28 29 da yumurtlama oldu 30 da çatladı işte hangisi dikkate alınıyor bilmiyorumYumurtlamanın kaçıncı günündesin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 29 da yumurtlama oldu 30 da çatladı işte hangisi dikkate alınıyor bilmiyorumYumurtlamanın kaçıncı günündesin canım
30 u baz alacaksın canım 9. Günün gayet iyi koyulaşmayı takip et öyle kan ver canım sonra strese girme28 29 da yumurtlama oldu 30 da çatladı işte hangisi dikkate alınıyor bilmiyorum
Tamam canım inşallah vardır hayırlısı ya30 u baz alacaksın canım 9. Günün gayet iyi koyulaşmayı takip et öyle kan ver canım sonra strese girme
Benimde iğne sonrası 10. Gün test yaptım yine dayanamayıp30 u baz alacaksın canım 9. Günün gayet iyi koyulaşmayı takip et öyle kan ver canım sonra strese girme
Tamam canım inşallah vardır hayırlısı ya
Sanki gölge var gibi amaBenimde iğne sonrası 10. Gün test yaptım yine dayanamayıp
Silik var canım igne etkisimi degil mi bilmen için koyulaşması lazım inşallah hamilesindir canımBenimde iğne sonrası 10. Gün test yaptım yine dayanamayıp
Benim 8. Gün testim negatife döndü iğneden sonra 9. Gün bide 10 yani bugün böyle çöküyor dün de aynısı çıkmıştı bende şaşırdım bugün biraz daha koyu bekliyordumSanki gölge var gibi ama
Benim 8. Gün negatife döndü testim dün ve bugün bu şekilde çıkıyorSilik var canım igne etkisimi degil mi bilmen için koyulaşması lazım inşallah hamilesindir canım
Yarın ilk idrarla yine yap canım inşallah vardırBenim 8. Gün testim negatife döndü iğneden sonra 9. Gün bide 10 yani bugün böyle çöküyor dün de aynısı çıkmıştı bende şaşırdım bugün biraz daha koyu bekliyordum
İnşallah ya bu ikinci denemem bu ay olmazsa adetten sonra rahiö filmine girmem gerekiyor korkuyorum birazYarın ilk idrarla yine yap canım inşallah vardır
Negatiften sonra böyle çıkıyorsa var kuzum gayet bellli rahat görünüyorBenim 8. Gün negatife döndü testim dün ve bugün bu şekilde çıkıyor
Sana 8. Gün testimi dr atayım bak yorumla ben kafayı yicem vallahi 8-9-10 günlerNegatiften sonra böyle çıkıyorsa var kuzum gayet bellli rahat görünüyor
Korkma canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahİnşallah ya bu ikinci denemem bu ay olmazsa adetten sonra rahiö filmine girmem gerekiyor korkuyorum biraz
8. Gün çok belliSana 8. Gün testimi dr atayım bak yorumla ben kafayı yicem vallahi 8-9-10 günler
Amin canım amin cümlemizeKorkma canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Edicem bakalım zaten bişey varsa günden güne koyulaşır8. Gün çok belli
Degil canım ama 9 10 da bir tık daha belli takip etmeye devam et kuzum
Evet canım daha testlerim var evde yükselişi takip ederim, nasipse ikinci çocuğum olacak zaten hastaneye bi iki hafta sonra giderm bir gariplik olmaz sa eğer, bir tane kimyasal geçmişim var, ondan tam olarak sevinme moduna giremiyorum teşekkür ederim yorumun içinVar bence de canım. Testin varsa sabahları koyuluğu gözlemle. Benim iki gün kala olan testte fotografta belli olmayan aşırı silik vardı senin çok daha iyi. Hemen kan için gitme bence ama sen bilirsin
Bende gölge çizgi görüyorum canımBenimde iğne sonrası 10. Gün test yaptım yine dayanamayıp
Varsa beni de alınHaziran grubu yok mu ya ben hazirana kaldım
Sağlıkla gelsin inşallah bebişkoEvet canım daha testlerim var evde yükselişi takip ederim, nasipse ikinci çocuğum olacak zaten hastaneye bi iki hafta sonra giderm bir gariplik olmaz sa eğer, bir tane kimyasal geçmişim var, ondan tam olarak sevinme moduna giremiyorum teşekkür ederim yorumun için