Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cans16 canım nerelerdesin ne yapıyorsun? Seni hiç göremiyorum artık. Bana mı denk gelmiyor. Son durumun nedir? Klomen kullanmıştın diye hatırlıyorum
Burdayım hep canım takip ediyorum klomen kullandım 2 gün gecikmeyle adet oldum. Adetim biteli 2 gün oluyor ilk gününden beri testere dişli aslan pençesi hayıt tohumu ve civan perçemi içeren bir çay içiyorum aynı zamanda glifor kullanıyorum bunlar lh düşürmede faydalıymış bu ay bunları deneyeyim olmazsa yaz sonuna doğru ciddiyeti ele alıp dr la tedaviye başlamak istiyorum

Valla bende dediğine çok güldüm ya inşallah döllenme olur ama bekle devam et bence yumurtlma olmamış çünkü ilk idrarla uaptiysan o yüzden koyu cikmista olablr onlar
Yok anam ne ilk idrarı akşam 8 9 da yaptım adet ilk bittiğindeb itibaren koyu başladı 2 gündür silik. Gitti benim yarım yumurtalar

Tamam canım iyi yapmışsın. Ben de hayıt suyu içiyorum. Hazır alıyorum. Asllan pençesi de var ama onu yapmaya üşeniyorum. Ben bu ay ikinci aşılamamı oldum. Bekleme sürecindeyim.... Umarım ihtiyacın kalmaz. Bir an önce güzel haberlerini bizimle paylaşırsın canım

İnşallah ikimizde emeklerimizin karşılığını alırız

Kızlar kimler benim gibi tam test yapcam her seferinde adet olmak nedir ya 26 Nisan yumurtlama 26,27 değerlendirdik adet günü 14 Mayıs şimdiden akıntılarım başladı sinirlerim bozuldu..

Var var ama cok yeni hayırlı olsun

Ben adet oldum 5 mayıs cuma günü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…