Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğneden sonra bı 6. Saatte bırde 34. Saatı gectıkten sınra ılıskı oldu 42. Saatte de cok sıddetlı bır agrıyla uyandım. 42 saattekı ınsallah döllenmedır
42. Saatte çatlamış olabilir canım o yüzden doktorlar 3 4 gün üst üstte ilişki öneriyor 36 ve 48. Saat aralığında çatlama olabilir internette de öyle yazıyor. Ama zaten 34. Saatte yaptıysan tutacağı varsa tutar 🙏🏻 inşallah tutmuştur

42. Saatte çatlamış olabilir canım o yüzden doktorlar 3 4 gün üst üstte ilişki öneriyor 36 ve 48. Saat aralığında çatlama olabilir internette de öyle yazıyor. Ama zaten 34. Saatte yaptıysan tutacağı varsa tutar 🙏🏻 inşallah tutmuştur
Evet bu ay bende 3 gün üst üste değerlendirdim

Bol C vitamini alıp dinlen canım. Çok ağrın olursa sadece parol iç ve burun tıkanıklığı yaşıyorsan nazal yıkama yap çok rahatlatıyor.Bebeğe bir şey olmaz sen sıkma canını iyileşmeye bak ☺️
Ay çok sağol canım içim rahatladı vitaminler limon portakal meyve vs çok tüketiyorum ağrım yok çok şükür burun akıntısı hapsuruk öksürük var umarım geçer

Ay çok sağol canım içim rahatladı vitaminler limon portakal meyve vs çok tüketiyorum ağrım yok çok şükür burun akıntısı hapsuruk öksürük var umarım geçer
Geçer geçer hiç merak etme ☺️ İnsanlar hamileyken daha ne hastalıklar geçiriyorda bir şey olmuyor grip basit kalır☺️ Burun akıntısı ve tıkanıklığı için nazal yıkama setini al ve mutlaka yap canım. İyileşmeni hızlandırır ve seni çok rahatlatır. Arkamdan çok dua edeceksin 🤭

Günaydın güzel hanımlar ☺️ dün bata 4 gün varken yaptığım test tertemizdi, bugün sabah yaptım bata 3 var, sizde bakabilirmisiniz sanki gölge var gibi de yok gibi de

Eklentiler

• IMG_1752.jpeg
    IMG_1752.jpeg
    83,9 KB · Görüntüleme: 111
X