Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam 4 aylık hamileyim aşırı derecede grip oldum yaşayan var mı acaba bebeğe bir zararı olurmu
Bol C vitamini alıp dinlen canım. Çok ağrın olursa sadece parol iç ve burun tıkanıklığı yaşıyorsan nazal yıkama yap çok rahatlatıyor.Bebeğe bir şey olmaz sen sıkma canını iyileşmeye bak

Kızlar gebelikden dolayı ovülasyon testi sürekli silik çizgi çıkabilir mi? Yoksa normal bir durum mu

Kızlar gebelikden dolayı ovülasyon testi sürekli silik çizgi çıkabilir mi? Yoksa normal bir durum mu
Ovülasyon testi lh hormonunu ölçer oda hep vardır bizlerde. Yani testler genelde silik çıkar bazen daha koyu bazen daha açık. Yumurtlama döneminde pik olur tekrar silikleşmeye başlayınca yumurtlama gerçekleşmiştir.

Yani ovülasyon testinin hep silik çıkması gebeliği ifade etmez. Bu siteden gördüğümüz kadarıyla gebe olanların ovülasyon testi hep pik şeklinde çıkıyor

Ay çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim ilk defa kullanmaya başladım 4 gündür hep silik çıktığı için kafayı yedim biraz.

Bu akşam çikamicam o yüzden 14.gnü beklicem canım tek gdebilceğim bi yer değil maalesef eşim götürüyo oda maçi var bu akşam blki böylesi hayırli
Kuruyunca bu çizginin daha belirgin olması lazım değil mi ya hahaha benimki niye aynı kaldı

Eklentiler

• D4A78A4A-06DF-451B-A77A-BFF9C08739E3.jpeg
    120,5 KB · Görüntüleme: 78
Kuruyunca bu çizginin daha belirgin olması lazım değil mi ya hahaha benimki niye aynı kaldı
Çok fazla degişmio canım zaten kuruyunca hemen hemen aynı kaliyo bn anlamadim bu aydan bişi boşverdim valla şaka gibi testlerim 14ü bni aklar anca

Kızlar sanırım duphaston yan etki yapıyor bende ya karın ağrısından ve sürekli idrara çıkmadan olucem az az her gittiğimde de normal miii
Kuzum duphaston bende kullandım öyle bir yan etki yapmadı. Şimid senin 2 yumurtan vardı eger o yeni çatladıysa karın agrısı yapar. Diger bir seçenek de bebek döllenip yerleşirkende karın agrısı yapar canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…