Himm bende geçen ay kullandıgimda kesme filan değilde günü gününe olmuştum şimdi bu ay böyle olunca ümit bağladım bugün 2 günüm ama olmadım birde sarı sümüksü akıntı var bilmiyorum artık nedirCanım klomen bende adetimi kesiyodu 7 gün süren 3 günde biter olmuştu bende bu yüzden bırakmıştım
3 gün gecikme varsa kaset testtede cıkar zatenKızlar hayırlı akşamlar ben bu ay klomen +ardmed hap kullandim adetimin 2 günü olmadimsalı günü adete 5 gün varken erken gebelik testi yaptım çok çok gözle görülür silik çıktı sonra kaset test yaptım bişey çıkmadı bugün reglimin 2. Günü ama test aldım yapmaya korkuyorum sizce klomen gecikme yaparmı ben geçen ayda klomen kullandım ama gecikme olmamıştı bu ay umitlendim biraz hamilelikv belirtisi de yok arada karnim ağrıyor olcakmis gibi okadar yarın kan testi versem mi 3 gün gecikme olcak yarın ? Çıkarmi net
Testi dene bakalım bi haber verHimm bende geçen ay kullandıgimda kesme filan değilde günü gününe olmuştum şimdi bu ay böyle olunca ümit bağladım bugün 2 günüm ama olmadım birde sarı sümüksü akıntı var bilmiyorum artık nedir
Kuzm yarına kadar beklicem 3 günü olur hem sabah kan vermeye giderim artık bakalım ne olcak hakkımızda hayırlısı olsunAma testi dene yani bence günün geçmiş
Kan vermek net cevap oluyor geçen ay kaset test çift çıktı ama kanda bişey çıkmadı o yüzden kaset teste güvenim yok3 gün gecikme varsa kaset testtede cıkar zaten
Neden boşuna kan verıceksın ki
Yarın yazarım olumlu olumsuzTesti dene bakalım bi haber ver
Madem öyle yarını bekle bebeğim en garanti için öyle rahat etcekseKuzm yarına kadar beklicem 3 günü olur hem sabah kan vermeye giderim artık bakalım ne olcak hakkımızda hayırlısı olsun
Aynen öyle kuzum şimdi kaset test yapsam da mecburen yine kan vericem eniysi direk kan verip netlige kavuşmakMadem öyle yarını bekle bebeğim en garanti için öyle rahat etcekse
Sıkma canını amaAynen öyle kuzum şimdi kaset test yapsam da mecburen yine kan vericem eniysi direk kan verip netlige kavuşmak
Öyle tabi bu ay olmasa öbür ay yine olur Allah büyükSıkma canını ama
Aaa canım bende geçen ay adetimde klomen kullanmıştım. Normalde adetim 7 gün sürer bu ay 5 gün sürdü klomenden mi acabaCanım klomen bende adetimi kesiyodu 7 gün süren 3 günde biter olmuştu bende bu yüzden bırakmıştım
KesinlikleÖyle tabi bu ay olmasa öbür ay yine olur Allah büyük
Ben 2 ay kullandım 2 ayda da kesti beni sonra bende bıraktım canım benimki kesin ondan diyebilirim çünkü benim günlerim asla şaşmazAaa canım bende geçen ay adetimde klomen kullanmıştım. Normalde adetim 7 gün sürer bu ay 5 gün sürdü klomenden mi acaba
Benim 2 gün geç oldu klomen kullandığım ay canım ovülasyonla takip etmiştimHimm bende geçen ay kullandıgimda kesme filan değilde günü gününe olmuştum şimdi bu ay böyle olunca ümit bağladım bugün 2 günüm ama olmadım birde sarı sümüksü akıntı var bilmiyorum artık nedir
Ben ilk çocuğumda baya önce öğrenmiştim, yumurtlama erken olduysa mümkün tabiBekleyınce daha belırgınlestı sanırım gebelık vargıbı ama cok erken degılmı
Ay canım hıc bılmıyorum 42. Saatte sıddetlı bı agrım olmustu ama ilişkiler igneden sonra 6. Saat ve 34 . Saatti be zmn catladı ne zmn tuttu yarın buyuk ıhtımsl bellı olur cızgının koyuluguna goreBen ilk çocuğumda baya önce öğrenmiştim, yumurtlama erken olduysa mümkün tabi
Kuzum benim yeni değil ama benim 2 kutum klomenle geçen ay hiç gecikme olmadı bu ay olduBenim 2 gün geç oldu klomen kullandığım ay canım ovülasyonla takip etmiştim
Bu arada benim gecikme var kuzm sen sanırım yumurtalama sandın sarı akıntı diyince bugün 2. Günüm gecikmenin bu hafta beklicem bakalım ne olcakBenim 2 gün geç oldu klomen kullandığım ay canım ovülasyonla takip etmiştim
Sen tekrarladınmı testiBen ilk çocuğumda baya önce öğrenmiştim, yumurtlama erken olduysa mümkün tabi
Yok yarın sabah yapacağım ben inşallah bat 2 kalmış olacak bakalım kısmetSen tekrarladınmı testi