gözde hastanesi müdavimleri ortaya çıkıyorHahaha bana da mesaj gelmiş sabah, ben de özelden yazdım
Kız tabiki görmez. Şuan belki 10 bile değil değerinArtı med ile yaptım ama görmedi sanırım
Dün biri dedi de ondan yaptımKız tabiki görmez. Şuan belki 10 bile değil değerin
Olmaz tatlımYumurtlama bugunde devam ediyor degilmi cift cikti dun ve onceki gunu degerlendirdik bugun degerlendiremeyecegiz yarin olsa bir skinti olurmu acaba
Yerleşme ile adet farkı anlaşılmaz mı ki çok mu yoğun oluyor yerleşmeÇok üzgünüm ama normal regli mi bak kuzenim de üç gün erken oldu ama yerleşme çıktı şuan yedi haftalık gebe
Tesekur ederim kafada bir soru isareti kalir ister istemezOlmaz tatlım
Canım sen hamile degilmiydin ben mi yanlış hatırlıyorumOlmaz tatlım
Daha bana net şu kadarsın demediler pazartesi belli olacak sanırımKaç haftalıksınız
Geldi maalesef hayırlısı buymuş pes etmek yokDevamı geldi mi bebeğim sonrası için güzel şeyler yaşansın insallah
Baya güzel temizledi ya ağrım çok oldu ama afadersin ciğer parçaları attımcanım sen clife kullanıyordun sanırım bu yüzden reglin erken gelmiş belkide rahmin temizleniyordur bu aya daha güzel hazırlanırsın benimde başladı agrılar bende de geliyor gelmekte olan
Bildiğin regli öyle böyle değilÇok üzgünüm ama normal regli mi bak kuzenim de üç gün erken oldu ama yerleşme çıktı şuan yedi haftalık gebe
İnşallah canım hayırlısı ile bekliyorum bakalım hepimizin güzel haberlerini duyalım inşallahfnd_50 canım hayırlı güzel haberlerini alacağız inşallah
Benim 50. Gün bugün geldi canım çok normal. Sanırım kanamalarımız adet gibi sayıldıCnm benim daha regl gelmedi
Bugun döngunun 45. Gunu
Hayırlısı olsun cnm
bende öğlen itibariyle reglm oldum yeniden başlıcaz bakalım hayırlısıBaya güzel temizledi ya ağrım çok oldu ama afadersin ciğer parçaları attımbu ay olucak inşallah
Ben uzun süredir aslında çok az dahil oluyorum. Normalde hiç çıkmazdım buradan ama bir süre insan beklerken yoruluyor sanırım. İnşallah iyi olur hayırlısı olsun hakkımızdaSende mi gidiyorsun canım
Hayırlısı olsun pes etmek yokbende öğlen itibariyle reglm oldum yeniden başlıcaz bakalım hayırlısı
çok yıprandım inan ama yine aynı döngü sürekli başa sarıyoruzHayırlısı olsun pes etmek yok
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun cnm güzel olur inşallah temelli gitme birbirimize destek oluyoruz burda sizleri çok sevdim gitmenizi hiç istemiyorumBen uzun süredir aslında çok az dahil oluyorum. Normalde hiç çıkmazdım buradan ama bir süre insan beklerken yoruluyor sanırım. İnşallah iyi olur hayırlısı olsun hakkımızda
Sende mi oldun canım hayırlısı olsun tekrar denemeye başlayabileceksinbende öğlen itibariyle reglm oldum yeniden başlıcaz bakalım hayırlısı