Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu üyelik iptali nerden oluyor ben göremedim bi türlü ya

Kızlar günaydın dün 4 ovulasyon testi yaptım ilk 2si sabah 7.30 ve aksam 17.30 hep silik çizgi çıktı sonra akıntı ve kasık ağrım karın ağrısıyla devam etti ve 19.42de birdaha test yaptım silik cizgi çıktı yine. Ama ağrılarım olunca geceyi değerlendirmek istedim teste güvenmeyip sabah uyandığımda ovülasyon testini tekrar yaptım ve çizgidaha belirgin gibi geldi en sonuncusu bu sabah yaptığım test. Şimdi sorum şu pik oldu mu bugünü de değerlendirmeli miyim ?

Günaydın güzel hanımlar dün bata 4 gün varken yaptığım test tertemizdi, bugün sabah yaptım bata 3 var, sizde bakabilirmisiniz sanki gölge var gibi de yok gibi de
Var bence de canım. Testin varsa sabahları koyuluğu gözlemle. Benim iki gün kala olan testte fotografta belli olmayan aşırı silik vardı senin çok daha iyi. Hemen kan için gitme bence ama sen bilirsin

Kızlar bide bunlara bakar mısınız? Hemen ilk dakikadan çektim birini ondan pembe diğeri de hemen 5 dk içinde olan siz birşey görüyor musunuz?

Eklentiler

• IMG20230509085919.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG20230509090240.jpg
    136,7 KB · Görüntüleme: 82
Adetim bittiğinden beri hep böyle koyu bu çizgi neden acaba kızlar

Eklentiler

• IMG_6252.jpeg
    26,5 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar lütfen bir yorum

Ben sizin teste efekt falan yapinca uzaktan bakinca bir cizgi goruyorum siz hafif de olsa gormuyor musunuz
Evet çok hafif çizgi var yumurtlamanın kaçıncı günü acaba hamilelik geçmişimde yumurtlamanın 10. Günü böyle çıkmıştı benimde diğer günler netleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…