Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah vardir uzun suredir bekliyoruz silik cizgi daha onceki testlerin bazilarindada cikti o yuzden heveslenmedim hayirlisi insallah
İnşAllah vardır canım Ama ben innovitanın testiyle seninkinden daha koyu görmüştüm ve kanda negatf çıkmıştı. İstersen miratech erken gebelik ya da normal kaset test bulabilirsen onunla yap ben onunla tam net öğrendim bu ay hakkında hayırlısı olsun

İnşAllah vardır canım Ama ben innovitanın testiyle seninkinden daha koyu görmüştüm ve kanda negatf çıkmıştı. İstersen miratech erken gebelik ya da normal kaset test bulabilirsen onunla yap ben onunla tam net öğrendim bu ay hakkında hayırlısı olsun
Amin benimde aklimda hep o soru var insallah bugun baska test alicam onda en azindan kesinlesir

Kızlar hamileyim galiba

Eklentiler

• IMG_0865.jpeg
    IMG_0865.jpeg
    180,5 KB · Görüntüleme: 51
Sağlıkla al kucağıno belirtilerini süreci yazda bizde aydınlanalım kuzum 🥰
Canım hem şubat hem mart klomen çatlatma falan kullandım faydasını göremedim ramazanda rahat bıraktım 1 haftadır göğüs uclarım acıyor bide hafif midem bulanıyor bel ağrım kaskı ağrım var ama hafif bu ay adet olsaydım tekrar başlıcaktım tedaviye ama öylesine test yaptım cuma günü resimdeki gibi çıktı bugün tekrar ettim kan verdim ilk attığım resim gibi çıktı

Eklentiler

• IMG_0856.jpeg
    IMG_0856.jpeg
    70,4 KB · Görüntüleme: 52
X