- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende mi gidiyorsun canımBenim kırmızılar geldi sabah kızlar.. biraz uzaktan takip edeceğim artık buraları. Bir gelişme olursa yazacağım. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Canım sen 4. Mü istiyırsun benimde 3. Olacak 3 zormu bakması valla korkularım başladı seninkiler kaç yaşindaSende mi gidiyorsun canım
Değil canım bnm çocuklarım usluuydu sorun yaşamadım evet 4.yü istiyorum 17 .12 7 yaşlarındalarCanım sen 4. Mü istiyırsun benimde 3. Olacak 3 zormu bakması valla korkularım başladı seninkiler kaç yaşinda
Maşallah büyütmüşsün sen benimde oğlum 12 kızım 9 yaşında bakalım bu ne olacakDeğil canım bnm çocuklarım usluuydu sorun yaşamadım evet 4.yü istiyorum 17 .12 7 yaşlarındalar
Evet canım büyüdüler inşallah hayırlı sağlıklı bi evlat olurlarMaşallah büyütmüşsün sen benimde oğlum 12 kızım 9 yaşında bakalım bu ne olacak
canım sen clife kullanıyordun sanırım bu yüzden reglin erken gelmiş belkide rahmin temizleniyordur bu aya daha güzel hazırlanırsın benimde başladı agrılar bende de geliyor gelmekte olanMaalesef çok eminim
Cnm benim daha regl gelmediBenim kırmızılar geldi sabah kızlar.. biraz uzaktan takip edeceğim artık buraları. Bir gelişme olursa yazacağım. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Kaç haftalıksınızohhh maşallah sağlıkla Büyüyor desene bebiş bende yatıyorum istirahat verdi doktor keseyi görene kadar en son acemi cadı izliyordum ahahahaha
Çok üzgünüm ama normal regli mi bak kuzenim de üç gün erken oldu ama yerleşme çıktı şuan yedi haftalık gebeAn itibariyle regli oldum 3 gün erken geldi
Sağlıkla hayırla inşallah bebeğimTeşekkür ederiz teyzesi
Canım şu mavi Freely kaset testi çok düşük değeri algılıyor onu bulursan onunla yap senin daha 5 olduğu için diğer testler göstermeyebilirGünaydın kızlar, bugün kaset test yaptım o bembeyaz, değerin düşük olmasından mı kaynaklı ne dersiniz ?
Hahaha bana da mesaj gelmiş sabah, ben de özelden yazdımSafransari canım gözde sıtmapınarında zercan hanım ayın 11 inde başlıcakmış hasta almaya iyi bi doktor bu kadın diye duymuştum buna gidebilirsin
Aynı marka testle mi yaptım canımGünaydın kızlar, bugün kaset test yaptım o bembeyaz, değerin düşük olmasından mı kaynaklı ne dersiniz ?
Artı med ile yaptım ama görmedi sanırımCanım şu mavi Freely kaset testi çok düşük değeri algılıyor onu bulursan onunla yap senin daha 5 olduğu için diğer testler göstermeyebilir
Sağol canımSağlıkla hayırla inşallah bebeğim
Yok kuzum dünkü erken gelebelik di prodoctor, bugün ku normal kaset test artı med inAynı marka testle mi yaptım canım