Bol C vitamini alıp dinlen canım. Çok ağrın olursa sadece parol iç ve burun tıkanıklığı yaşıyorsan nazal yıkama yap çok rahatlatıyor.Bebeğe bir şey olmaz sen sıkma canını iyileşmeye bakKızlar selam 4 aylık hamileyim aşırı derecede grip oldum yaşayan var mı acaba bebeğe bir zararı olurmu
İlaçtanmış demek ki hayırlısı olsun canım üzüldüm inşallah en kısa zamanda pozitifleri göreceksin
Görüyorum canım ama bu gölgelerden çok kez gördük pembe olmadıkça dikkate almamak daha sağlıklı sonra çok üzülüyoruzBen sizin teste efekt falan yapinca uzaktan bakinca bir cizgi goruyorum siz hafif de olsa gormuyor musunuz
Bence de öyle yap canım yine at bizeAkşam alicam canım erken geb testi alicam
İnşallah canım tez zamanda hepimizin Gülsün yüzüBende öyle ama inşallah senden yüzümüz gülecek biliyorum ben
Canım sılık cızgı hala devam edıyorÇok saçma testler yanliş bnc ya
Obulasyon testı kullsnmadım ama burdakı yazılanlara gore gebelık durumunda daha net kırmızı cızgı cıkıyor sılık cızgı normaldede oluyor musKızlar gebelikden dolayı ovülasyon testi sürekli silik çizgi çıkabilir mi? Yoksa normal bir durum mu
Ovülasyon testi lh hormonunu ölçer oda hep vardır bizlerde. Yani testler genelde silik çıkar bazen daha koyu bazen daha açık. Yumurtlama döneminde pik olur tekrar silikleşmeye başlayınca yumurtlama gerçekleşmiştir.Kızlar gebelikden dolayı ovülasyon testi sürekli silik çizgi çıkabilir mi? Yoksa normal bir durum mu
Tesekkür ederim canımObulasyon testı kullsnmadım ama burdakı yazılanlara gore gebelık durumunda daha net kırmızı cızgı cıkıyor sılık cızgı normaldede oluyor mus
Ay çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim ilk defa kullanmaya başladım 4 gündür hep silik çıktığı için kafayı yedim biraz.Ovülasyon testi lh hormonunu ölçer oda hep vardır bizlerde. Yani testler genelde silik çıkar bazen daha koyu bazen daha açık. Yumurtlama döneminde pik olur tekrar silikleşmeye başlayınca yumurtlama gerçekleşmiştir.
Yani ovülasyon testinin hep silik çıkması gebeliği ifade etmez. Bu siteden gördüğümüz kadarıyla gebe olanların ovülasyon testi hep pik şeklinde çıkıyor
canım yanliş giden bişiler var ya bilmiyorm 14.gnü beklicemCanım sılık cızgı hala devam edıyor
Bu akşam çikamicam o yüzden 14.gnü beklicem canım tek gdebilceğim bi yer değil maalesef eşim götürüyo oda maçi var bu akşam blki böylesi hayırliBence de öyle yap canım yine at bize
Olsun canım alınca yaparsın senin testler şaka gibi ya vallahi ben çok şaşırdımBu akşam çikamicam o yüzden 14.gnü beklicem canım tek gdebilceğim bi yer değil maalesef eşim götürüyo oda maçi var bu akşam blki böylesi hayırli
Kuruyunca bu çizginin daha belirgin olması lazım değil mi ya hahaha benimki niye aynı kaldıBu akşam çikamicam o yüzden 14.gnü beklicem canım tek gdebilceğim bi yer değil maalesef eşim götürüyo oda maçi var bu akşam blki böylesi hayırli
Çok fazla degişmio canım zaten kuruyunca hemen hemen aynı kaliyo bn anlamadim bu aydan bişi boşverdim valla şaka gibi testlerim 14ü bni aklar ancaKuruyunca bu çizginin daha belirgin olması lazım değil mi ya hahaha benimki niye aynı kaldı
Kuzum duphaston bende kullandım öyle bir yan etki yapmadı. Şimid senin 2 yumurtan vardı eger o yeni çatladıysa karın agrısı yapar. Diger bir seçenek de bebek döllenip yerleşirkende karın agrısı yapar canımmmmKızlar sanırım duphaston yan etki yapıyor bende ya karın ağrısından ve sürekli idrara çıkmadan olucem az az her gittiğimde de normal miii
Anladım canım bende yarın sabah biraz daha koyulaşma görürsem belki kan veririm inşallah görürüm yaÇok fazla degişmio canım zaten kuruyunca hemen hemen aynı kaliyo bn anlamadim bu aydan bişi boşverdim valla şaka gibi testlerim 14ü bni aklar anca
Ben 4 aydır kullanıyorum canım hiçbir yan etki görmedimKızlar sanırım duphaston yan etki yapıyor bende ya karın ağrısından ve sürekli idrara çıkmadan olucem az az her gittiğimde de normal miii