Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl pik yakalayabilirim yapabileceğim bir şey var mı acaba bitti mi şimdi daha artmaz sanırım

Eklentiler

• 20230326_145655.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 57
D
Nasıl pik yakalayabilirim yapabileceğim bir şey var mı acaba bitti mi şimdi daha artmaz sanırım
Döngünğn kaçıncı günündesin ? belkide geç yumurtlayacaksı. Adetlerin düzenli mi ?

Eklentiler

• 1613C566-4B9C-49DF-BBD2-963E34B8FD37.jpeg
    88,5 KB · Görüntüleme: 53
Herkese merhaba şubat ve marttan elenip geldim umarım burası uğurlu gelir pozitifleri görürüz inşallah. Her ay aynı şeyleri yaşamaktan çok yoruldum
Tabloya beni de ekler misin sat 26 Mart-bat 22 Nisan cans16

D

Döngünğn kaçıncı günündesin ? belkide geç yumurtlayacaksı. Adetlerin düzenli mi ?
Adet düzenli değil baya da geçti. Adet olayım diye duphaston verdi doktor 5 gün iç dedi içtim bırakrım sonra yumurta gördüm işte. Napcam artık şaştım ben de

Bni de ekler misiniz acaba bat19 nisan Allah'ım isteyen herkese bu mübarek ayda mucizesine kavuştursun inşallah teşekkür ederim

kızlar 7 Mart sat. Ben 20sinde itibaren yapmaya başladım maalesef ovülasyon testini sattan itibaren iki güne bir deniyoruz. 4 Nisan da sat. En üstteki ilk test en alttaki son test. t çizgisinin giderek artması neye işaret ediyo. Sümüksü akıntı 14ü gibi gelmişti. Şuan akıntım da yok. Gebelik testi tek çizgi çıkıyo

Eklentiler

• image.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 49
4 nisan batsa gebelik testi için daha erken. Ovulasyonu da 2 gunde bir yerine hergun yapın gun aşırı olunca T'deki koyuluğu kaçırabilirsin

Şimdi tekrar okuyunca ilişki 2 güne bir sanırım nokta olmayınca arada ben cümleyi yanlış anladım
Evet ilişki iki güne bir. Adet bittiği gün başladık. Ovülasyon testi siparişi geç geldiği için 20sinde de testle bakmaya başladım yine denemeyi bırakmadık. Regle 9 gün kaldı. 20sinden sonra hiç yumurtlama olmadı. 20sinden önce yumurtlama olduysa en erken ne zaman belirti görürüm bilmiyorum şuan göğüslerimde sızlama var biri koparıyor gibi ve kasığımda batma var

Kızlar merhaba çatlama iğnesinin 3. Gününden itibaren etkinin geçişini takip etsem delirmiş olur muyum iğne etkisi sıfırlanınca tekrardan çizgi oluşuyor mu diye takip etsem? Bu şekilde takip eden var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…