Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben adet oldum bu ay da olmadı listeden silebilirsin herkesin hakkında hayirlsini diliyorum

Kızlar üsttekı aksamkı testım alttakıde bugunku testım sızce varmı bişiler yoksa iğne etkısımı

Eklentiler

• 76399314-EA5E-459A-933F-F7B7A2F28C15.jpeg
    106,2 KB · Görüntüleme: 106
  • D688596B-6A12-43FF-8230-C338C7BC2457.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 93
Belırgın olan bugununkı dıgerı aksam yaptıgım test
Yarın tekrarla kuzum daha koyu görürsen bebişin seninledir inşallah. Bu arada benim de adet günüm 16 17 si gibi sen kaç günde bir oluyorsun adet benim döngüm 25 gün felan sürüyor

Yarın tekrarla kuzum daha koyu görürsen bebişin seninledir inşallah. Bu arada benim de adet günüm 16 17 si gibi sen kaç günde bir oluyorsun adet benim döngüm 25 gün felan sürüyor
Canım benımkı duzensız normalde 45 50 gunde oluyofum ama yumurtlama tedavısı gordugum ıcın gecen beklenenden 1 gun once olmustum

Kızlar hayırlı akşamlar ben bu ay klomen +ardmed hap kullandim adetimin 2 günü olmadim salı günü adete 5 gün varken erken gebelik testi yaptım çok çok gözle görülür silik çıktı sonra kaset test yaptım bişey çıkmadı bugün reglimin 2. Günü ama test aldım yapmaya korkuyorum sizce klomen gecikme yaparmı ben geçen ayda klomen kullandım ama gecikme olmamıştı bu ay umitlendim biraz hamilelikv belirtisi de yok arada karnim ağrıyor olcakmis gibi okadar yarın kan testi versem mi 3 gün gecikme olcak yarın ? Çıkarmi net

Canım klomen bende adetimi kesiyodu 7 gün süren 3 günde biter olmuştu bende bu yüzden bırakmıştım

Ama testi dene yani bence günün geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…