- 10 Aralık 2014
- 289
- 196
- 36
Amin hepimizin sağlıkla gelsin bebişleri, rabbim isteyen herkese versinSağlıkla gelsin inşallah bebişko
Var var gelVarsa beni de alın
Alttaki olanda gölge çizgi görülüyor benimkide böyleKızlar üsttekı aksamkı testım alttakıde bugunku testım sızce varmı bişiler yoksa iğne etkısımı
Reglinize kaç gün varKızlar üsttekı aksamkı testım alttakıde bugunku testım sızce varmı bişiler yoksa iğne etkısımı
İyi yaptım canım inşallah tutmuşturEvet bu ay bende 3 gün üst üste değerlendirdim
16 sında yada 17 sınde olmam lazımReglinize kaç gün var
Bekleyınce daha belırgınlestı sanırım gebelık vargıbı ama cok erken degılmıAlttaki olanda gölge çizgi görülüyor benimkide böyle
İgnenin kaçıncı günü canım. Eger bir önceki günden koyu ise ve koyulaşmaya devam ederse vardır bebekBekleyınce daha belırgınlestı sanırım gebelık vargıbı ama cok erken degılmı
Bugun bır hafta oldu gecen hafta salı gunu ıgne olmustu bugun 7. Gun ıgneden sonrakıİgnenin kaçıncı günü canım. Eger bir önceki günden koyu ise ve koyulaşmaya devam ederse vardır bebek
Testlerim silik çıkıyor ama benim pek umudum kalmadı yineİyi yaptım canım inşallah tutmuştur
Belırgın olan bugununkı dıgerı aksam yaptıgım testİgnenin kaçıncı günü canım. Eger bir önceki günden koyu ise ve koyulaşmaya devam ederse vardır bebek
Canım bekleyınce koyulasma oluyormuTestlerim silik çıkıyor ama benim pek umudum kalmadı yine
Yarın tekrarla kuzum daha koyu görürsen bebişin seninledir inşallah. Bu arada benim de adet günüm 16 17 si gibi sen kaç günde bir oluyorsun adet benim döngüm 25 gün felan sürüyorBelırgın olan bugununkı dıgerı aksam yaptıgım test
Canım benımkı duzensız normalde 45 50 gunde oluyofum ama yumurtlama tedavısı gordugum ıcın gecen beklenenden 1 gun once olmustumYarın tekrarla kuzum daha koyu görürsen bebişin seninledir inşallah. Bu arada benim de adet günüm 16 17 si gibi sen kaç günde bir oluyorsun adet benim döngüm 25 gün felan sürüyor
Bu şekilde olmuşCanım bekleyınce koyulasma oluyormu
Canım klomen bende adetimi kesiyodu 7 gün süren 3 günde biter olmuştu bende bu yüzden bırakmıştımKızlar hayırlı akşamlar ben bu ay klomen +ardmed hap kullandim adetimin 2 günü olmadimsalı günü adete 5 gün varken erken gebelik testi yaptım çok çok gözle görülür silik çıktı sonra kaset test yaptım bişey çıkmadı bugün reglimin 2. Günü ama test aldım yapmaya korkuyorum sizce klomen gecikme yaparmı ben geçen ayda klomen kullandım ama gecikme olmamıştı bu ay umitlendim biraz hamilelikv belirtisi de yok arada karnim ağrıyor olcakmis gibi okadar yarın kan testi versem mi 3 gün gecikme olcak yarın ? Çıkarmi net
Ama testi dene yani bence günün geçmişKızlar hayırlı akşamlar ben bu ay klomen +ardmed hap kullandim adetimin 2 günü olmadimsalı günü adete 5 gün varken erken gebelik testi yaptım çok çok gözle görülür silik çıktı sonra kaset test yaptım bişey çıkmadı bugün reglimin 2. Günü ama test aldım yapmaya korkuyorum sizce klomen gecikme yaparmı ben geçen ayda klomen kullandım ama gecikme olmamıştı bu ay umitlendim biraz hamilelikv belirtisi de yok arada karnim ağrıyor olcakmis gibi okadar yarın kan testi versem mi 3 gün gecikme olcak yarın ? Çıkarmi net