Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlişki sırasında açık pembe kanama, sarı akıntı şikayetiyle doktora gittim dün. 3 tüp kan ve smear testi aldılar. Beta hcg de bakılmış 0.2 görünüyor. Bu ay da olmadı, bir de rahim ağzında yara çıktı. Smear sonucuna göre yakma yapılacak sanırım ilişki yasaklanacak 4 hafta. Hayaller başka bahara kaldı sanırım

Selam kızlar ben adet oldum 60 günün sonunda aşılama sürecin deyim en son hsg çekildi ben şimdi ne yapıcam tekrar doktora gidecek miyim yada gitsem bana ne yapacak bilgi verir misiniz

Prodoctor test yaptım, bat’a 6 gün var ve negatif çıktı. Sizce şansım var mı hala? Kaç gün kala gerçekçi çıkar sonuç sizce?
6 erken 4 ya da 3 kala yaparsan daha iyi
Kızlar değerim 44.9 çıktı
Maşallah sağlıkla gelsin
Selam kızlar ben adet oldum 60 günün sonunda aşılama sürecin deyim en son hsg çekildi ben şimdi ne yapıcam tekrar doktora gidecek miyim yada gitsem bana ne yapacak bilgi verir misiniz
Doktorun adet olunca gel demedi mi 2.gunu gitmiştim ben ilaca başlattı yumurtaları takip edip sonra büyüklüğüne göre çatlatma iğnesi verip aşılama günü belirliyor

Yok canım Bi şey demedi bana ben şimdi yarın gidim mi

Benim kırmızılar geldi sabah kızlar.. biraz uzaktan takip edeceğim artık buraları. Bir gelişme olursa yazacağım. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…