Kuzum giremiyorum çok ama sanırım ikizler geliyormuş çok sevindim çok Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarrrrr hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum rabbim hamile olanlarımızın zamanında sağlıklı bir doğumla çocuklarını kucağına alıp büyütmeyi, hala peşimize takılmamış olan arkadaşlarımızada hemen bu gece bi yumurtanın döllenip rahimine yerleşme mucizesini nasip etsin( o yumurtalar ikide olabilir Allah'ım) @TASUU herkesi böyle tek tek etiketlediğini görünce gözlerim doldu ne kadar kalabalıkmışız meğersem.
hakketten biz ölelim o zaman2.elenmeye üzülüyorsan biz yıkılalımrabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin İnşAllah
gayet güzel boşuna stres yapma sonucun cıkmadı mıİnşallah canım testlerim bu şekilde artık yapmam heralde test, kan sonucuda çıksın üstteki 2 gün önce ortadaki dün alttaki bugün
Yok saat 2 de çıkacak bekliyorum bakalımgayet güzel boşuna stres yapma sonucun cıkmadı mı
Gayet güzel canım maşallah korkmaİnşallah canım testlerim bu şekilde artık yapmam heralde test, kan sonucuda çıksın üstteki 2 gün önce ortadaki dün alttaki bugün
Tamam canım iyiki varsınız kimseye söyleyemediklerimizi burada paylaşıyoruz hepiniz iyiki varsınızGayet güzel canım maşallah korkma
Aynen öyle canım resmen derdime derman olan tek yer burası ve hepiniz cnmTamam canım iyiki varsınız kimseye söyleyemediklerimizi burada paylaşıyoruz hepiniz iyiki varsınız
Aşılama yapma ihtimali yüksek canım ve orası açık faaliyette bildiğim kadarıyla bence oraylada bi görüşTamam canim çok teşekkür ederim.
Bir de bu doğu fertil sadece tüp bebek mi yapıyor, aşılama vs yok mu ?
Evet canım ikizler geliyorKuzum giremiyorum çok ama sanırım ikizler geliyormuş çok sevindim çok Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinduanı eksik etme bizler için de inşallah
Ateşinde düşmüş dediğin gibi canım bugün yarın regl olacaksın gibi görünüyor. Regl olunca üzülüyoruz olmayınca da üzülüyoruz.Bu yaramaz bebişler bizi de artık üzmeden gelselerGelmek üzere benimki kuzum ateş düştü bekliyorum bugün ya da en geç yarın mutlaka olur
Ben de ara ara içiyorum regenesis max. Adet olunca tekrar düzenli başlıcam inşallah faydasını görürürüz kuzum
Bu benim adet bitimindeki ilk ovulasyonum niye ikiside koyuya yakınBu arada sen nasıl yumurtlama görmedin ya döngünün kaçıncı günündesin? Ve yumurtlama olmadığına eminmisin ateş ovülasyon hepsi olmadımı diyor?
Nasip mayıs ayına kuzum vardır bebeğimizin de bi zamanı
Anladım canım yinede üzülme bence.Gruplar birleşmemiş olsaydı ben Canan’ın gruba hiç dahil olamıyordum döngüm anormal uzun sürdü nisan ayında regl olmadan mayısa geçtim. Döngü gününün az olması da nimet bence hamile kalma şansın daha fazla oluyor aynı süre içindecananın grubundan bahsettim canım genel değil
Öyle canım eğer gelirse adetim bu ay bitmeden tekrar şansım var ama geleceği yok aşırı süt gibi akıntı var bugün iyice çoğaldıAnladım canım yinede üzülme bence.Gruplar birleşmemiş olsaydı ben Canan’ın gruba hiç dahil olamıyordum döngüm anormal uzun sürdü nisan ayında regl olmadan mayısa geçtim. Döngü gününün az olması da nimet bence hamile kalma şansın daha fazla oluyor aynı süre içinde
Enfeksiyon değil dimi tahlil yaptırdın mıÖyle canım eğer gelirse adetim bu ay bitmeden tekrar şansım var ama geleceği yok aşırı süt gibi akıntı var bugün iyice çoğaldı
Enfeksiyon değil dimi tahlil yaptırdın mı
Rabbim bize hayırlısını kolaylıkla nasip etsin. Olucakmı diye düşünmek bile strese sokuyor kuzumBu grupta 2.elenişim biran önce gelse olmadığı kesin artık
Sitres beni çok bi etkilemiyor canım belirsizlik canımı sıkıyor olmadıysa vardır bi hayır diyorumRabbim bize hayırlısını kolaylıkla nasip etsin. Olucakmı diye düşünmek bile strese sokuyor kuzum