Çok net gördüm canım 3 saat sonra yap daha belirgin olurCanım gözüküyor sende görüyorsun yani dimi inşallah hayırlısı ile sağlıkla gelsin
Bende görüyorum çizgiyiGünaydın güzel hanımlardün bata 4 gün varken yaptığım test tertemizdi, bugün sabah yaptım bata 3 var, sizde bakabilirmisiniz sanki gölge var gibi de yok gibi de
Var bence de canım. Testin varsa sabahları koyuluğu gözlemle. Benim iki gün kala olan testte fotografta belli olmayan aşırı silik vardı senin çok daha iyi. Hemen kan için gitme bence ama sen bilirsinGünaydın güzel hanımlardün bata 4 gün varken yaptığım test tertemizdi, bugün sabah yaptım bata 3 var, sizde bakabilirmisiniz sanki gölge var gibi de yok gibi de
Çok dikkatli bakınca hafif var gibi canımKızlar bide bunlara bakar mısınız? Hemen ilk dakikadan çektim birini ondan pembe diğeri de hemen 5 dk içinde olan siz birşey görüyor musunuz?
İnşAllah vardır regl 5 4 gün varÇok dikkatli bakınca hafif var gibi canım
Sen daha rahat görürsün var gibi gelsi bana canım akşama dogru tekrarla daha net görürsün beta hızlı bi şekilde artıyorİnşAllah vardır regl 5 4 gün var
Hamilelikte böyle çıkabiliyormuş kuzumAdetim bittiğinden beri hep böyle koyu bu çizgi neden acaba kızlar
Ama adet oldum ?Hamilelikte böyle çıkabiliyormuş kuzum
O zaman adetten hemen sonra yumurtlama yaşayanda var canım. Eminmisin adet olduguna yerleşme felan olmasınAma adet oldum ?kısa sürdü ve normalden 2 gün önce oldum çok ağrılıydı. Başladım yapmaya böyle koyu hep anlamadım
Yok balım öyle yerleşme olmaz ya mahvetti beniO zaman adetten hemen sonra yumurtlama yaşayanda var canım. Eminmisin adet olduguna yerleşme felan olmasın
Boş geçirme bence degerlendir o zaman canım geçen aydan büyük yumurtan kalmıç olabilirO zaman adetten hemen sonra yumurtlama yaşayanda var canım. Eminmisin adet olduguna yerleşme felan olmasın
Kızlar lütfen bir yorumKızlar günaydın dün 4 ovulasyon testi yaptım ilk 2si sabah 7.30 ve aksam 17.30 hep silik çizgi çıktı sonra akıntı ve kasık ağrım karın ağrısıyla devam etti ve 19.42de birdaha test yaptım silik cizgi çıktı yine. Ama ağrılarım olunca geceyi değerlendirmek istedim teste güvenmeyipsabah uyandığımda ovülasyon testini tekrar yaptım ve çizgidaha belirgin gibi geldi en sonuncusu bu sabah yaptığım test. Şimdi sorum şu pik oldu mu bugünü de değerlendirmeli miyim ?
Eki Görüntüle 3244957
Pike yakın duruyor canım ben öglen yaptıgımda böyle idi diger günü sabah domtpra gitmiştim çatlamış dedi . Bugünü ve devamonda degerlendir canım 1 boş bir dolu devam etKızlar lütfen bir yorum
Tesekkur ederim canımPike yakın duruyor canım ben öglen yaptıgımda böyle idi diger günü sabah domtpra gitmiştim çatlamış dedi . Bugünü ve devamonda degerlendir canım 1 boş bir dolu devam et
Evet çok hafif çizgi varBen sizin teste efekt falan yapinca uzaktan bakinca bir cizgi goruyorum siz hafif de olsa gormuyor musunuz
Yumurtlamanın kaçıncı günündesin canımİnşAllah vardır regl 5 4 gün var