- 25 Eylül 2022
- 9.212
- 13.352
- 36
Aaa evet kuzum öyle görünüyor olsun sorun degil ki öncesi sonrası ilişki var canımmmelegim can cano tabloma baksana catlamayi ileri çekti acaba ikinci yumurta da o gün mü çatladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa evet kuzum öyle görünüyor olsun sorun degil ki öncesi sonrası ilişki var canımmmelegim can cano tabloma baksana catlamayi ileri çekti acaba ikinci yumurta da o gün mü çatladı
Ee hangisi döllenmiş oluyor o zaman ona göre testlerde nasıl çıkarAaa evet kuzum öyle görünüyor olsun sorun degil ki öncesi sonrası ilişki var canımm
Sen test yapmaya başla canım igne etkisini görelim artık şimdi biri çatlamıştır digeride çatlayınca ateş daha yükseldi bu sefer 3 yüksek ateş o oldugu için oraya çekti çizgiyi ikiside döllenmiş olabilir canımEe hangisi döllenmiş oluyor o zaman ona göre testlerde nasıl çıkar
Ay amin diyin amin diyin ben akıntıyı silince çekti geri ilk güne testler bugün dağıtıma çıkar mi bilmiyorum gelir gelmez baslicammSen test yapmaya başla canım igne etkisini görelim artık şimdi biri çatlamıştır digeride çatlayınca ateş daha yükseldi bu sefer 3 yüksek ateş o oldugu için oraya çekti çizgiyi ikiside döllenmiş olabilir canım
Amin aşkım aminn gelsin artık bebitolarAy amin diyin amin diyin ben akıntıyı silince çekti geri ilk güne testler bugün dağıtıma çıkar mi bilmiyorum gelir gelmez baslicamm
Niye bozuk olsun kuzum hepsinde gölge varKızlar günaydın kafam Allak bullak oldu bugün yine sabah test yaptım bu attıklarım 2 farklı test Yaa acaba test mi bozuk regl 3 ya da 4 gün var
Yaa ne biliyim işte dünde gölge vardı bugün de gölge var ve bunlar 5 dk içinde çekilen fotoğraflar anlamadım yaNiye bozuk olsun kuzum hepsinde gölge var
Evet son hali yazar canım sonuçta açarak ilerlediği için kağıtta normal yazar ilerleyemezse durursa farklı yazarGünaydın kızlar ben dün rahim filmi cekildim meger benim tüplerim kapalıymıs bi senedir ugrasmısım bosuna neyse ilacla acıldı cok sükür hsg raporumda normal inceleme yazıyor, benim anlamadıgım ceken doktor kapalıydı acıldı dedi sonra raporumda normal yazdıgı icin acaba ben o bas dönmesiyle yanlıs mı anımsadım diyorum vs kısacası raporda son durum yazdıgı icin mi normal yazmıslar, yani kapalılıga dair bi bilgi yok cektirenler sizdede mi böyle yazıyordu son hali yani
Ben cok net gördüm insallah vardırKızlar günaydın kafam Allak bullak oldu bugün yine sabah test yaptım bu attıklarım 2 farklı test Yaa acaba test mi bozuk regl 3 ya da 4 gün var
Hepsinde varrr çizgi bozuk değillerKızlar günaydın kafam Allak bullak oldu bugün yine sabah test yaptım bu attıklarım 2 farklı test Yaa acaba test mi bozuk regl 3 ya da 4 gün var
Ay cok sagol canım ben biraz takıntılıyım doktoru darlamayım diye cok soramadım sagolEvet son hali yazar canım sonuçta açarak ilerlediği için kağıtta normal yazar ilerleyemezse durursa farklı yazar
İnşAllah canım yani 3 güne göre bugün dha belirgin çıkması gerekmezmiydi yaBen cok net gördüm insallah vardır
Testler farklı ondan olabilr canım pembe pembe belli yaniYaa ne biliyim işte dünde gölge vardı bugün de gölge var ve bunlar 5 dk içinde çekilen fotoğraflar anlamadım ya
Bugünkü daha koyudur 10. Dakikada çek daha net belli olurYaa ne biliyim işte dünde gölge vardı bugün de gölge var ve bunlar 5 dk içinde çekilen fotoğraflar anlamadım ya
İnşAllah öyledir canım ya dünde Bi tık böyle gibiydi ama ne biliyim düne göre daha belirgin çıkmalı diye düşündümHepsinde varrr çizgi bozuk değiller
Rica ederim kuzum bak açılmış bu ay alırsın inşallah bebiş haberiniAy cok sagol canım ben biraz takıntılıyım doktoru darlamayım diye cok soramadım sagol
Bat günü bile silik cıkıyor endiselenme var insallahİnşAllah canım yani 3 güne göre bugün dha belirgin çıkması gerekmezmiydi ya