- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
Her ay olan ağrılar bende çokta takmıyorumAynen hayırlısı cnm üzme takma sendeki ağrıda bnde yok mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her ay olan ağrılar bende çokta takmıyorumAynen hayırlısı cnm üzme takma sendeki ağrıda bnde yok mesela
D0şünme canım yeterliHer ay olan ağrılar bende çokta takmıyorum
dpo: day post ovulation yani yumurtlamadan sonra geçen gün oluyor. dpo 5: yumurtalamadan sonraki 5. gün gibiOrtadaki ne oluyor dpo yazıyor ya
Anladım canım teşekkür ederim yarın belki çizgi çeker denemek amaçlı yaptık zatendpo: day post ovulation yani yumurtlamadan sonra geçen gün oluyor. dpo 5: yumurtalamadan sonraki 5. gün gibi
Benim daha yarına bitiyor adetim kuzum ben klomen içiyorum doktor takibiyle ilerlicez inşallah hemde ateş takibi yapıyorumÇatlamış canım böyle çıkıyor belisimle aynıyız bu ay senin ne zaman
Fertility Chart:
Anladım canım hayırlısıyla güzel sonuç alırız inşallahBenim daha yarına bitiyor adetim kuzum ben klomen içiyorum doktor takibiyle ilerlicez inşallah hemde ateş takibi yapıyorum
Ben bugün yorgunlukla uyanamamışım ateşi ölçemedim ne yapacam sonra ölçtüm ama kalktım biraz zmn geçti bişey olur muBenim daha yarına bitiyor adetim kuzum ben klomen içiyorum doktor takibiyle ilerlicez inşallah hemde ateş takibi yapıyorum
Bir defadan bir şey olmaz canım ama sanki senin yumurtlama belirten ateşin olacaktı bu aralarBen bugün yorgunlukla uyanamamışım ateşi ölçemedim ne yapacam sonra ölçtüm ama kalktım biraz zmn geçti bişey olur mu
Ayyy çok da güzel pik olmuş ya nasip işte böyle geldi mi arkaya arkaya gelirler zatenSevgili Nisan ayı grubu arkadaşlarım.Kızlar kızlar. Ah kızlar ben şok. Dün adetin 9. Günüydü. Ya kasıklarımda ağrı vardı hafif. Asla ihtimal vermedim çünkü ben ömrü hayatım boyunca bu kadar erken yumurtlamam. Yumurtladığımı hatırlamam. Genelde 16-17-18-19. Günler olur hatta nadir de olsa 21. Gün olur. Bu ay pazartesi rahim filmi çekileceğim. İlişki yasak dedi doktor. Şansıma bakın ya. Lavaboda yumurtlama akıntım geldi Allah Allah dedim emin olamadım bu baska bir şey herhalde dedim. İftardan sonra 50 bardak su çay içmeme rağmen dün gece yaptığım lh testine bakın. Bu ay da böyle geçecek değerlendiremeden. Cıldırıyorum
Kuzum benim üzülme bence kullandıgın progesteron seni bu ay düzene soktu çok güzel pik olmuş. Bu da şu demek oluyot bu ay erken yumurtlama yaşacagın için adetin de daha erken gelecek canım ve ben inanıyorum hsg den sonra hemen hamile kalacaksınSevgili Nisan ayı grubu arkadaşlarım.Kızlar kızlar. Ah kızlar ben şok. Dün adetin 9. Günüydü. Ya kasıklarımda ağrı vardı hafif. Asla ihtimal vermedim çünkü ben ömrü hayatım boyunca bu kadar erken yumurtlamam. Yumurtladığımı hatırlamam. Genelde 16-17-18-19. Günler olur hatta nadir de olsa 21. Gün olur. Bu ay pazartesi rahim filmi çekileceğim. İlişki yasak dedi doktor. Şansıma bakın ya. Lavaboda yumurtlama akıntım geldi Allah Allah dedim emin olamadım bu baska bir şey herhalde dedim. İftardan sonra 50 bardak su çay içmeme rağmen dün gece yaptığım lh testine bakın. Bu ay da böyle geçecek değerlendiremeden. Cıldırıyorum
Evet oda bugündü canım yaaaBir defadan bir şey olmaz canım ama sanki senin yumurtlama belirten ateşin olacaktı bu aralar
Kaç çıktı ateşin bugün.Evet oda bugündü canım yaaa
Dünle aynı 36.6 çıktıKaç çıktı ateşin bugün.
Ay ağzından bal damlıyor kuzum ya inşallah inşallah öyle olur hayırlısıylaKuzum benim üzülme bence kullandıgın progesteron seni bu ay düzene soktu çok güzel pik olmuş. Bu da şu demek oluyot bu ay erken yumurtlama yaşacagın için adetin de daha erken gelecek canım ve ben inanıyorum hsg den sonra hemen hamile kalacaksın
Valla nasip. Pik olduğunu gördüm değerlendirme yapamıyorum düşünsene yarın rahim filmi var bakalım hayırlısı olsun ne diyelim yaAyyy çok da güzel pik olmuş ya nasip işte böyle geldi mi arkaya arkaya gelirler zaten
Nasip işte böylesi daha hayırlı olacakmış demek ki inşallah birdaha ki ay olurValla nasip. Pik olduğunu gördüm değerlendirme yapamıyorum düşünsene yarın rahim filmi var bakalım hayırlısı olsun ne diyelim y