Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üç ay üst üste catlatma iğnesi olmuştum bu ay aşılama yapacaktık vazgeçtik ama yumurtlama rakibi ve birkaç bitkisel bir şey başladım

Yumurtladık bence canım sadece günler karıştı 3 günden şüphe ediyorum az bi akıntı gelmişti yumurta akı gibi ateşlede uyuyor gibi
Ben ovülasyonla takip ettim ya doğru çekti ateşi de 😌 benim yumurtladıktan sonra sıkıntılı olduk ramazan girince saatler oynadı, sen yumurtlama olduğundan eminsen olmuştur tabi tabloda çekmiş zaten

Ben ovülasyonla takip ettim ya doğru çekti ateşi de 😌 benim yumurtladıktan sonra sıkıntılı olduk ramazan girince saatler oynadı, sen yumurtlama olduğundan eminsen olmuştur tabi tabloda çekmiş zaten
Senin kesin benimki tahmin akıntıdan kaynaklı hatırlıyorsan daha yumurtlama yokken bereketli günlere girince akıntı vardı sonra kesildi geçen aylardada olmuştu ondan şüphe ettim bugün kasık ağrım var alt tarafta aynı şekilde kimyasal geçirdiğim ay gibi kimyasal olarak düşünmüyorum tabikide dilediğim o bekliyecez artık

Senin kesin benimki tahmin akıntıdan kaynaklı hatırlıyorsan daha yumurtlama yokken bereketli günlere girince akıntı vardı sonra kesildi geçen aylardada olmuştu ondan şüphe ettim bugün kasık ağrım var alt tarafta aynı şekilde kimyasal geçirdiğim ay gibi kimyasal olarak düşünmüyorum tabikide dilediğim o bekliyecez artık
Hayırlısı olsun ya 🙏🏻 benimde regli ağrısı gibi ağrılarım var 🤲🏻

selam arkadaslar bende ovulasyon testiyle takibimi yapıyorum, benim 1 kızım var oğlum olsun istiyorum. Benim pikim 2 gün sürüyor 2 ğik gününü ve çatlamayı da değerlendirmeliyi miyim yoksa sadece yumurtlama gününü mü ya da 1 yumurtlama 1 çatlama gününü mü ? 🌸🙏🏻

İşte bnm ağrılarda aynı canım hayırlısı mide yanması var onla alakalı mi bilmiyorum bulanıyor gibi hissediyorum
Hep psikolojik bizdeki belirtiler canım bu belirtilerin olması için regl günümüzün geçmesi gerekıyor 😢

X