Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum yumurtalık ağrısı değil de biraz ustlerde oldu bu bende bide kimyasal gebeligimde olmuştu bu ağrı dışarıya çıktım bugün bı ateş bastı beni yağmur da yağıyor ama bana çok sıcak oldu inşallah yerlesiyordur aşko

Bilemedim ya canım ilk kullanım ya belki de çatlatma iğnesi in yan etkisidir cuma vurdum iğneyi ama bugün öyle belirti için de henüz erken diye düşünüyorum Allah'tan hayırlısı
Yok canım iğnedendir iğne vücuduna girdiği an başlıyor ben iğne vurduğum gün akşamı adet sancısından kavrandım resmen

Benide ekler misiniz
Sat 6 Mayıs

Acaba dollenme agrısı 42. Saatte olurmu yumurtammı catladı yoksa dollenmemı oldu bıleemedım

İğne oldugum ıcın ne zmn catladı tam bilmiyorum 22 mm yumurtwm vardı 42. Saate kadar beklemişolabılırmı catlama için
36. Saatte çatlıyor 42. Saati de buluyor canım yumurtan çatlamıştır büyük ihtimal ateş takibi yapsaydın anlardın

Normal canım 2 kat artmış işte sen kadın doğum doktoruna güven onu baz al son artış da nerdeyse 2 kat artmış zaten . Bence bir sıkıntı yok içini ferah tut bu saatten sonra kese için bekleyişte ol zaten adete 6 gün kala yapıp öğrenmişsin adet gününde bir kere de artıyor değer o zamana kadar kese de görünür Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim ya böyle şeyler duymak içimi rahatlattı gerçekten. Umarım her şey güzel olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…