa çıkar zaten hiç ilk idrara gerek yok kuzum ☺️

X