Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba. İlk defa ovülasyon testi yaptım bu ay. Laboquick ama hassaslığından emin olamadım. Uygulama ayın 25’inde yumurtlama gösteriyordu ama silik gibi çıktı. 22’sinde hafif bi kırmızılık var sizce o mu yumurtlamaydı? Ya da o tarihteki koyu çizgi hata mı?

Ys kızlar benim acayip şekilde rahim için agrıyor kasığma değişk bi kramp giriyor yaşayan varmı

Sevgili Nisan ayı grubu arkadaşlarım.Kızlar kızlar. Ah kızlar ben şok. Dün adetin 9. Günüydü. Ya kasıklarımda ağrı vardı hafif. Asla ihtimal vermedim çünkü ben ömrü hayatım boyunca bu kadar erken yumurtlamam. Yumurtladığımı hatırlamam. Genelde 16-17-18-19. Günler olur hatta nadir de olsa 21. Gün olur. Bu ay pazartesi rahim filmi çekileceğim. İlişki yasak dedi doktor. Şansıma bakın ya. Lavaboda yumurtlama akıntım geldi Allah Allah dedim emin olamadım bu baska bir şey herhalde dedim. İftardan sonra 50 bardak su çay içmeme rağmen dün gece yaptığım lh testine bakın. Bu ay da böyle geçecek değerlendiremeden. Cıldırıyorum

Eklentiler

• 325EFB3E-4AB1-491E-818E-94A133D15EEF.jpeg
    140,6 KB · Görüntüleme: 42
Benim daha yarına bitiyor adetim kuzum ben klomen içiyorum doktor takibiyle ilerlicez inşallah hemde ateş takibi yapıyorum
Ben bugün yorgunlukla uyanamamışım ateşi ölçemedim ne yapacam sonra ölçtüm ama kalktım biraz zmn geçti bişey olur mu

Ben bugün yorgunlukla uyanamamışım ateşi ölçemedim ne yapacam sonra ölçtüm ama kalktım biraz zmn geçti bişey olur mu
Bir defadan bir şey olmaz canım ama sanki senin yumurtlama belirten ateşin olacaktı bu aralar

Ayyy çok da güzel pik olmuş ya nasip işte böyle geldi mi arkaya arkaya gelirler zaten

Kuzum benim üzülme bence kullandıgın progesteron seni bu ay düzene soktu çok güzel pik olmuş. Bu da şu demek oluyot bu ay erken yumurtlama yaşacagın için adetin de daha erken gelecek canım ve ben inanıyorum hsg den sonra hemen hamile kalacaksın

Kızlar bu ay 24 mart'ta öğle bir ovulasyon yaptım eşit çıktı o gün akşamına saat 10 da yaptım silik çıktı aynı gün mü çatladı acaba 23 martmı pikti bilemiyorum yapmadıgım için ilişki 22 mart 24 mart 25 mart yeterlimi acaba bir bilgi verin

Ay ağzından bal damlıyor kuzum ya inşallah inşallah öyle olur hayırlısıyla

Valla nasip. Pik olduğunu gördüm değerlendirme yapamıyorum düşünsene yarın rahim filmi var bakalım hayırlısı olsun ne diyelim y
Nasip işte böylesi daha hayırlı olacakmış demek ki inşallah birdaha ki ay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…