- 18 Haziran 2022
- 4.187
- 5.901
Bende görüyorum sizinkini inşallah vardırBunlarida bn bugun yaptim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende görüyorum sizinkini inşallah vardırBunlarida bn bugun yaptim
İnsallah vardir uzun suredir bekliyoruz silik cizgi daha onceki testlerin bazilarindada cikti o yuzden heveslenmedim hayirlisi insallahBende görüyorum sizinkini inşallah vardır
İnşAllah vardır canım Ama ben innovitanın testiyle seninkinden daha koyu görmüştüm ve kanda negatf çıkmıştı. İstersen miratech erken gebelik ya da normal kaset test bulabilirsen onunla yap ben onunla tam net öğrendim bu ay hakkında hayırlısı olsunİnsallah vardir uzun suredir bekliyoruz silik cizgi daha onceki testlerin bazilarindada cikti o yuzden heveslenmedim hayirlisi insallah
Amin benimde aklimda hep o soru var insallah bugun baska test alicam onda en azindan kesinlesirİnşAllah vardır canım Ama ben innovitanın testiyle seninkinden daha koyu görmüştüm ve kanda negatf çıkmıştı. İstersen miratech erken gebelik ya da normal kaset test bulabilirsen onunla yap ben onunla tam net öğrendim bu ay hakkında hayırlısı olsun
Canım adetine kaç gün var. Ben de gördümBunlarida bn bugun yaptim
İnşAllah canımAmin benimde aklimda hep o soru var insallah bugun baska test alicam onda en azindan kesinlesir
Bugun 4 gun var yumurtlamanin 10. GunuCanım adetine kaç gün var. Ben de gördüm
Canım cinsiyet belli oldu muBugun test yaptınmııı
Oldu bitanem KızCanım cinsiyet belli oldu mu
Kızlar hamileyim galiba
Verdim çıktı şimdi 140 çıktı acaba kaç haftalıkYAa saglikla gelsin kuzum kan ver hemen koş
Sat ne zamandi balımVerdim çıktı şimdi 140 çıktı acaba kaç haftalık
Yaaa tebrik ederimmm rabbim gönlünden geçeni nasip etmişOldu bitanem Kız
Varsa çok küçük bir değer çıkar canımKan testi yaptrsam belli olurmu acaba
18 mayısSat ne zamandi balım
Bat değil canım en son ne zaman regl oldun demek istedim18 mayıs
Canım hem şubat hem mart klomen çatlatma falan kullandım faydasını göremedim ramazanda rahat bıraktım 1 haftadır göğüs uclarım acıyor bide hafif midem bulanıyor bel ağrım kaskı ağrım var ama hafif bu ay adet olsaydım tekrar başlıcaktım tedaviye ama öylesine test yaptım cuma günü resimdeki gibi çıktı bugün tekrar ettim kan verdim ilk attığım resim gibi çıktıSağlıkla al kucağıno belirtilerini süreci yazda bizde aydınlanalım kuzum