- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.107
Yarın randevu buldum bakalım gidecem doktoraAy bilemedim bende canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın randevu buldum bakalım gidecem doktoraAy bilemedim bende canım
Yumurtladığını biliyorsun artık o yüzden çok önemli değil bugünü boş bırakıp devam edebilirsin, benimde bugün 3 dereceye birden düştüÖlçmeyi cnm uyuyanamafım uyandığımda ölçtüğümde hareket etmiştim biraz zaman geçmişti ne olacak şimdi
Yarın tekrar ölçerim dün boş geçtim bugün dolu olacak inşallah yaaYumurtladığını biliyorsun artık o yüzden çok önemli değil bugünü boş bırakıp devam edebilirsin, benimde bugün 3 dereceye birden düştü
İnşAllah canım rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsinYarın tekrar ölçerim dün boş geçtim bugün dolu olacak inşallah yaa
Amin inşallah canım yaaİnşAllah canım rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin
Çizgiyi ne zaman çekti canım ben unuttumİnşAllah canım rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin
Ben varım canım ben de şimdi ovu testlerine başladım bakalım ne göreceğizKizlarrrrrr merhaba ben mart femara yumurta çatlama yaptım ama hala adet olmadım kaset test negatif şansımi birde bu ay deneyeceğim siz de süreç nasıl ne zamandır uğraşıyorsnz pko olan var mı
Dün çekti benim, seninde bugün girseydin çekicektiÇizgiyi ne zaman çekti canım ben unuttum
Evet cnm 36.6 girdim çekmedi artıkDün çekti benim, seninde bugün girseydin çekicekti
Bugüne girdiğin zaman çekmedi mi?Evet cnm 36.6 girdim çekmedi artık
Yok çekmedi 36.6 da dünde 36.6 çıkmıştıBugüne girdiğin zaman çekmedi mi?
Canım innovita ovulasyon testlerini tavsiye ederim inanılmaz hassasNasıl pik yakalayabilirim yapabileceğim bir şey var mı acaba bitti mi şimdi daha artmaz sanırım
Böyle ya ikisi çok koyu olacak ya da t çizgisi c den daha koyu olacak canımArkadaşlar ovu yapıp pik gören biri paylaşabilir mi nasıl bir görüntü oluyor
İnternetten alınıyor mu? Şu an artimed kullanıyorum bakalım. Bugün yine yaptım biraz daha koyulaşmıştı. Ne zamanları değerlendirmem gerekir. Sende durumlar ne bir deCanım innovita ovulasyon testlerini tavsiye ederim inanılmaz hassas
Trendyolda var kuzum ben oradan alıyorum. Ben şansız bedeviyim. Normalde 16-17-18-19 bu civarlar yumurtlarım. Bu ay enteresan bir şey oldu. Geçen ay Progestan kullanmıştım o etkiledi galiba çok erken yumurtam oldu 9. Gün pik oldu 10. Gün yani bugün yumurtam çatladı. Ama ben değerlendiremedim maalesef çünkü yarın rahim filmi çektireceğim doktor rahim filmine ilişki olmadan gelin dedi rahim filmi öncesi ilişki yasak pik olunca gün pik olduğu gün değerlendirmeye başla bir de çatlayınca silikleşiyor o gün değerlendir gün aşırı devam etİnternetten alınıyor mu? Şu an artimed kullanıyorum bakalım. Bugün yine yaptım biraz daha koyulaşmıştı. Ne zamanları değerlendirmem gerekir. Sende durumlar ne bir de
Allah Allah daha yumurtlamadın mı acaba çekmesi lazımdıYok çekmedi 36.6 da dünde 36.6 çıkmıştı
İşte bugün ateşi tam ölçemedim kiAllah Allah daha yumurtlamadın mı acaba çekmesi lazımdı