Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dogru deigin gibi ama daha 10.gun ya dur hemen bayraklari suya indirmeyelim

Merhaba benimde 18 Mayıs bat , benimde yumurta çatlayalı bugün 11. Gün perşembe gününe kadar inş adet olmam

Bu sekilde oldu ama gecersizmi ve kirmizi rengi

Eklentiler

• IMG_20230515_182317.jpg
    108,5 KB · Görüntüleme: 72
Allahtan umut kesilmez asla oyle deme herseyin vakti vardir bende bekliyorum valla iki yil oldu

Canım benim hayırlı en doğru vakit neyse o zaman gelsin inşallah eminim en yakın zamanda gelcek annesi hiç moralini bozma lekelenme nasıl peki canım kırmızılık var mı

Canım benim hayırlı en doğru vakit neyse o zaman gelsin inşallah eminim en yakın zamanda gelcek annesi hiç moralini bozma lekelenme nasıl peki canım kırmızılık var mı
Yok canım hiç kırmızı değil sarımsı kahvemsi lekenme görüyorum tuvaletten tuvalete sadece peçete çok çok az geliyor . Belki yerleşmedir diye düşündüm o yüzden testi tekrarladım ama yok henüz

28 günde bir oluyorum ama Pcos’dan ya ayda 2 sefer yada 2 ayda bir olmaya başlamıştım yada düzenli 28 günde 1 oluyordum
Canım bende pkoyum.Elstra kullandığın bi şey oldumu canım.Femara çatlatma ile mi hamile kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…